Gość: ciekawe IP: *.128.33.188.static.crowley.pl 28.05.10, 17:31 Ciekawe czy będą się brudzić czarne paznokcie jak w naturalnych :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gość2 Re: Proteza, która czuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.10, 22:44 ciekawe ile to kosztuje i czy kogoś na to stać. Odpowiedz Link Zgłoś
grosz-ek Re: Proteza, która czuje 29.05.10, 11:03 <i> Jak zaznaczył specjalista, jednym z dwóch najważniejszych zadań, jakie stało przed jego zespołem, było opracowanie wszczepialnego neuronalnego interfejsu, czyli systemu pozwalającego skomunikować protezę z mózgiem. </i> No, to jest rewelacja. Taki intrefejs może się przydać nie tylko do obsługi protezy, ale także innych rzeczy, np: sterowanie samochodem, samolotem, itd. Rewelacja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: syntetyczn drań Re: Proteza, która czuje IP: *.terminus.pl 29.05.10, 11:05 Żadna nowość. Wystarczy wpisać na youtube i-limb. Protezy te są dostępne od 2 lat i w zależności od gabarytów kosztują od 20tyś funtów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T Re: Proteza, która czuje IP: *.acn.waw.pl 29.05.10, 11:05 Pracowałem pół roku w szwedzkiej firmie IT i to właśnie w Lund. Wiem więc jak Szwedzi podchodza do projektów. Wymyślają coś nierealnego, później udają, ze to robia, następnie udają, że testują a na samym końcu udają, że chca sprzedać... firma ma straty, a rządowe fundusze wspierające przemysł IT ratują od bankructwa. Odpowiedz Link Zgłoś