Gość: Zagadka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.04, 22:13 Jest w Polsce firma która produkuje takie łamigłówki: www.zagadki.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Konrad Re: Proste jak drut IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.04, 20:10 no dobrze, a gdzie te zdjęcia o których jest mowa w tekście? Czy to wina mojej przeglądarki? Strona której adres jest podany we wcześniejszej wiadomości jest naprawdę super :-) Chyba sobie kupię taką zabawkę :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agusia Re: Proste jak drut IP: *.pkobp.pl 29.04.04, 15:17 Ciekawe czy komuś z czytelników udało się rozwiązać łamigłówkę z gwoździ. Ja probowałam wiele razy ale niestety nie udało mi się (może dlatego, że jestem blondynką?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Zdjecia IP: *.rzepicha.ds.polsl.gliwice.pl 10.05.04, 15:06 Widzi ktoś te zdjęcia?? Pomocy!! Ja nie mam żadnych zdjęć a bardzo chce je zobaczyć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Garrett Re: Proste jak drut IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.04, 08:33 Na www rozgrywka.pl nie ma żadnych zagadek z drutu :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CzlowiekZagadka Re: Proste jak drut IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.04, 16:01 Tam nie ma ale sa na www.zagadki.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś