Dodaj do ulubionych

Proponuję pomruka na moderatora tego Forum.

29.10.11, 23:40
Tylko jak od odróżni naukę od religii?
Obserwuj wątek
    • pomruk Re: Proponuję pomruka na moderatora tego Forum. 29.10.11, 23:48
      Lepiej nie proponuj. Zostałbyś zbanowany.
      • noveyy777 Re: Proponuję pomruka na moderatora tego Forum. 30.10.11, 00:07
        pomruk napisał:
        > Lepiej nie proponuj. Zostałbyś zbanowany.

Takim gestem tylko byś mnie postawił na najwyższym miejscu na podium i osobiście założył złoty medal:)

• pomruk Re: Proponuję pomruka na moderatora tego Forum. 30.10.11, 00:22
          Rajcuje Cię podium dla ludzi nie potrafiacych sie zachować?
          • noveyy777 Re: Proponuję pomruka na moderatora tego Forum. 30.10.11, 05:47
            pomruk napisał:

> Rajcuje Cię podium dla ludzi nie potrafiacych sie zachować?

Jak chcesz coś w sobie zmienić, to zniszcz projektor, 'ekran' zostaw w spokoju.
    • pomruk Re: Proponuję pomruka na moderatora tego Forum. 29.10.11, 23:52
      Dziwię sie, ze jawne i natrętne uprawianie propagandy uchodzi płazem. Przepraszam bardzo,do mnie do drzwi też pukają Świadkowie Jehowy. Ale kiedy odmawiam, grzecznie odchodzą. mają swoja godnosć - nie pukają drugi raz i na pewnoodeszliby, gdyby huknąć na nich trzecim razem .Noveyy'owi brakuje właśnie takiej godności.

P.S.Tylko nie pisz,ze zbanowałbym Cię za brak godności.
      • noveyy777 Re: Proponuję pomruka na moderatora tego Forum. 30.10.11, 00:13
        pomruk napisał:

> Dziwię się, ze jawne i natrętne uprawianie propagandy uchodzi płazem.

Zanim cię wybiorą moderatorem mam nadzieję,ze zrobią ci egzamin z podstaw biologii. W imię demokracji zgłoszę swoją kandydaturę i sam stanę do egzaminu. A póki co nie krytykuj decyzji obecnie panującej moderacji, bo sam jeszcze wylecisz przez okno.
        Poza ty NIKT ci nie każe czytać moich postów, za serwer też nie płacisz, to co cię tak mierzwi w tym wszystkim?
        Mierzwi cię to iż kilka razy pokazałem ci,że jesteś niedouczony,a mimo to usiłujesz strugać fachowca/naukowca.
        W swojej pysze i zacietrzewieniu nawet na doktorze Trzeciaku nieopatrznie psy powiesiłeś:)

Dobranoc pocieszny ludku:)

• pomruk Re: Proponuję pomruka na moderatora tego Forum. 30.10.11, 00:19
          Moderacja nie działa, moderator zniknął, z czego natrętnie korzystasz.

Nie udawaj, że chodzi tu o biologie, chodzi o natarczywą propagandę religijną.
          • noveyy777 Re: Proponuję pomruka na moderatora tego Forum. 30.10.11, 05:45
            pomruk napisał:

> Moderacja nie działa, moderator zniknął, z czego natrętnie korzystasz.

Nieprawda. Moderacja cały czas tutaj zagląda i coś koryguje.

>Nieprawda. M
            > Nie udawaj, że chodzi tu o biologie, chodzi o natarczywą propagandę religijną.

Tak jak napisałem. Nie potrafisz rozróżnić.
            • bonobo44 ostatni wpis 30.10.11, 12:05
              Madcio opuścił nas najwyraźniej już w Nowy Rok 2010
              ostatni wpis
              wykrusza się stara gwardia, a wraz z nią i... nasze awatary 8-(
              • bonobo44 "Somewhere, there is something incredible waiting 30.10.11, 12:09
                to be known." - napisał w stopce.
            • petrucchio Re: Proponuję pomruka na moderatora tego Forum. 30.10.11, 15:39
              noveyy777 napisał:

> pomruk napisał:
              >
              > > Moderacja nie działa, moderator zniknął, z czego natrętnie korzystasz.
              >
              > Nieprawda. Moderacja cały czas tutaj zagląda i coś koryguje.

Administratorzy Forum Gazety czasem coś ciachną trochę na oślep, ale regularnego moderatora nie ma
              • noveyy777 Proponuję Petrucchia na moderatora. 30.10.11, 19:33
                petrucchio napisał:
                > Administratorzy Forum Gazety czasem coś ciachną trochę na oślep, ale regularneg
                > o moderatora nie ma
                • petrucchio Nie mam czasu 30.10.11, 21:33
                  noveyy777 napisał:

> A gdzie madcio jest?

Nikt nie wie. Zniknął niespodziewanie. Mam nadzieję, że żyje i ma się dobrze. Może miał dosyć
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka