Gość: Edwin IP: *.ade.dialup.connect.net.au 03.08.04, 12:04 Udanych wakacji i ciekawych spostrzezen. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: koloratura Re: Żebranie pod gniazdem IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.08.04, 12:13 A z tego Spitzbergena to jakiejś korespondencji Pan by nie przysłał? Miesiąc bez Wajraka to miesiąc stracony! Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
bozenka1 Re: Żebranie pod gniazdem 05.08.04, 13:05 Oj tak, tak! Może Pan Wajrak ma jakieś zaległości w szufladzie. Cytuję: "miesiąc bez Wajraka ...". Pozdrawiam miłośników Wajraka. Odpowiedz Link Zgłoś
kanaros Re: Żebranie pod gniazdem 03.08.04, 17:11 Ja zauważyłem ciekawsze zjawisko. Otóż po grillowaniu na działce zawsze zostają jakieś resztki, które wyrzucam w krzaki dla dzikich kotów. Zawsze znikały bez śladu. Któregoś poranka natknąłem się na jeża wcinającego spory kawałek karkówki! Zupełnie się mną nie przejął. Ostatnio po udanej imprezce rano zrobiłem sporo zdjęć ucztujących kilku jeżyków. Nie wiem tylko, czy taka dieta jest dla nich najzdrowsza? Odpowiedz Link Zgłoś