Gość: Bartek IP: 192.168.2.* 27.03.02, 11:30 Poszukuje wszelkich informacji na ten temat Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lisa2 Re: Telewizja cyfrowa 27.03.02, 13:48 Napisz co wiesz na ten temat, a może łatwiej nam będzie uzupełnić twoje wiadomości. lisa2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Re: Telewizja cyfrowa IP: 192.168.2.* 27.03.02, 14:35 Dzieki za szybki kontakt! Wlasnie wyslalem maila do Was w tej sprawie. Z gory dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
lisa2 Re: Telewizja cyfrowa 27.03.02, 15:22 Odeślij go spowrotem. Nie bądź taki wstydliwy, jak już zadajesz pytanie publicznie to publicznie otrzymasz odpowiedź. Zakres twojej wiedzy, przez nikogo nie może być tutaj krytykowany, ponieważ my wszyscy tutaj też wszystkiego nie wiemy. Po prostu uzupełniamy cząstki własnej i cudzej wiedzy swoją własną i więdzą cudzą. Powtórz to, co napisałeś w majlu (pol. liście) i wtedy czekaj na zmiłowanie. lisa2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Re: Telewizja cyfrowa IP: 192.168.2.* 27.03.02, 15:55 To nie kwestia wstydliwosci a profesjonalizmu, wydawalo mi sie, ze tak bedzie Ci latwiej. Chodzi mi o zrzuty EPG Cyfry+ (Polsatu mam) oraz o historie paltform w Polsce. Z gory dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
lisa2 Re: Telewizja cyfrowa 27.03.02, 19:34 Przykro mi ale nie jestem w stanie ci nic pomóc z zakresu telewizji cyfrowej i platform cyfrowych. Nie znam się na tym. Ale może ktoś z naszych stałych Forumowiczów coś wie na ten temat. lisa2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Re: Telewizja cyfrowa IP: 192.168.2.* 28.03.02, 09:17 lisa2 napisał(a): > Przykro mi ale nie jestem w stanie ci nic pomóc z zakresu telewizji cyfrowej i > platform cyfrowych. > > Nie znam się na tym. > > Ale może ktoś z naszych stałych Forumowiczów coś wie na ten temat. Niezly z Ciebie moderator, za to > > lisa2 Odpowiedz Link Zgłoś