Dodaj do ulubionych

Telewizja cyfrowa

IP: 192.168.2.* 27.03.02, 11:30
Poszukuje wszelkich informacji na ten temat
Obserwuj wątek
    • lisa2 Re: Telewizja cyfrowa 27.03.02, 13:48
      Napisz co wiesz na ten temat, a może łatwiej nam będzie uzupełnić twoje
      wiadomości.

lisa2
      • Gość: Bartek Re: Telewizja cyfrowa IP: 192.168.2.* 27.03.02, 14:35
        Dzieki za szybki kontakt! Wlasnie wyslalem maila do Was w tej sprawie. Z gory
        dziekuje
        • lisa2 Re: Telewizja cyfrowa 27.03.02, 15:22
          Odeślij go spowrotem.

Nie bądź taki wstydliwy, jak już zadajesz pytanie publicznie to publicznie
          otrzymasz odpowiedź. Zakres twojej wiedzy, przez nikogo nie może być tutaj
          krytykowany, ponieważ my wszyscy tutaj też wszystkiego nie wiemy. Po prostu
          uzupełniamy cząstki własnej i cudzej wiedzy swoją własną i więdzą cudzą.

Powtórz to, co napisałeś w majlu (pol. liście) i wtedy czekaj na zmiłowanie.

lisa2
          • Gość: Bartek Re: Telewizja cyfrowa IP: 192.168.2.* 27.03.02, 15:55
            To nie kwestia wstydliwosci a profesjonalizmu, wydawalo mi sie, ze tak bedzie
            Ci latwiej. Chodzi mi o zrzuty EPG Cyfry+ (Polsatu mam) oraz o historie
            paltform w Polsce. Z gory dziekuje
            • lisa2 Re: Telewizja cyfrowa 27.03.02, 19:34
              Przykro mi ale nie jestem w stanie ci nic pomóc z zakresu telewizji cyfrowej i
              platform cyfrowych.

Nie znam się na tym.

Ale może ktoś z naszych stałych Forumowiczów coś wie na ten temat.

lisa2
              • Gość: Bartek Re: Telewizja cyfrowa IP: 192.168.2.* 28.03.02, 09:17
                lisa2 napisał(a):

> Przykro mi ale nie jestem w stanie ci nic pomóc z zakresu telewizji cyfrowej i
                > platform cyfrowych.
                >
                > Nie znam się na tym.
                >
                > Ale może ktoś z naszych stałych Forumowiczów coś wie na ten temat.
                Niezly z Ciebie moderator, za to
                >
                > lisa2

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka