Gość: wro23 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.09.04, 18:44 ostatni niepodłegły pod USA kraj! wiwat korea! wiwat wolnosc! spalic USA, zgniesc izreal! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mario Re: Korea Północna otwiera swoje ośrodki badawcze IP: 5.5R* / *.iad.untd.com 21.09.04, 19:13 Koreanczycy chcieli sklonowac krolika, zrobili wszystko tak jak Szkoci i wyszla im koza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tiamak Re: Korea Północna otwiera swoje ośrodki badawcze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.04, 02:59 bo krolik ma ponizej 140cm wzrostu to pewno dali mu ten hormon wzrostu i wyrosl wielki jak koza :) a efektem ubczonym bylo poroze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gn0m Re: Korea Północna otwiera swoje ośrodki badawcze IP: *.wroclaw.mm.pl 21.09.04, 19:32 Glupcow nie sieja. Sami sie rodza i pchaja na forum :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Korea Północna otwiera swoje ośrodki badawcze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 19:46 no to juz kupuj bilet w jedna strone!! bo tego wspanialego kraju Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X-15 Re: Korea Północna otwiera swoje ośrodki badawcze IP: *.arc.nasa.gov 21.09.04, 22:31 > ostatni niepodłegły pod USA ale ty zauroczony amerykanska potega ... no, no. Caly swiat bez Korei. Nawet Cesarstwo Rzymskie tego nie dokonalo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stach [...] IP: *.vs.shawcable.net 22.09.04, 01:29 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tiamak Re: Korea Północna otwiera swoje ośrodki badawcze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.04, 03:00 moze troche kultury i szacunku do tego co pisza inni?? (chociaz pewno to prowokacja) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: korror Re: Korea Północna otwiera swoje ośrodki badawcze IP: *.proxy.aol.com 22.09.04, 03:09 co za gowniany artykul.zero konkretow, jakis szwedzki dyplomata ,wlasciciel restauracji z phenianu(gdzie chyba jest komuna wiec jako kapitalista...)wszyscy oczywiscie anonimowi.za kim dzong ila na pewno nic sie nie zmieni-pisze autorka w artykule o zmianach(prawda-powolnych)! nie trzeba chyba specjalnego wysilku umyslowego zeby dojsc do wniosku ,ze wszedzie na swiecie w biolaboratoriach mozna robic i tabletki i gazy bojowe.szkoda czasu ,ale gdyby wszystkie niedopowiedzenia i interpretacje wypisac to wyszlo na to ,ze ten tekst jest napisany albo z glowy ,albo to zzynka z innej gazety. dla jasnosci nie jestem jakims komunista ,ale bardzo mnie interesuje ten najbardziej tajemniczy kraj na swiecie(o ktorym nie wiele moga powiedziec nawet moi koledzy z korei pld).pzdr i nie piszcie wiecej takich kaszanek. Odpowiedz Link Zgłoś
galaxy2099 Niemcy, Chiny, Rosja ... 22.09.04, 06:21 "Pierwsi Koreańczycy z Północy goszczą też już w instytutach niemieckich, rosyjskich i chińskich" Niemcy, Chiny, Rosja, brakuje jeszcze tylko Francji. Wspaniale towarzystwo najwiekszych "demokracji" swiata. Te kraje wspierajace wszystkich dyktatorow na swiecie nigdy mnie nie "zawodza". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mac Watt Re: Korea Północna otwiera swoje ośrodki badawcze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 08:21 Hmmm, a ja już miałem nadzieję, że gdy niedouczone dzieciaki z gimnazjów wrócą po wakacjach do szkoły, to zmniejszy się liczba debilnych postów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PGA Re: Korea Północna otwiera swoje ośrodki badawcze IP: *.lumel.com.pl / 212.160.159.* 22.09.04, 09:28 Życze Tobie, abyś wyemigrował do tego WOLNEGO kraju i zaznał wolności jakiej pewnie jeszcze nigdy nie zaznałeś... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dergar Re: Korea Północna otwiera swoje ośrodki badawcze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 10:04 skad sie biora tacy jak try idoci!!!! Bo pojac tego nie moge. Vivat wolnosc!, Vivat niskie podatki!!!(ktorych nie ma) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Korea Północna otwiera swoje ośrodki badawcze IP: 81.219.126.* 22.09.04, 15:27 wro23 napisał(a): > ostatni niepodłegły pod USA kraj! wiwat korea! wiwat wolnosc! > spalic USA, zgniesc izreal! co tu jeszcze robisz przed tym kompem, nie pal, nie zgniataj tylko pakuj się i jedź do swojego Wodza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kocur to wyrok śmierci dla koreańskich naukowców IP: *.pl.abb.com / *.abb.pl 22.09.04, 15:33 Jak ci naukowcy przyjadą na Zachód, to przesiąkną ideologicznie i po powrocie Dobry Wódz Kim wyleczy ich z tego definitywnie... Dobry Wódz dba o swój naród! Chwała mu! Chwała tym co go chwalą! Wysłać ich w nagrodę do Wujka Kima! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r39 nauka w Korei Północnej IP: *.ifpan.edu.pl 22.09.04, 15:39 Z artykułu, poza zupełnie pozanaukowymi spekulacjami co by było, gdyby ciocia miała wąsy - nie dowiedziałem się niczego nowego. A co do tajemniczości tego kraju: Kto z szanownych dyskutantów potrafi wskazać na mapie Europy gdzie leży Albania? Jak nazywa się jej stolica? Kto tam rządzi (nazwisko!)? No, jak samopoczucie, experci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: korror Re: nauka w Korei Północnej IP: *.proxy.aol.com 23.09.04, 03:07 albania jest tez hardkorowa(a raczej byla)kiedys na PLANET puszczali albanskie filmy propagandowe-duzo bym dal zeby to znowu zobaczyc:).jednak do krld jej daleko Odpowiedz Link Zgłoś