Dodaj do ulubionych

Korea Północna otwiera swoje ośrodki badawcze

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.09.04, 18:44
ostatni niepodłegły pod USA kraj! wiwat korea! wiwat wolnosc!
spalic USA, zgniesc izreal!
Obserwuj wątek
    • Gość: mario Re: Korea Północna otwiera swoje ośrodki badawcze IP: 5.5R* / *.iad.untd.com 21.09.04, 19:13
      Koreanczycy chcieli sklonowac krolika, zrobili wszystko tak jak Szkoci i wyszla
      im koza.
      • Gość: tiamak Re: Korea Północna otwiera swoje ośrodki badawcze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.04, 02:59
        bo krolik ma ponizej 140cm wzrostu to pewno dali mu ten hormon wzrostu i wyrosl
        wielki jak koza :) a efektem ubczonym bylo poroze :)
    • Gość: gn0m Re: Korea Północna otwiera swoje ośrodki badawcze IP: *.wroclaw.mm.pl 21.09.04, 19:32
      Glupcow nie sieja. Sami sie rodza i pchaja na forum :(
    • Gość: ja Re: Korea Północna otwiera swoje ośrodki badawcze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 19:46
      no to juz kupuj bilet w jedna strone!! bo tego wspanialego kraju
    • Gość: X-15 Re: Korea Północna otwiera swoje ośrodki badawcze IP: *.arc.nasa.gov 21.09.04, 22:31
      > ostatni niepodłegły pod USA

ale ty zauroczony amerykanska potega ... no, no. Caly swiat bez Korei. Nawet
      Cesarstwo Rzymskie tego nie dokonalo.
    • Gość: Stach [...] IP: *.vs.shawcable.net 22.09.04, 01:29
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: tiamak Re: Korea Północna otwiera swoje ośrodki badawcze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.04, 03:00
        moze troche kultury i szacunku do tego co pisza inni?? (chociaz pewno to prowokacja)
    • Gość: korror Re: Korea Północna otwiera swoje ośrodki badawcze IP: *.proxy.aol.com 22.09.04, 03:09
      co za gowniany artykul.zero konkretow, jakis szwedzki dyplomata ,wlasciciel
      restauracji z phenianu(gdzie chyba jest komuna wiec jako kapitalista...)wszyscy
      oczywiscie anonimowi.za kim dzong ila na pewno nic sie nie zmieni-pisze autorka
      w artykule o zmianach(prawda-powolnych)! nie trzeba chyba specjalnego wysilku
      umyslowego zeby dojsc do wniosku ,ze wszedzie na swiecie w biolaboratoriach
      mozna robic i tabletki i gazy bojowe.szkoda czasu ,ale gdyby wszystkie
      niedopowiedzenia i interpretacje wypisac to wyszlo na to ,ze ten tekst jest
      napisany albo z glowy ,albo to zzynka z innej gazety.
      dla jasnosci nie jestem jakims komunista ,ale bardzo mnie interesuje ten
      najbardziej tajemniczy kraj na swiecie(o ktorym nie wiele moga powiedziec nawet
      moi koledzy z korei pld).pzdr i nie piszcie wiecej takich kaszanek.
    • galaxy2099 Niemcy, Chiny, Rosja ... 22.09.04, 06:21
      "Pierwsi Koreańczycy z Północy goszczą też już w instytutach niemieckich,
      rosyjskich i chińskich"

Niemcy, Chiny, Rosja, brakuje jeszcze tylko Francji. Wspaniale towarzystwo
      najwiekszych "demokracji" swiata. Te kraje wspierajace wszystkich dyktatorow na
      swiecie nigdy mnie nie "zawodza".
    • Gość: Mac Watt Re: Korea Północna otwiera swoje ośrodki badawcze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 08:21
      Hmmm, a ja już miałem nadzieję, że gdy niedouczone dzieciaki z gimnazjów wrócą
      po wakacjach do szkoły, to zmniejszy się liczba debilnych postów...
    • Gość: mhdeck zgrywus czy debil? IP: 195.175.37.* 22.09.04, 08:38
    • Gość: PGA Re: Korea Północna otwiera swoje ośrodki badawcze IP: *.lumel.com.pl / 212.160.159.* 22.09.04, 09:28
      Życze Tobie, abyś wyemigrował do tego WOLNEGO kraju i zaznał wolności jakiej pewnie jeszcze nigdy nie zaznałeś...
    • Gość: dergar Re: Korea Północna otwiera swoje ośrodki badawcze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 10:04
      skad sie biora tacy jak try idoci!!!! Bo pojac tego nie moge. Vivat wolnosc!,
      Vivat niskie podatki!!!(ktorych nie ma)
    • Gość: gość Re: Korea Północna otwiera swoje ośrodki badawcze IP: 81.219.126.* 22.09.04, 15:27
      wro23 napisał(a):

> ostatni niepodłegły pod USA kraj! wiwat korea! wiwat wolnosc!
      > spalic USA, zgniesc izreal!

co tu jeszcze robisz przed tym kompem,
      nie pal, nie zgniataj tylko
      pakuj się i jedź do swojego Wodza
    • Gość: Kocur to wyrok śmierci dla koreańskich naukowców IP: *.pl.abb.com / *.abb.pl 22.09.04, 15:33
      Jak ci naukowcy przyjadą na Zachód, to przesiąkną ideologicznie i po powrocie
      Dobry Wódz Kim wyleczy ich z tego definitywnie...
      Dobry Wódz dba o swój naród! Chwała mu! Chwała tym co go chwalą! Wysłać ich w
      nagrodę do Wujka Kima!
    • Gość: r39 nauka w Korei Północnej IP: *.ifpan.edu.pl 22.09.04, 15:39
      Z artykułu, poza zupełnie pozanaukowymi spekulacjami
      co by było, gdyby ciocia miała wąsy - nie dowiedziałem
      się niczego nowego.
      A co do tajemniczości tego kraju:
      Kto z szanownych dyskutantów potrafi wskazać na mapie
      Europy gdzie leży Albania? Jak nazywa się jej stolica?
      Kto tam rządzi (nazwisko!)?
      No, jak samopoczucie, experci?
      • Gość: korror Re: nauka w Korei Północnej IP: *.proxy.aol.com 23.09.04, 03:07
        albania jest tez hardkorowa(a raczej byla)kiedys na PLANET puszczali albanskie
        filmy propagandowe-duzo bym dal zeby to znowu zobaczyc:).jednak do krld jej
        daleko

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka