sseba 23.02.01, 16:10 Jakie sa naukowe podstawy hipnozy? Ja jakos nie wierze ze ktos moglby mnie zahipnotyzowac. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: patefon Re: Hipnoza IP: 212.160.3.* 23.02.01, 19:45 zrobie to przy najblizszej okazjii Odpowiedz Link Zgłoś
arekc Hipnoza 28.02.01, 12:15 Użyjesz do tego kulek Jing Jang, czy każesz mu obserwować ruchy ryby? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: +++ignor Re: Hipnoza IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.02.02, 01:07 sseba napisał(a): > Jakie sa naukowe podstawy hipnozy? Ja jakos nie wierze ze ktos moglby mnie zahi > pnotyzowac. Witam! Ja tez nie wierzyłem dopóki sam nie zostałem zahipnotyzowany... Ty możesz nadal nie wierzyć, i codziennie nawet kilset razy wchodzić w stany transowe... Hinoza jest jednym ze stanów podobnym do snu lub czuwania... Katalepsa jest najgłebszym stanem hipnotycznym. Z hipnotycznym pozdrowieniem! Ignoran +++ PS. Sa znawcy twierdzący nawet, że zawsze jesteśmy w transie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: +++ignor Re: Hipnoza IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 22.05.02, 09:15 czy ktoś może polecić mi hipnotyzera w Olsztynie. bardzo mi zależy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: +++IGNOR Re: Hipnoza IP: *.dialog.net.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 26.05.02, 22:52 Gość portalu: +++ignor napisał(a): > czy ktoś może polecić mi hipnotyzera w Olsztynie. bardzo mi zależy Witam! Mam nadzieję, że podszywasz się pod mój nick..? Wejdź na stronę: www.nlp.pl Pozdrawiam! Ignorant +++ Odpowiedz Link Zgłoś
gale Re: Hipnoza 04.07.02, 19:54 Do czego jest Ci potrzebny hipnotyzer? gale ---- www.citibank.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś