Dodaj do ulubionych

Dziewczynka z rentgenem w oczach.

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.05, 09:34
Wczoraj o 21 na Discovery był film pod ww tytułem.
Dziewczyna o oczywistych zdolnościach poddała się testom w USA i wyszło,że
zadnych zdolności to ona absolutnie nie ma.
Ludzie!!!!! To był tak obrzydliwy i tendencyjny test, że na 100% gdyby Jezus
go przeszedł, zostałby kłamcą i zwykłym oszustem.
Poziom naukowców, jeżeli chodzi o NOWE KIERUNKI jest po prostu żałosny. Kim
oni są, jakimiś szarlatanami?
No poprostu debile kręcą naszą chorą rzeczywistością...
Obserwuj wątek
    • llukiz Re: Dziewczynka z rentgenem w oczach. 15.02.05, 14:09
      telewizja kłamie. To że zrobili program który sugeruje że jakaś dziewczynka ma
      jakieś zdolności, nie świadczy wcale że ona ja ma.
    • Gość: e Re: Dziewczynka z rentgenem w oczach. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.05, 22:26
      'Poziom naukowców, jeżeli chodzi o NOWE KIERUNKI jest po prostu żałosny'????
      zalosni sa raczej ludzi ktorzy sa w stanie wierzyc w takie glupoty jak 'rentgen
      w oczach'
      • mn7 Re: Dziewczynka z rentgenem w oczach. 16.02.05, 11:01
        ... zaś porównanie jakiejś oszustki z Jezusem jest np. dla mnie obraźliwe, choć
        od dewocji jestem bardzo daleki.
        • jaszczuria Re: Dziewczynka z rentgenem w oczach. 16.02.05, 11:30
          spoko, przecież delfiny widza własnie jak przez rtg. Byc może, że nastąpiła
          jakaś zmiana genetyczna u tej dziewczynki i jest z niej taki "ludzki delfin".
          Nie tweirdzę, że tak jest, ale tez nie mozna tego wykluczyć. Najpierw trzeba
          zbadać, dopiero potem sobie kpić
          • arcykr Re: Dziewczynka z rentgenem w oczach. 16.02.05, 13:00
            jaszczuria napisała:

> spoko, przecież delfiny widza własnie jak przez rtg.
            Ale za ponocą ultradźwięków, które nie nadają się do "rentgenowskiego" widzenia
            przez powietrze - dlatego przy badaniu USG trzeba bezpośrednio dotykać ciała i
            dodatkowo używać żelu.
          • Gość: ewa ja juz wole jak ktos mowi o kur..kach w oczach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 13:27
            bosszzze, toz to wiedza na poziomie podstawowki, nie ma mozliwosci by czlowiek
            byl zrodlem promieni rentgenowskich i jeszcze detektowal je .... oczyma.
            Jeden z starych profesorow krystalografii opowiadal mi wprawdzie ze dawniej
            dzialnie lampy X stwierdzano wstawaiajac palec w wiazke i jak parzylo to
            wiedziano ze lampa rentgenowska dzialala, no ale nic dziwnego ze bialaczka byla
            choraba zawodowa krystalografow.
          • mn7 ręce opadają 16.02.05, 15:20
            jaszczuria napisała:

> spoko, przecież delfiny widza własnie jak przez rtg.

O Boże .....
            Nie mam siły ...

• Gość: scept89 Re: Dziewczynka z rentgenem w oczach. IP: *.ljcrf.edu 17.02.05, 01:53
      > Dziewczyna o oczywistych zdolnościach

chyba zdolnościach do naciagania maluczkich? Prawdziwa cnota testu sie nie boi...
      • Gość: bimbam sobie Re: Dziewczynka z rentgenem w oczach. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 08:36
        Hi hi hi, jak strasznie boicie sie o swoje dogmaty naukowe, zupełnie jak
        kościół.
        Jedni i drudzy mają przyspawane krzesła do tyłka i klapki na oczach.
        W waszych wymiękłych móżdżkach już nie ma miejsca na oryginalność.
        Żałosne...
        • Gość: scept89 o przeciwrozumcach IP: *.ljcrf.edu 17.02.05, 09:37
          jak w/w dziewczynka czy jej podobne wymysli internet, genetyke molekularna, albo
          swoimi przeniklwymi oczetami nowy chip wypali to pogadamy. Na razie jej
          osiagniecia dla ludzkosci to kilku oszolomow co to zrzymaja sie na nauke z dobr
          jej kozystajac. Kolega przez ocean to tak samolotem czy tez orginalnie, bez
          klapek i z wolnym tylkiem na dywanie lata?
          • Gość: ja10oibn Re: o przeciwrozumcach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.05, 09:50
            gdyby widziała rentgenem to by wszystkich paliła promieniami. Sama by dostała
            białaczki po dłuższym patrzeniu na siebie!!!
        • Gość: ewa Re: Dziewczynka z rentgenem w oczach. IP: 212.87.3.* 17.02.05, 12:34
          to moze kolega zaproponuje jakis mechanism wytwarzania promieni rentgenowskich
          przez cialo czlowieka, ja organiczony przedstwiciel nauki tego nie umiem
          ewa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka