nikusz 15.03.05, 14:35 (jak w temacie) - wlasnie dostalam oferte na 1szego postdoca na mcgill. no i szukam kogos, komu mozna pozadawac pytania jak tam jest... nikusz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ex-rak Re: czy jest tu ktos z montrealu? 15.03.05, 14:59 Z ludzkiej ciekawosci, jaka specjalizacja? Odpowiedz Link Zgłoś
nikusz Re: czy jest tu ktos z montrealu? 15.03.05, 15:06 biologia molekularna. a Ty? nikusz Odpowiedz Link Zgłoś
ex-rak Re: czy jest tu ktos z montrealu? 15.03.05, 16:05 Ja to chemia organiczna. Mamy tutaj taki watek, w ktorym kazdy wpisuje sie gdzie, po co i za .... Nie ma co sie obawiac. Jak na razie sposrod nas tylko true_blue donosi. Ale my jej goraco zyczymy, by komfortowo donosila. Odpowiedz Link Zgłoś
nikusz Re: czy jest tu ktos z montrealu? 15.03.05, 16:18 ale bo ja jeszcze nie mam o czym pisac, dopiero sie wybieram ;) ale widze, ze na odludzie straszne Odpowiedz Link Zgłoś
ex-rak Re: czy jest tu ktos z montrealu? 15.03.05, 17:21 Bezposrednie obcowanie z lonem natury i dzicza sprzyja naukowej kontemplacji. Jesli Montreal to wiocha dla ciebie to zapewne piszesz przynajmniej z Tokyo. A tak powaznie to kiedys ktos do nas zajrzal z Kanady. Co wiecej tez sie ujawnil. Odpowiedz Link Zgłoś
nikusz Re: czy jest tu ktos z montrealu? 15.03.05, 17:28 ja przepraszam, nie o to chodzilo, nie przewidzialam takich skojarzen. raczej od-ludzie, bo od-ludzi z forum daleko. a tak na powaznie, to licze na to, ze moze ten ktos sie znowu odezwie. n Odpowiedz Link Zgłoś
staua Re: czy jest tu ktos z montrealu? 15.03.05, 19:11 McGill to bardzo dobry uniwersytet. Z mojej (waskiej) dziedziny takze naukowo jest swietny. A Montreal podobno jest bardzo ciekawym miastem. Odpowiedz Link Zgłoś
staua Nikusz 16.03.05, 16:41 A jak juz bedziesz w tym Montrealu, to sie poodwiedzamy :-) Bo do Nowego Jorku nie jest wcale tak daleko!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
true_blue Re: czy jest tu ktos z montrealu? 15.03.05, 18:32 drogi ex-raku! ja "donosze", ale wcale nie "uprzejmie"!!! Prosze o nie rozpuszczanie plotek :-) Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
kotorybka Ja... 17.03.05, 03:08 Ja skończyłam doktorat z neurobiologii na McGill'u pięć lat temu. Mieszkałam w Montrealu kilkanaście lat... Jeśli masz pytania, pisz :-) Marta ******* A oto moj Matti: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=20701676&a=21301180 Odpowiedz Link Zgłoś
cynta Re: Ja... 01.07.05, 06:55 Ja tez!!! w 2001 w Neurobiology Neurosurgery and Ophthalmology? kotorybka napisała: > Ja skończyłam doktorat z neurobiologii na McGill'u pięć lat temu. Mieszkałam w > Montrealu kilkanaście > lat... Jeśli masz pytania, pisz :-) > Marta > ******* > A oto moj Matti: > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=20701676&a=21301180 Odpowiedz Link Zgłoś
kotorybka Re: Ja... 01.07.05, 13:18 :-D Byłam tam od 1995-2000, w Neurology & Neurosurgery (w instytucie neurologicznym). Doktorat z Fredą Miller. A ty? Gdzie teraz jesteś (ja kończę postdoc w Bostonie)? ******* A oto mój Matti Odpowiedz Link Zgłoś
cynta Re: Ja... 01.07.05, 13:57 Czyli i ciebie meczyla Heather Durham, odpowiedzialna za graduated program? Ja od 4 lat pracuje dla duzej firmy farmaceutycznej, dokladniej na priva jezeli chcesz, slodki ten twoj maluch. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kotorybka Do Cinta 01.07.05, 17:17 Cześć! Dziękuję w imieniu Mateuszka :-) Napisałam do Ciebie na priva. Marta ******* A oto mój Matti Odpowiedz Link Zgłoś
asia9111 Re: czy jest tu ktos z montrealu? 07.05.05, 04:34 Montreal jest moim ulubionym miastem na kontynencie hamerykanskim, i bywam tam co najmniej raz w roku. Mieszkam w USA od kilkunastu lat, i Montreal jest taki bardzo europejski..kafejki, brak amerykanskiego pospiechu, dostep do kina europejskiego, etc. McGill jest bardzo renomowanym uniwerkiem, tak, ze gratuluje! Odpowiedz Link Zgłoś