Gość: gość IP: 217.153.48.* 29.10.02, 12:07 co to oznacza? błąd czy syn premiera? pozdro Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: inny gość prowadzący w Lidze Naukowej nie ma punktów??? IP: 217.153.48.* 30.10.02, 13:04 No właśnie !!! co to oznacza? Gość portalu: gość napisał(a): > co to oznacza? > błąd czy syn premiera? > > pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eureka Re: prowadzący w Lidze Naukowej nie ma punktów??? IP: *.artcom.pl 31.10.02, 10:34 Ja też proszę redakcję o wyjasnienie tej sprawy (pierwszego miejsca w lidze) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirek.p Re: pierwsza osoba w Lidze Naukowej nie ma punkta IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 30.10.02, 13:14 Może odpowiedziała na niewydrukowane w listopadowym numerze "Wiedzy i Życia" pytania i redakcja nie wie ile punktów jej za to przyznać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: pierwsza osoba w Lidze Naukowej nie ma punkta IP: 217.153.48.* 30.10.02, 13:43 coraz więcej niedomówień w Lidze... ...redakcja jakaś taka bardzo milcząca... i jak tu wierzyć w szanse powodzenia? nie wiem do tej pory co decyduje o kolejności w rankingu w przypadku jednakowej liczby punktów podczas gdy od tygodnia rozstząsa się kwestie czy dana odpowiedź była prawidłowa czy nie wiem, że tamten problem jest również ważny, ale wystarczy, że organizator raz się wypowiedział w tej kwestii i już... a w kwestii kolejności na liście? milczenie i w dodatku pojawiają się jakieś tajemnicze persony bez punktów O CO TU ... CHODZI??? Odpowiedz Link Zgłoś
lobelia1 Re: pierwsza osoba w Lidze Naukowej nie ma punkta 05.11.02, 10:26 Czy ktos by wreszcie mógł poprawić tego kiksa z brakiem punktacji u pierwszej osoby? Nie doszukuję się tu żadnych spisków, myślę, że to zwykły błąd, ale żeby przez tyle czasu nie można było zrobic z tym porządku???? To niedbalstwo i zwyczajna niegrzeczność względem uczestników konkursu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pioc Od Redakcji IP: *.stacje.agora.pl 05.11.02, 15:19 Na wasz sygnał już sprawdzono klasyfikację, trochę to trwało. Był błąd. Został sprostowany. Już powinno być w porządku. Przepraszamy. Piotr Cieśliński Redakcja nauki Gazety Wyborczej Odpowiedz Link Zgłoś
matmaks Re: już sa wyniki etapu,który się nie skończył 05.11.02, 21:10 i co wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś