Gość: TELEWIDZ IP: *.toya.net.pl 30.01.03, 17:44 NO PRZECIEZ OD DAWNA WIADOMO ZE TV JEST TYLKO TZW KLEJEM NA OCZY ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
basia_pi Re: Inteligentnych telewizja nie kusi 31.01.03, 12:32 Przecież wiadomo powszechnie, że program TV układny jest pod tzw. "przeciętnego widza" i osoba nieco mądrzejsza rzadko kiedy ma na czym "oko oprzeć". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MR Re: Inteligentnych telewizja nie kusi IP: *.u-bourgogne.fr 31.01.03, 13:50 Wiedziec wiadomo, ale jak mowie ze nie mam telewizora to za kazdym razem robia wielkie oczy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Axis^ Re: Inteligentnych telewizja nie kusi IP: *.nsm.pl / *.chelmnet.pl 31.01.03, 15:22 Ah prawda. Nawet jesli jest sie szczesliwym(?) posiadaczem kablowki, w kt znajdzie sie jakis kanal filmowy to przwaznie jest to C+ gdzie leca tak zwane hiciory. Natomiast np Le Cinema lub Ale kino to wyjatki w ofertach kablowek. Bo sa to drogie kanaly. A i tak najwieksza popularnascia ciesza sie kanaly typu Reality TV lub Romantica. Pozostaje tylko video lub DVD. -- Axis^ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: puciek2 Re: Inteligentnych telewizja nie kusi IP: *.centrala.kbsa / 10.1.7.* 31.01.03, 15:37 To bardzo ciekawe spostrzeżenie. Stąd można wysnuć wniosek, że można by wykorzystać tą zasadę i stworzyć nowy, swoisty test na inteligencję. Wyobrażmy sobie np. w firmie rekrutacyjnej, wprowadzamy kandydata do pokoju, w którym jest włączony telewizor i obserwujemy jego zachowanie. Jeśli często interesuje się programem w telewizji to mało inteligentny, jak go zupełnie ignoruje to łebski gościu. Trzeba by tylko określić jakąś "przeliczalną" metodę pomiaru zaineresowania programem telewizyjnym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kisiel Wniosek w polsce sa tylko osoby o niższej inteligencji IP: *.dtvk.tpnet.pl 01.02.03, 17:42 Dlaczego - bo chca wprowadzic oplaty za abonament TV dla wszystkich Polakow:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TOMEK Re: Wniosek w polsce sa tylko osoby o niższej int IP: *.arcor-ip.net 01.02.03, 23:41 Ja moj tiwi porabalem. !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GRAFTN Re: Inteligentnych telewizja nie kusi IP: *.arcor-ip.net 02.02.03, 02:39 Ja tiwi juz dawno porobalem w pewnym slowa tego znaczeniu. JEstem wolny od wszystkich nalogow , lacznie z Tiwi. ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yofko Re: Inteligentnych telewizja nie kusi IP: *.dial.freestart.hu 02.02.03, 11:11 Wlaczam dobiornik TV od czasu do czasu i za kazdym dochodze do wniosku, ze to strata energii. Wole radio, ksztaltuje wyobraznie. Ale jednak coraz wiecej czasu spedzam przed ekranem... komputera. Odpowiedz Link Zgłoś