Gość: doorna Re: Jacy mężczyźni podobają się kobietom? IP: 149.156.127.* 05.02.03, 14:17 uprasza sie o nie pakowanie kobiet do jednego wora!!cherlawi moga byc mali chlopcy,facet musi miec ramiona,ktorymi mnie ochroni!cherlawego az strach dotknac , w obawie ze sie rozleci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Albertine [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.03, 14:26 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Premnathan Re: Jacy mężczyźni podobają się kobietom? IP: 195.116.26.* 05.02.03, 14:54 To jest link do mojego komentarza odnośnie tego, że najpiękniejszy osobnik to ten najbardziej przeciętny: www.wiedzaizycie.pl/96112900.htm Zamieściła go "Wiedza i Życie" już dawno (po adresie można poznać, kiedy). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzey Wyniki nie dziwią jak się spojrzy na typy przedstawian IP: *.supermedia.pl / *.conquest.pl 05.02.03, 15:13 kobietom do oceny... Bez światłocienia mięśniak wygląda jak grubas, a chuderlak nie wyglada jak chuderlak (grubas pozostaje grubasem,ale jakims takim proporcjonalniejszym). Mając to na uwadze, czy można się dziwnić, że wyniki są jakie są?!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Albertine Ja sie nie bawie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.03, 17:46 Dlaczego cenzura wyciela moj post apelujacy do uczuc wyzszych i nawolujacy do poszukiwania pokojowych rozwiazan? Komu zalezy na tym aby kobiety i mezczyzni powyzynali sie nawzajem? Kto za tym stoi? SPISEK!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A. Re: Jacy mężczyźni podobają się kobietom? IP: *.net.autocom.pl 05.02.03, 19:19 Romantyczni i inteligentni.Co Ty Dyzma wiesz?Pewnie jesteś facetem,więc się nie udzielaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apf Re: Jacy mężczyźni podobają się kobietom? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.02.03, 20:51 Prawdziwi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miregal ale macie problem :P IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 05.02.03, 21:38 rozni sie podobaja, chudzi grubi niscy wysocy aksamitni pryszczaci biedni bogaci madrzy glupi pewni siebie niesmiali to nie jest oczywiste? pozdrawiam i szczescia w milosci zycze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Jacy mężczyźni podobają się kobietom? IP: proxy / 10.8.1.* 05.02.03, 23:14 a moim typem mezczyzny jest nie chuderlak ale misio.. i nie musi byc wcale umiesniony, po prostu lubie "duzo cialka" u facetow :0 tak by bylo sie do czego przytulic :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roberta Re: Jacy mężczyźni podobają się kobietom? IP: 205.189.176.* 13.02.03, 00:58 Proponuje typ p.Ryszarda Kalisza.Ten to ma cielsko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ano Re: Jacy mężczyźni podobają się kobietom? IP: *.kappa.com.pl 06.02.03, 09:50 Kobiety mają ogromny problem, dlatego że ci którzy im się podobają, czyli: wysocy, przystojni, troskliwi, opiekuńczy, inteligentni i przy tym nieźli w łóżku są już zajęci.............przez swoich chłopaków -:). hehehe I całe szczęście, bo konkurencja tak naprawdę jest niewielka......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inteligentka Re: Jacy mężczyźni podobają się kobietom? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.02.03, 10:28 Bardzo zabawne jest skonfrontowanie tych wyników z ankietą zamieszczoną obok. Zauważcie, że ok. 56% głosujących kobiet wybrało Przemka Saletę, a on do chudzielców nie należy. Ciekawe jak to zjawisko wytłumaczy prof. Strzałko? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joy Re: Jacy mężczyźni podobają się kobietom? IP: 4.2.* / *.torun.mm.pl 06.02.03, 11:04 A mnie się zgadza, wszyscy moi faceci (od wczesnej młodości) byli b.szczupli (wskażnik BMI ok.19). Mój mąż ma 180 i waży 62kg i bardzo mi się podoba, bo mimo swojego wieku (35) ma chłopięcą sylwetkę, garnitury kupuje w serii "absolwent".Jest obiektem zazdrości wszystkich swoich równolatków... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joy Kamera też kocha szczupłych IP: 4.2.* / *.torun.mm.pl 06.02.03, 11:31 I jeszcze chciałam powiedzieć, że kamery też kochają szczupłych, jak wygląda Wojewódzki wiemy, a ja dodatkowo widziałam na żywo Huberta Urbańskiego i zapewniam, że on też grubszy nie jest... Maciek Rock też nie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lola Re: Jacy mężczyźni podobają się kobietom? IP: 5.5.* / *.uc.nombres.ttd.es 06.02.03, 12:19 Wszelka przesada jest niewskazana. Nie spodoba mi sie typ 'pakera' z szerokim karkiem -(fuuuu!),ale widok sflaczalego, zaniedbanego chudzielca tez mnie nie 'bierze'. Szczuply, ladnie zbudowany, najlepiej bez 'brzuszka' piwnego. ''Do tanca i do rozanca...'' :)))) Pozdrawiam Lola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el Re: Jacy mężczyźni podobają się kobietom? IP: 195.117.126.* 06.02.03, 17:11 Ja Wam cos powiem....otóz najczęścej wybieramy facetów debili.Wiem co mowie ,bo sama jestem w takim zakochana.Wszystko ok,ale to debil.Jest mi znim dobrze,ale nie zmienia to faktu ,ze to zadufany w sobie kretyn.I niestety powiedzmy sobie sczerze,ze większośc z nich to niegroźne patafiany.trzeba sobie sprawe zdać ,że liczyc mozemy tylko na siebie.Ha,nie znosze feministek,uwielbiam towarzystwo męskie.Tylko,ze my miłośc bierzemy na poważnie.Od kiedy to zrozumiałam jest ok.Nie chce narzekac na mężczyzn,bo bez nich byłoby fatalnie.Nie ma mozliwości,żeby kobieta dogadała sie z mężczyzna.To zawsze kompromisy.Maluje sobie mieszkanie.Sama.Dlaczego sama?Bo lubie...Żeby kobiety byłe szczęśliwe musiałyby kochAĆ TYLKO PLATONICZNIE.To co nam sie podoba nie ma nic wspolnego z tm co na nas działa i przyśpiesz rytm sercs.No bo tak prywatnie do bolu podoba mi sie niezwykły profesor.Absolutny przeboj!Pod kazdym względem.A jestem z osobliwością XXI wieku.Tamten wiedział ,domyslał sie wszystkiego..nteligenty jak zboj.A ten intelektualnie niegroźny..Jezu co ja właściwie robie?Co? Jest mi tak wygodnie.Źle ? A może po męśku?Trzymajcie się. el Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el Re: Jacy mężczyźni podobają się kobietom? IP: 195.117.126.* 06.02.03, 17:13 Ja Wam cos powiem....otóz najczęścej wybieramy facetów debili.Wiem co mowie ,bo sama jestem w takim zakochana.Wszystko ok,ale to debil.Jest mi znim dobrze,ale nie zmienia to faktu ,ze to zadufany w sobie kretyn.I niestety powiedzmy sobie sczerze,ze większośc z nich to niegroźne patafiany.trzeba sobie sprawe zdać ,że liczyc mozemy tylko na siebie.Ha,nie znosze feministek,uwielbiam towarzystwo męskie.Tylko,ze my miłośc bierzemy na poważnie.Od kiedy to zrozumiałam jest ok.Nie chce narzekac na mężczyzn,bo bez nich byłoby fatalnie.Nie ma mozliwości,żeby kobieta dogadała sie z mężczyzna.To zawsze kompromisy.Maluje sobie mieszkanie.Sama.Dlaczego sama?Bo lubie...Żeby kobiety byłe szczęśliwe musiałyby kochAĆ TYLKO PLATONICZNIE.To co nam sie podoba nie ma nic wspolnego z tm co na nas działa i przyśpiesz rytm sercs.No bo tak prywatnie do bolu podoba mi sie niezwykły profesor.Absolutny przeboj!Pod kazdym względem.A jestem z osobliwością XXI wieku.Tamten wiedział ,domyslał sie wszystkiego..nteligenty jak zboj.A ten intelektualnie niegroźny..Jezu co ja właściwie robie?Co? Jest mi tak wygodnie.Źle ? A może po męśku?Trzymajcie się. el Odpowiedz Link Zgłoś
inaww Do przytulania nie stal, ani marmur!... 06.02.03, 13:38 Stalowe mięśnie potrzebne są mężczyznom w walce, a nie miłości. Do oglądania marmurowa statua jest świetna, ale nie nie kusi, żeby się do niej przytulić. Zanim cokolwiek między ciałami się zdarzy - najpierw zwykle się rozmawia, a większość mięśniaków po tym wstępie traci urok. Męskie dopisywanie kobietom tendencji do szukania w partnerze "dobrego materiału genetycznego" to objaw zwierzęcego podejścia do kontaktów między kobietami a mężczyznami. Każdą kobietę można uwieść słowami i każdą odstraszyć pokazywaniem nadmiaru mięśni. Nie słyszałam nigdy żeby kobietę ogarnęło podniecenie seksualne na zajęciach z anatomii... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julia a moze dlatego ze w Polsce sa sami cherlawi mezczyzni? IP: *.sbs.ox.ac.uk 06.02.03, 15:48 Wydaje mi sie, ze problemem badan prof. Strzalki jest to, ze ich odkrycia nie moga zostac uogolnione na inne kraje europejskie czy tez Stany (nie mowiac juz o innych kulturach, kazdy antropolog wie, ze wzorce piekna w Afryce czy Melanezji to zupelnie inna sprawa). Prawdopodobnie jednak takie uogolnienia nie byly wcale jego zamiarem. Jesli chodzi o polskie warunki, to te wyniki badan moga zgadzac sie z prawda. Podstawowe pytanie jest jednak: 'dlaczego'. Czy w Polsce kobiety po prostu maja inne gusta i naprawde wola cherlawych mezczyzn czy tez z powodu wszechobecnosci cherlawych i ogolnie nieciekawych mezczyzn w Polsce kobiety mysla, ze tacy im sie powinni podobac? To ma byc prowokacyjne, panowie, broncie sie, ale doszlismy niedawno do wniosku z kolega (Polakiem zreszta, ale oboje studiujemy za granica), ze mezczyzni w Polsce w ogole o siebie nie dbaja. Poczynajac od nieuzywania kremow nawilzajacych poprzez brak sportu na niedbalym ubiorze konczac... Po prostu nie robia nic, zeby swoj wyglad uatrakcyjnic, oczekujac jednak wszystkich tych zabiegow u kobiet. Jaki wynik? Wystarczy spojrzec na 'We Dwoje'. Tyle atrakcyjnych mlodych kobiet, a ilu naprawde ciekawych facetow? Mi spodobali sie dwaj. Tragedia. Ale ja juz stwierdzilam, ze to moja wina, ze mam zbyt wybujale wymagania, poprzez moje studia za granica i kontakty z innymi, bardziej wysportowanymi i dbajacymi o wyglad mezczyznami. No i wyniki tych badan zdaja sie to potwierdzac. Czyzby wiec w Polsce wystarczalo byc cherlawym, zeby sie podobac?!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poziomeczka_25 Re: Jacy mężczyźni podobają się kobietom? IP: 195.205.73.* 06.02.03, 16:48 tacy, którzy potrafią sie bez nas obejść Odpowiedz Link Zgłoś
here.tyk Re: Jacy mężczyźni podobają się kobietom? 04.07.03, 11:16 Gość portalu: poziomeczka_25 napisał(a): > tacy, którzy potrafią sie bez nas obejść Mądre. Gratuluję, Poziomeczko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIRK Re: Jacy mężczyźni podobają się kobietom? IP: *.pl / 172.16.1.* 06.02.03, 20:15 A JESLI FACET JEST BARDZO ATRAKCYJNY FIZYCZNIE ALE MA JEDNA WADE, MA 12 CM CZŁONKA PODCZAS EREKCJI I OBWÓD 10 CM? A ZAŁUZMY OBOK STOI ZANIEDBANY I PRZECIETNY Z BRZUSZKIEM ALE MA 20 PODCZAS EREKCJI I OBWÓD 16 CM, KOGO BYSCIE WYBRALY? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Supermenka Saleta górą :) IP: *.leszno.cvx.ppp.tpnet.pl 06.02.03, 20:16 Wasza sonda pokazuje coś innego niż artykuł. Zastanawiam się jednak, czy gdyby zamiast Salety można było głosować na Gołotę, to zebrałby taką samą ilość głosów... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIRK mWYBÓR IP: *.pl / 172.16.1.* 06.02.03, 20:16 A JESLI FACET JEST BARDZO ATRAKCYJNY FIZYCZNIE ALE MA JEDNA WADE, MA 12 CM CZŁONKA PODCZAS EREKCJI I OBWÓD 10 CM? A ZAŁUZMY OBOK STOI ZANIEDBANY I PRZECIETNY Z BRZUSZKIEM ALE MA 20 PODCZAS EREKCJI I OBWÓD 16 CM, KOGO BYSCIE WYBRALY? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona 22 Re: Jacy mężczyźni podobają się kobietom? IP: *.tkdami.net 07.02.03, 00:53 rzeczywiście najfajniejsi są chudzi; mogą być też niezbyt wysocy, żeby łatwo się ich przytulało; a jak dla mnie-najlepiej bez kasy, bo nie lubię, jak facet za mnie płaci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joint Ten test jest naciągany IP: *.jgora.dialog.net.pl 07.02.03, 07:37 Ja nie jestem kobietą i też najbardziej podoba mi się sylwetka nr 1 w górnym rzędzie. Dlaczego - bo jest najstaranniej narysowana z zachowaniem naturalnych proporcji, oraz co najważniejsze symetrii. Aby test był miarodajny powinny byc to zdjęcia prawdziwych sylwetek (najlepiej z zasłoniętą twarzą), a nie tylko niestaranne obrysy robione według własnej wyobraźni. Ci mięśniacy wyglądają tam jak zwykłe tłuściochy, a grubasy przypominają raczej puszyste kobiety niż mężczyzn. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gwen Re: Jacy mężczyźni podobają się kobietom? IP: *.acn.pl / 10.70.6.* 07.02.03, 12:44 :)))) Tak, tak. A mężczyźni nie lubią ładnych kobiet i wolą te brzydsze :)))). Wyniki badań profesora są budujące dla niektórych panów, ale trochę mijają się z prawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kate nie jest cherlawy:) IP: *.cip.biologie.uni-osnabrueck.de 07.02.03, 18:14 jestem studentka uniwersytetu w poznaniu i zapewniam ze profesor strzalko nie jest cherlawy,na wykladach w czasie pierwszego roku polowa studentek do niego wzdycha:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Jacy mężczyźni podobają się kobietom? IP: 193.0.73.* 07.02.03, 22:34 Troskliwi,dajacy poczucie bezpieczenstwa, SLOWNI!!!,odpowiedzialni..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: Jacy mężczyźni podobają się kobietom? IP: *.168.29.170.mad.wi.charter.com 08.02.03, 00:11 DLUGOWLOSI!!!!!!!!!! czeko Odpowiedz Link Zgłoś