drzejms-buond 05.04.07, 12:29 cuda!!! znalazłem coś takiego i nie wiem co o tym sądzić? cuda, czary? www.subasta.pl/item-49154_genialny_wynalazek_polskiego_inzyniera_adr4.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Michał Re: adr 4 IP: *.chello.pl 06.04.07, 12:18 Bo nie istnieje coś takiego jak "struktura wody". Woda jest cieczą i jak łatwo zgadnąć konfiguracja jej cząsteczek bez przerwy się zmienia. I żadne pole wytworzone przez kilka magnesów nie ustawi tych cząsteczek w jakiś "bardziej pożądany" sposób - bo to po prostu nie jest tak proste. Reakcje biologiczne są o wiele rzędów wielkości bardziej złożone, i myślenie że postawienie kilku magnesów rozwiąże jakieś problemy, jest zwyczajnie myśleniem życzeniowym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pioc Re: adr 4 IP: *.agora.pl 06.04.07, 13:54 > cuda, czary? po prostu kolejna próba zarobienia pieniędzy na czystej wodzie (homeopatia była jedna bardziej udana) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: adr 4 09.05.07, 11:46 drzejms-buond napisał: > cuda!!! > znalazłem coś takiego i nie wiem co o tym sądzić? > cuda, czary? Tak dla przyjemności ruszania głową weź sobie opis tego rewelacyjnego urządzenia (handlują tym na Allegro na przykład) i wyśledź w ilu miejscach zostałeś zmanipulowany a zostałeś przy prawie każdym zdaniu zachwalającym to coś :) Odpowiedz Link Zgłoś