wlodekbar 06.04.07, 03:13 No i sympatyczne. Także zdjęcie. Pozdrowienia:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ayeka Wielki mały pies IP: *.czest.enion.pl 06.04.07, 09:59 Znając ludzkośc zacznie sie produkcja bojowych psow do celow militarnych... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lepo Re: Wielki mały pies IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.07, 12:07 Bojowe psy wychodowano już tysiące lat temu. Cała grupa mastifów: boksery, buldogi, dogi itp. hodowano w tym celu Odpowiedz Link Zgłoś
sztuka.latania Re: Wielki mały pies 07.04.07, 10:43 I to nie tylko u nas, w Azji tez chodowano psich zabojcow, przykladem moze byc chociazby akita inu, przepiekne psy, ktore byly hodowane do walk ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joki Albo raczej IP: *.fdk.airbites.pl 06.04.07, 23:29 Albo raczej świn wielkości krowy. Współczesny człowiek coraz szerszy w czterech literach i ma coraz większe zapotrzebowanie... A prodkucja piesków do celów militarnych to nic nowego, bo niby skąd wzięły się groźne rasy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: popierdulka Wielki mały pies IP: *.nwrknj.east.verizon.net 06.04.07, 15:33 to pasuje jak ulal do komuchuw ciulala Odpowiedz Link Zgłoś
seidr Wielki mały pies 06.04.07, 20:11 Pies wodny waży nawet do 140 kg! Zadziwiające. Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Re: Wielki mały pies 06.04.07, 21:25 Dog tylko trzy razy większy od cziłały? To albo bardzo mały dog, albo wielka cziłała. Jest też druga alterenatywa - jak robili obok doga piramidę z cziłał to albo im zabrakło, albo dog zeżarł wszystkie pozostałe, podśpiewując "już nie została ani jedna cziłała, a każda krzyczała ała, ała, ała!" :) Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Eeeee - cztery, nie trzy :) 06.04.07, 21:52 mark.parker napisał: > Dog tylko trzy razy większy od cziłały? To albo bardzo mały dog, albo wielka > cziłała. Jest też druga alterenatywa - jak robili obok doga piramidę z cziłał t > o > albo im zabrakło, albo dog zeżarł wszystkie pozostałe, podśpiewując "już nie > została ani jedna cziłała, a każda krzyczała ała, ała, ała!" :) Ale ze mnie gapa - CZTERY, nie trzy, ale i to za mało. 4 x 0,5kg nie daje 80 kg. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maecki Re: Eeeee - cztery, nie trzy :) IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 06.04.07, 22:10 Kurde, naucz sie czytac dokladnie to bedziesz mial mniej problemow. 4x WYZSZY jest dog, a nie wiekszy. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Re: Eeeee - cztery, nie trzy :) 07.04.07, 00:09 Gość portalu: maecki napisał(a): > Kurde, naucz sie czytac dokladnie to bedziesz mial mniej problemow. 4x WYZSZY > jest dog, a nie wiekszy. Pozdr. Powinienem był w zasadzie napisać "cięższy", ale połączyłem ciężar z wysokością i dopuściłem się tak popularnego ostatnio skrótu myślowego :) Mam nadzieję, że mi wybaczycie. Po prostu trochę mnie te porównania rozśmieszyły. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mir Re: A pies na baby? IP: *.acn.waw.pl 07.04.07, 06:55 denerwje mnie stereotyp typu : amstaf, pitbull = zabójca. To też zwierzęta, i to, że przez większość jest chodowanych rzez dresików, to nie znaczy że te psy też są nie dobre. Mój sąsiad (dersik)miał amstafa, i może do innych psów startował, to w domu był jak przylepa. tak samo oglądałam na animal planet : chyba amstaf pożucony i skrzywdzony przez człowieka, na początku wydał się groźni, tyle, że późniejsze badania wykazały, że jest idealnym psem dla rodziny . a co do tematu, własnie się zastanawiałam, dlaczego mój jeden pies (sznaucer m.) jest przerośnięty, wśród tych sznaucerów, natomiast drugi, z własnego miotu jest karzełkowaty ;/ To nie nic z tym, że jeden wyżera z misku drugiemu, bo ta miejsza wszystkim wszytko zżera, a ta większa ogólnie mało je, chyba, że to mięso ;D Odpowiedz Link Zgłoś
patman Najbardziej różnią się ludzie 07.04.07, 08:51 Jeśli ktoś ma wątpliwości, to niech porówna anorektyczkę z półtonowym osobnikiem, który nie może się nawet ruszyć z łóżka. :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poziom zero To samo z ludzmi.Porównać murzyna i białego.Ci sam IP: 213.17.150.* 07.04.07, 09:01 i ajednak inni Odpowiedz Link Zgłoś