Dodaj do ulubionych

Pan kotek był głodny

• poglodzio Re: Pan kotek był głodny 31.05.07, 17:38
      mój kot w tamtym tygodniu upolował 4 ptaki i wyjadł z 10 rybek z oczka
      sąsiadowi, na karminiki bym się zgodził ale na kastrację czy obroże już nie
    • Gość: homo sapiens? Powrót do średniowiecza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.07, 18:16
      Krótko:osoba,która pisze arykuł na jakiś temat, powinna temat zgłebic, a ten
      wyglada tak, jakby gospodyni domowa pisała na temat prawdopodobieństwa
      powstania zycia na marsie na podstawie przeprowadzonych badań chemicznych;
      inaczej- jesli taki poziom wiedzy reprezentuje dzisiejszy człowiek, jak pisząca
      artykuł osoba i pan od obrony ptaszków- wstyd mi,że jestem homo sapiens recens
    • Gość: czesio Pan kotek był głodny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.07, 18:57
      każdy wie, ze koty eliminują osobniki chore lub stare- ntakie które nie sa w
      stanie zdobyć same pożywienia, często przeganiane przez zdrowe, silne osobniki
      tego samego gatunku. Co ma znaczyć ten artykuł - napisany przez kogoś kto na
      pewno jest niedouczony i pozbawiony wyobraźni- zwolnij się człowieku z pracy i
      przestań pisać, bo się do tego nie nadajesz. Takim bezmyślnym bazgroleniem
      dajesz pożywkę do tępienia kotów i prowokujesz do usprawiedliwiania działań
      różnych sadystów.
      Dlaczego nie napiszesz artykułu o tym ile stworzeń ginie pod kołami samochodów??
      jest ich przynajmniej dwa razy więcej niż upolowanych przez koty... Poza tym
      chyba nie trzeba wspominać że kot jest najskuteczniejszym naturalnym
      sprzymierzeńcem człowieka w walce ze szczurami.
    • Gość: alicja pani bossakowska?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.07, 19:13
      ugotuj sobie pyry ty durna babo poznańska
    • Gość: Mademoiselle Pan kotek był głodny IP: *.acn.waw.pl 31.05.07, 19:19
      A może zamiast tak zwalać na koty zagrożenie gryzoni i ptaków, warto by zauważyć
      kto ogranicza im tereny do życia i zanieczyszcza środowisko. Kot jest
      ZWIERZĘCIEM i jego NATURALNYM powołaniem jest zabijanie. To najgorsza krzywda
      jaką można wyrządzić zwierzęciu - zabronić mu podążać za instynktem (np.
      zawieszając kretyńskie dzwoneczki, obawiam się że u kota grozi to nerwicą albo
      depresją).

Zaznaczam, że mam 2 koty (mieszkaniowe), miałam w swoim życiu kilka innych,
      których zdobycze często musiałam doprowadzać do stanu używalności i wypuszczać
      na wolność (tak btw. koty domowe często nie zabijają ofiary, a tylko podduszają
      i się nią bawią)
    • t-800 "Wyborcza" odkryła spisek! BRAWO!!! 31.05.07, 21:24
      Przypominam, że premier ma kota!
    • turtlezzz Prawda o kotach 31.05.07, 21:40
      Mój pies był tak wielki i silny, że mógłby zabić kota machnięciem łapą. Ale on nawet pająkowi nie chciał wyrządzić krzywdy. Bo pies to jest prawdziwy przyjaciel człowieka. Ma z nim znacznie więcej wspólnego niż kot, który ludzi traktuje jak narzędzie. Precz z kotami ! ;]
      • Gość: lol Re: Prawda o kotach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.07, 22:29
        Precz z debilem turtlezzzem
    • Gość: CHWD BOSAKOWSKA Pan kotek był głodny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.07, 22:24
      AUTORKA TO DOKUMENTNIE PO..Y PIE..C
    • Gość: BOSAKOWKA = DEBIL Pan kotek był głodny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.07, 22:27
      DO GARÓW TY DEBILNA PO.. KU..
    • Gość: Bogusia Pan kotek był głodny IP: *.centertel.pl 31.05.07, 22:52
      Mieszkam na terenie Przemeckiego Parku Krajobrazowego . Rozmnozyly sie tutaj
      koty. Bylo wiele ptakow, wiewiorek, zaskrońce. Widze, jak koty poluja na
      wszystko co sie rusza. To sa dzikie koty , nie zlapie ich aby zawiesc do
      lecznicy a i trzeba zaplacic. Co robić?
      • Gość: ....... Re: Pan kotek był głodny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.07, 23:01
        Dzieci
    • Gość: pomaranczko Pan kotek był głodny IP: *.icpnet.pl 31.05.07, 23:34
      mój kot nie wychodzi z domu, bo mieszkamy w wierzowcu, ale i tak poluje - na
      muchy i wszelkie owady, ktore wlatuja wiosna i latem do mieszkania.
    • Gość: - Autor tego tekstu uważa że teletubis to gej ...... IP: *.acn.waw.pl 31.05.07, 23:46
      Bo to jest obecnie najnowszym synonimem skrajnej głupoty. U nas koty są
      pożyteczne i nieszkodliwe dla przyrody. Problemem jest okrucieństwo ludzi wobec
      nich. I trzeba raczej koty wychwalać niż wychodzić na durnia...
      • Gość: majsterklepka Re: Autor tego tekstu uważa że teletubis to gej . IP: *.gizycko.mm.pl 02.06.07, 22:32
        Mój kot przyniósł wiele ptaków i gryzoni ale według Ciebie pewnie to nic złego
        że wśród nich były żołna, orzechówka, 3 małe błotniaki łąkowe, karczownik i dwie
        turkawki. Niech polskie koty dalej tępią szkodniki! Ahoj...
    • Gość: kociarzyca Pan kotek był głodny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.07, 05:24
      Jeśli zawieszę kotu dzwoneczek istnieje niebezpieczeństwo,że się udusi. Jak taką
      głupotę można napisać.Koty są łowne,ale są też najbardziej narażone.Zagrażają im
      psy i ludzie.Zwłaszcza ludzie.To oni często szczują swoimi zapchlonymi kundlami
      te sympatyczne futrzaki.Zmorą dla kotów są zwyrodniałe małolaty najczęściej z
      nizin społecznych.Szczególnie ciężki los mają koty wiejskie.Tam bezmyślni ludzie
      uważają,że kota wyżywi przyroda.Nie chcę pisać o sadyźmie i przemocy stosowanej
      wobec naszych mruczków.Kocham koty i źle życzę temu,kto je kiedykolwiek
      skrzywdził.W starożytnym Egipcie za zabicie kota groziła kara śmierci.I tak tryzmać
    • Gość: dagmara Re: Pan kotek był głodny IP: *.dsl.opol.bdi.inetia.pl 01.06.07, 12:59
      Teraz są dostępne w sklepach zoologicznych obróżki z wszytą w nie gumką - specjalnie po to, by zapobiec zawieszaniu futrzaków na drzewie :) Dzwonki też tam mozna kupić, ale zastanawiam sie tylko czy dzwoneczek taki nie zaszkodzi kotu. Będzie go łatwiej wykryć przez psy lubiące zagryzać koty :( Takich niestety pełno w moim mieście, jak i skinów-ich właścicieli...
    • Gość: :) gengetyczna pomylka IP: *.chello.pl 01.06.07, 14:34
      no to na to wytchodzi ze moj kot jest jakas genetyczna pomylka, bo mimo ze wychodzi codziennie , to ostania myszke upolowal ze 2 lata temu ;)
    • zmichalg1 Pan kotek był głodny 01.06.07, 15:32
      Nie widzę nic złego w tym, że kot tępi gryzonie. Nawet te żyjące zdala od ludzi.
      Co jak co, ale chyba szczury są mistrzami rozmnażania - słyszałem, że samica
      może mieć w roku do pięciu miotów po kilka sztuk. To mało???
    • Gość: banka Pan kotek był głodny IP: *.dip.t-dialin.net 02.06.07, 22:45
      Trzeba jednak pamietac, ze ofiara nie padaja najsilniejsze sztuki, ale
      slabe,chore, mlode. Szybki i zdrowy ptak nie da sie zlapac. A ile myszy i
      szczurow koty moga nalapac i w ten sposob ochronic czlowieka przed nimi!Moj kot
      wylapal wszystkie myszy w okolicy i sasiedzi byli nam wdzieczni... Zabranianie
      kotu wychodzenia jest trudne i niehumanitarne. Ale warto tez pamietac, ze kot
      chwali sie lapaniem ptakow i ssakow, i w ten sposob lasi do wlasciciela. Noca
      tak czy owak lepiej zostawiac go w domu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka