Dodaj do ulubionych

Even better than the real thing?

IP: *.chello.pl 10.01.08, 17:20
Marta, o jakich stratach finansowych piszesz? Marketing to inwestycja a nie strata. Równie dobrze możesz napisać taki sam tekst o internecie, albo o reklamach w drukowanej gazecie. "Straty finansowe ponoszone przez firmy drukujące swoje reklamy w GW są niemałe. Z drugiej jednak strony..."
wnet.bblog.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: clee Re: Even better than the real thing? IP: *.e-wro.net.pl 10.01.08, 17:20
      piszę o tych nakładach finansowych, które przynieść miały zyski, a nie przyniosły. stąd też firmy wycofują się z sl.
    • Gość: clee Re: Even better than the real thing? IP: *.e-wro.net.pl 10.01.08, 17:20
      ps na techcrunch też trochę na ten temat było: www.techcrunch.com/2007/07/14/will-the-last-corporation-leaving-second-life-please-turn-off-the-light/
    • Gość: cuks.cuks Re: Even better than the real thing? IP: *.uznam.net.pl 10.01.08, 17:20
      nie no boskości sl i lansu w gw nie ma końca. byłem, polatałem, pochodziłem. sl to nie jest bajka. duża część to małolaty, którym wartościowa dyskusja jest obca.

niby tam się wszyscy uczą języków, są międzynarodowe konferencje. po prostu null mitręgi czasu... tja, a połowa sl to burdel. dosłownie. proszę wejść i zobaczyć.

a tak ogólnie to uważam, że sl może być świetną platformą dla realizacji czegoś wartościowego, tudzież edukacji.

jak na razie, to na hip hip hurra! ohbosz bosko! jest jeszcze za wcześnie. więcej niż troszkę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka