Dodaj do ulubionych

Internetowy tombak

• Gość: CezaryT Re: Internetowy tombak IP: *.0501.adsl.tele2.no 10.01.08, 17:20
      Nie do podrobienia

By móc mnie fałszować
      Warto wpierw rymować
      Wszem wers się raduje
      Gdy ktoś mnie sfałszuje

Tożsamość moją skradł
      Od maniery wnet zbladł
      Usłysz muz natchnienie
      Rymem pisz pragnienie

Niech fałszerz mi wierzy
      Słynny wiersz się szerzy
      Ty mój wiersz podrobisz
      Koncept rymem zdobisz

CezaryT
      PS.
      Jeśli kto styl skradł
      Byłbym bardzo rad

Zalecam czcionkę Arial
    • Gość: Jedrzej N Re: Internetowy tombak IP: *.kobw.ie 10.01.08, 17:20
      Problem ciekawy, ale spostrzezenia plytkie az boli. Poza tym - nie mozna po polsku "byc w konfuzji".
    • Gość: Gosc Re: Internetowy tombak IP: *.telia.com 10.01.08, 17:20
      ten nik lata po wszystkich portalach itp.To taki przyklad.I co z tego? Podszywanie sie pod autorow bloga,wpisy i tp bzdety.Infantylne pretensje grafomanow i niedowartosciowanych cwierc inteligentow.
      Pocalujta w dupe wojta.Kogo to naprawde obchodzi?Dorwal sie oszolom do klawiatury i wyobraza sobie ,ze pisze o sprawach waznych,ba ,WIEKOPOMNYCH.Pewnie kazdy mysli ,ze uwiecznia siebie i swoje wypociny.Puknijcie sie w durny leb.Ci ,ktorzy z blogow uczynili sobie'
      sposob na dorwanie sie do glosu i maja virtualna publike,zdaja sobie sprawe z mozliwosci falszywek i musza sie z tym zgodzic.Zadne "prawa autorskie " nie moga temu zapobiec.Taka jest jak do dzis rzeczywistosc.Artykul jest takim przykladem: " siermiezny Jasio odkrywa Ameryke"
    • Gość: Klimowicz Re: Internetowy tombak IP: *.e-wro.net.pl 10.01.08, 17:20
      Rzeczywiście, mój błąd, nie wiem, skąd wzięłam to "być w konfuzji" zamiast "konfundować się", dziękuję za zwrócenie mi uwagi :).
    • Gość: frontaL Re: Internetowy tombak IP: *.185.jawnet.pl 10.01.08, 17:20
      poprawnie jest:dolce&gabbana
    • Gość: Konfuzja Re: Internetowy tombak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.08, 17:20
      Jestem w konfuzji? WTF!
    • Gość: daga Re: Internetowy tombak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.08, 17:20
      to mialo byc o tombaku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!do cholery jasnej!!!!!!!!!!!
    • Gość: denver85 Re: Internetowy tombak IP: 167.202.221.* 19.08.08, 16:00
      @ frontaL
      mam nadzieje, ze jestes trollem rodem z onetu, dlatego zamiesciles ten komentarz. jesli nie to troche glupio wyszlo, ze komentujesz artykul, ktorego nie zrozumiales.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka