Gość: CezaryT Re: Internetowy tombak IP: *.0501.adsl.tele2.no 10.01.08, 17:20 Nie do podrobienia By móc mnie fałszować Warto wpierw rymować Wszem wers się raduje Gdy ktoś mnie sfałszuje Tożsamość moją skradł Od maniery wnet zbladł Usłysz muz natchnienie Rymem pisz pragnienie Niech fałszerz mi wierzy Słynny wiersz się szerzy Ty mój wiersz podrobisz Koncept rymem zdobisz CezaryT PS. Jeśli kto styl skradł Byłbym bardzo rad Zalecam czcionkę Arial Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jedrzej N Re: Internetowy tombak IP: *.kobw.ie 10.01.08, 17:20 Problem ciekawy, ale spostrzezenia plytkie az boli. Poza tym - nie mozna po polsku "byc w konfuzji". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: Internetowy tombak IP: *.telia.com 10.01.08, 17:20 ten nik lata po wszystkich portalach itp.To taki przyklad.I co z tego? Podszywanie sie pod autorow bloga,wpisy i tp bzdety.Infantylne pretensje grafomanow i niedowartosciowanych cwierc inteligentow. Pocalujta w dupe wojta.Kogo to naprawde obchodzi?Dorwal sie oszolom do klawiatury i wyobraza sobie ,ze pisze o sprawach waznych,ba ,WIEKOPOMNYCH.Pewnie kazdy mysli ,ze uwiecznia siebie i swoje wypociny.Puknijcie sie w durny leb.Ci ,ktorzy z blogow uczynili sobie' sposob na dorwanie sie do glosu i maja virtualna publike,zdaja sobie sprawe z mozliwosci falszywek i musza sie z tym zgodzic.Zadne "prawa autorskie " nie moga temu zapobiec.Taka jest jak do dzis rzeczywistosc.Artykul jest takim przykladem: " siermiezny Jasio odkrywa Ameryke" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klimowicz Re: Internetowy tombak IP: *.e-wro.net.pl 10.01.08, 17:20 Rzeczywiście, mój błąd, nie wiem, skąd wzięłam to "być w konfuzji" zamiast "konfundować się", dziękuję za zwrócenie mi uwagi :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frontaL Re: Internetowy tombak IP: *.185.jawnet.pl 10.01.08, 17:20 poprawnie jest:dolce&gabbana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konfuzja Re: Internetowy tombak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.08, 17:20 Jestem w konfuzji? WTF! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daga Re: Internetowy tombak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.08, 17:20 to mialo byc o tombaku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!do cholery jasnej!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: denver85 Re: Internetowy tombak IP: 167.202.221.* 19.08.08, 16:00 @ frontaL mam nadzieje, ze jestes trollem rodem z onetu, dlatego zamiesciles ten komentarz. jesli nie to troche glupio wyszlo, ze komentujesz artykul, ktorego nie zrozumiales. Odpowiedz Link Zgłoś