wlodekbar 20.09.08, 03:32 Co to w końcu jest? Czy ONZ? Jest to dla mnie pilne,z góry dziękuję za odpowiedź :). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
charioteer Re: UNO - może pytanie przedszkolaka, ale... 20.09.08, 11:23 ONZ - United Nations Organization Odpowiedz Link Zgłoś
charioteer Re: UNO - może pytanie przedszkolaka, ale... 20.09.08, 11:50 Rowniez: The University of New Orleans www.uno.edu/ Wiecej: en.wikipedia.org/wiki/UNO en.wikipedia.org/wiki/Uno Odpowiedz Link Zgłoś
winoman Re: UNO - może pytanie przedszkolaka, ale... 20.09.08, 13:27 Oficjalną angielską nazwą ONZ jest chyba jednak United Nations, w skrócie UN: www.un.org/english/ Odpowiedz Link Zgłoś
charioteer Re: UNO - może pytanie przedszkolaka, ale... 20.09.08, 13:30 UN jest powszechnie stosowanym skrotem, ale UNO tez czasami sie spotyka. Odpowiedz Link Zgłoś
wlodekbar Re: UNO - może pytanie przedszkolaka, ale... 20.09.08, 22:42 Dziękuję :). Robię korektę tekstu - tłumaczenia z niemieckiego, a - jak się okazuje - Niemcy stosują skróty UNO, stąd się wzięła moja niepewność :). Odpowiedz Link Zgłoś
charioteer Re: Fiat Uno 20.09.08, 13:32 Zawsze jest sie o co poklocic ;) Marka to jest fiat, Uno to jest model. (Nie mam pewnosci, wlasnie ryzykuje, ze mnie zaraz zjedziesz ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
dalatata Re: Fiat Uno 20.09.08, 14:47 podjerzewam ze to bardziej skomplikowane (np Ford Mustang), ale w wypadku fiata uno, to rzeczywiscie wlasnie tak jest. Odpowiedz Link Zgłoś
europitek Re: Fiat Uno 20.09.08, 22:03 A un od wojska był przynależnio A una za nim płaka A uno ... to już nie trudno siem domyśleć. Odpowiedz Link Zgłoś
petrucchio Re: Fiat Uno 20.09.08, 22:06 europitek napisał: > A un od wojska był przynależnio[ny] Z tym trzeba było poczekać na pytanie przedszkolaka: "A co to jest ałun? Ta informacja jest mi bardzo potrzebna." Odpowiedz Link Zgłoś
petrucchio Unión Nacional Opositora? 20.09.08, 21:45 es.wikipedia.org/wiki/Uni%C3%B3n_Nacional_Opositora Odpowiedz Link Zgłoś
kala.fior Re: UNO - może pytanie przedszkolaka, ale... 20.09.08, 14:27 A UNO samo nie wie? Może spytać? Odpowiedz Link Zgłoś
kala.fior Underground Neutrion Observatory, stupid ! 20.09.08, 22:18 ale.physics.sunysb.edu/uno/ Odpowiedz Link Zgłoś
kala.fior pod Mont Blanc... 20.09.08, 22:23 Unterirdisches Neutrino-Observatorium wyposażony w Flüssigszintillatordetektor Odpowiedz Link Zgłoś
europitek Re: pod Mont Blanc... 20.09.08, 23:05 To nie lepiej im było umieścić toto na szczycie? Przecież stamtąd jest lepszy widok! A może ten Flussigcoś był za ciężki, żeby go zatargać na górę? Odpowiedz Link Zgłoś
dalatata Re: pod Mont Blanc... 20.09.08, 23:25 Uproszczenie Nadmierne Oferujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
petrucchio Re: pod Mont Blanc... 20.09.08, 23:41 europitek napisał: > A może ten Flussigcoś był za ciężki, żeby go zatargać na górę? No jasne, ciężki jak wszyscy diabli, bo przecież był to ein Flüssigszintillatordetektor mit einem Gammadetektor von hoher Nachweiswahrscheinlichkeit. Odpowiedz Link Zgłoś
europitek Re: pod Mont Blanc... 21.09.08, 00:00 Ja cie przepraszam ... Jakby to umieścili na szczycie, to mogłaby się im góra spłaszczyć. Odpowiedz Link Zgłoś