Gość: bobo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.08, 15:39 wg autora: 1499 zł - 1280 zł = 600 zl zamiast 200 1999 zł - 1701 zł = 400 zl zamiast 300 Wow zajefajny masz kalkulator. Az dziw ze cie do media marktu wpuscili. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: irreality Re: Czas zostać idiotą IP: *.devs.futuro.pl 10.10.08, 15:55 bobo: Przeczytaj jeszcze raz ze zrozumieniem, tabelka porównuje najtańsze oferty a komentarz dotyczy konkretnych sklepów. Tabelkę z cenami w sklepach masz na dłoni: 1890 zł - 1280 = 610 zł 2090 zł - 1701 zł = 389 zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba Re: Czas zostać idiotą IP: 88.151.87.* 10.10.08, 15:59 ciebie bobo nie wpusciliby za brak umiejetnosci czytania ze zrozumieniem pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sluchajac irivera Re: Czas zostać idiotą IP: 77.252.43.* 10.10.08, 21:57 Czytając wstęp odniosłem wrażenie, że autora ostatnio okradli ze wszystkich elektronicznych gadżetów, rabując zarówno mieszkanie (TV, konsola, laptop, monitor) jak i samego zainteresowanego (komórka, mp3, słuchawki). Wyrazy współczucia, gębę też obili? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: logon Re: Czas zostać idiotą IP: *.adsl.inetia.pl 11.10.08, 19:30 Ja w MM Czeladź dostałem Wii Points warte 20 euro za 20 zł... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polek Re: Czas zostać idiotą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.08, 11:35 Wszystko trzeba sprawdzac nie ma tak że tu jest napewno najtanij chocia z ogólnie to zazwyczaj mimo wszystko najtaniej wychodzi w necie ja ostatnio kupiłem sobie nagrywarkę blu ray Lg zapłaciłem za nią niecałe 700 a w sklepach była za więcej niż 800 więc oszczędność jak najbardziej zauważalna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Av Re: Czas zostać idiotą IP: *.creativeteam.com.pl 13.10.08, 11:40 @sluchajac irivera Piłeś coś? Chodziło o porównanie cen a nie dokupywanie gadżetów :| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm Re: Czas zostać idiotą IP: 92.64.67.* 13.10.08, 15:12 W necie ceny: Xbox 360 Arcade - od 550 zł TV Sharp LC-32D44E-BK - od 1660 zł Toshiba Satellite A300-15I - od 1900 zł to tak na marginesie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Czas zostać idiotą IP: 93.159.133.* 14.10.08, 16:20 To chyba nie od dziś wiadomo, że w marketach internetowych zwykle jest taniej. Ja też wolę być idiotą :), swoją drogą nieźle poszaleli z tą reklamą agito, ale to dobrze - niech się szerzy radosna nowina :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katie Re: Czas zostać idiotą IP: *.tvkdiana.pl 14.10.08, 22:31 Denerwujący są ludzie którzy czytaja artykuły a potem dodaja swoje cwaniackie komentarze, bo oni wiedza najlepiej eh masz coś do powiedzenia to mów mądrze a nie rób z siebie idioty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Czas zostać idiotą IP: 93.159.133.* 15.10.08, 10:09 Ten artykuł nie był jakoś specjalnie oświecający, od kilu miesięcy chodzą po sieci raporty Pentora czy SMG/KRC z porównaniem cen w sklepach tradycyjnych i internetowych, działają też wyszukiwarki cenowe. Artykuł fajnie opisuje zakupy w wielkich sklepach ze sprzętem, ale bez przesady - nie odkrywa jakiś nie wiadomo jakich ukrytych prawd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: po-mor Re: Czas zostać idiotą IP: *.supelec.fr 15.10.08, 11:35 czy uwzgledniono tylko polskie sklepy internetowe? zazwyczaj ceny w polskich sklepach interntowych sa zawyzone o ~30% porownujac do np. niemieckiego e-bay czy francuskiego amazona.... nawet doliczajac koszty wysylki wychodzi duzo taniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Czas zostać idiotą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.08, 17:57 Ten na końcu filmik... Ten gość jest niepełnosprawny. Ładnie się tak śmiać? :/ Odpowiedz Link Zgłoś
3dmarkowski Re: Czas zostać idiotą 26.10.08, 09:49 Należałoby wspomnieć o gwarancji i wymianie towarów w sieci Media Markt. W przypadku wykrycia wady sklep nie tworzy żadnych problemów, a klientowi od ręki daje nowy towar. W żadnym sklepie internetowym nie spotkamy się z taką zasadą. Reklamacja zostaje poddana ocenie, a w przypadku braku jej uzasadnienia klient zobowiązany jest pokryć koszta transportu, oraz koszta pracy serwisanta. Oczywiście od każdego człowieka zależny co jest dla niego najistotniejsze pewność, czy cena. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANia Re: Czas zostać idiotą IP: *.icpnet.pl 26.10.08, 09:50 "tak, wymieniam tą markę z premedytacją " a może raczej: "tak, wymieniam TĘ markę z premedytacją"? "chociaż poza mną po sklepie chodziło tylko kilku, innych klientów", hm, a nie: "chociaż poza mną po sklepie chodziło tylko kilku innych klientów"? Korekta w weekend ma wolne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mark Re: Czas zostać idiotą IP: *.gprs.plus.pl 26.10.08, 09:50 Zgadzam się, już była o tym mowa w TV. Facet jest niepełnosprawny więc nabijanie się z niego to czyste chamstwo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brtk Re: Czas zostać idiotą IP: *.spray.net.pl 26.10.08, 09:50 Artykuł sponsorowany? ;) Kupowałem ostatnio telewizor, w jednym MM kosztował 1800, w innym ten sam był za 2500... A co od artykułu, to tak to wygląda, jakby sklepy internetowe miały te same ceny. Dziwne, bo jednym ze sklepów internetowych jest wspomniany w porównianu Euro. Odpowiedz Link Zgłoś
koham.mihnika.copyright Re: Czas zostać idiotą 26.10.08, 09:51 stad pytanie, jaki procent mieszkancow Polski zaliczaja sie do gatunku homo sapiens? Odpowiedz Link Zgłoś
3dmarkowski Re: Czas zostać idiotą 26.10.08, 09:52 Widzę, że spisywanie cen, testowanie towaru w sklepie, czy inne czynności związane ze sprawdzeniem gdzie najtaniej, i co kupuje w Polsce jest nadal traktowane jako dziwactwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bunny123 Re: Czas zostać idiotą IP: *.chello.pl 26.10.08, 09:53 Człowieka, który wpadł na pomysł umieszczenia ostatniego filmiku natychmiast wylałbym z pracy na zbity pysk. Ten chłopak jest umysłowo chory, przetoczyła się sprawa tego nagrania przez media ok. roku temu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moohozol Re: Czas zostać idiotą IP: *.eranet.pl 26.10.08, 10:01 Mój syn nagminnie targuje się w mm przy zakupie gier na konsolę i zawsze coś urywa z ceny. Muszę się tego od niego nauczyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomaryn Re: Czas zostać idiotą IP: *.eranet.pl 26.10.08, 10:01 następnym razem niech no autor zrobi tekst o produktach, które występują we wszystkich marketach, a nie założył coś sobie, bo chce kupić, a że akurat większości nie dostał w Euro i World tylko w Media to pikuś. A ja powiem, że mnie wali co chce sobie kupić autor. Autor, jeśli mu za to płacą, powinien myśleć o tym co mi, CZYTELNIKOWI, daje jego tekst. To, że w sieci jest taniej to wiem i bez niego, ale który market jest tańszy, po tym debilnym zestawieniu towarów nijak się nie dowiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Czas zostać idiotą IP: *.85-237-178.tkchopin.pl 26.10.08, 10:09 MM jest nie dla idiotów bo tylko taki człowiek wiec co może tam kupić. Sprzęt fotograficzny jest tam sporo droższy niż w sprawdzonym sklepie internetowym gdzie można odebrać sprzęt osobiście. Osobiście to w MM od czasu do czasu kupuje tylko czyste płytki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boka Re: Czas zostać idiotą IP: *.cpe.unwired.net.au 26.10.08, 10:11 Macie na myśli niepełnosprawnego ochroniarza? Odpowiedz Link Zgłoś
mejlmi Re: Czas zostać idiotą 26.10.08, 10:14 Zastanawia mnie jakie to przygody DHL, czy chodzi o zamordowanie dwóch pracowników tej sieci w Afganistanie?? Niesmaczne, naprawde!!! Odpowiedz Link Zgłoś