Dodaj do ulubionych

Nowy MacBook Pro - już jest!

• Gość: iPhoniaż Nowy MacBook Pro - już jest! IP: *.centertel.pl 18.10.08, 20:00
      Fajnie że swym zachowaniem podtwierdzasz moje komentaży :-))
      I jak już jesteś uszczęśliwiony?
      Z satysfakcją użytkowania Mac, reszta pecetów z windows na pokładzie nie zrówna się nigdy, bo to jak podróżowanie mercedesem, porównane z wyścigiem maluchów...
    • Gość: gosc Nowy MacBook Pro - już jest! IP: 195.117.57.* 19.10.08, 11:14
      paweldejko.blogspot.com/2008/09/icar-rewolucja-w-przemyle.html
      Chetnie swym zachowaniem potwierdze to jakim jestes nawiedzonym fanboyem. Nowe maki BARDZO MI SIE PODOBAJA i dlatego tu wszedlem, ale cena JEST wysoka a nawet przesadzona jak zwykle tuz po premierze czegos u Apple. To porownanie ktore zrobil autor nie ma najmniejszego sensu, bo moge wziac dowolne kryteria typu "poszukajmy lapka z GF 9800GTX i czterordzeniowym procesorem" - wniosek: Apple sucks bo nie robi czegos takiego. Kazdemu wg potrzeb ludzie, a fanboyow powinno sie wystrzelac po kazdej stronie tego beznadziejnego "konfliktu" zeby nie denerwowali normalnych ludzi swoimi tekstami o rzezbieniu w aluminium i pie...mi wprost spod swego domowego oltarzyka milosci do ulubionego producenta/systemu.

Osiagnalem wlasnie szczescie nie czytajac bredni - malo sie ich ostatnio pojawilo w tym watku. Ten blog zaczal przyciagac jakichs fanatykow ostatnio :( A panstwo redaktorstwo tez jakies denne ostatnio - czekam na teksty Michala Pregowskiego, T. Grynkiewicza, M. Falkowskiej a nie ludzi pokroju Radosława Garbarka i innych jemu podobnych REDAKTORÓW INTERNETU, ktorzy porzadnego tekstu na pol strony A4 nie potrafia wyplodzic. Smutne i przykre ale fanboyow powinno satysfakcjonowac bo tematyka im odpowiada...
    • Gość: iPhoniaż Nowy MacBook Pro - już jest! IP: *.centertel.pl 20.10.08, 18:39
      Pod linkiem co podałeś najfajniejszy jest komentaż - cd iCar poświęcony Vista i Symfonii Mops.
      Niestety bezkrytycznym fanatem Apple ja nie jestem, raczej fanatem Mac OS X ale bez ałtażyka, myślę że przyznasz ten OS zostawił Windows dałeko w tyle - szeżej o tym w następnym wątku poświęconym cenie nowych Alubook'?w.
      Taka prawda że tylko Apple z całej komputerowej gromadki wdrąża rozwiązania ułatwiające kożystanie z nie, a nie odwrotnie - cytat "Program wykonał niewykonalną operację" czy "Wykryto podłączenie kławiatury - wpisz hasło administratora by umożliwić wpisywanie literek" - zabawne problemy co są obce Mac OS X...
    • demicanadian Nowy MacBook Pro - już jest! 25.10.08, 20:53
      A teraz Apple strzeliło sobie w stopę usuwając Firewire ze swoich laptopów...
    • Gość: altcomp Nowy MacBook Pro - już jest! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.08, 16:20
      Przede wszystkim zacznijmy od tego, że Maki to przede wszystkim OS X. Osobiście pracuję na starszym MacBooku (tym z Core2Duo T5600 i GMA 950). W ciągu 2 lat instalowałem na nim system 2 razy: pierwszy raz jak zmieniałem dysk, drugi raz jak kupiłem Leoparda. Czyli ostatnio około roku temu. Do dzisiaj wszystko chodzi płynnie, lekko i prawidłowo. A co do jakości wykonania? Fakt, to już nie to co mój poprzedni PowerBook G3 "Pismo", niemniej jednak komputer jest 100% sprawny, zawiasy sztywne, a bateria nadal trzyma ok. 4-5.5h.
      PS. Nie chucham ani nie dmucham na mojego MacBooka, nie chowam go do złotej szkatułki tylko codzień rano wciskam na siłę do przeładowanego gratami plecaka i jadę do pracy, w pracy (serwis komputerowy) maczek stoi gdzie popadnie, czasem spadnie na niego jakiś śrubokręt albo coś, czasem go ktoś lekko szturchnie. A on nadal dzielnie się trzyma.

Podsumowując: nie znacie Maka - nie krytykujcie. To tak jakbyście mówili że nad morzem jest nieciekawie (bo sąsiedzi byli i tak mówią, ale sami tam nie byliście).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka