Gość: zong IP: 156.17.123.* 29.11.03, 16:31 a ja polecam BEZSENNOŚĆ na wrocławskim Forum Gazety! :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kozak Re: Długa droga do snu IP: *.net.pl 10.12.03, 21:24 Dla osób ktore walcza z bezsennoscia mam świetny środek.Jest nim marihuana.Jedna mała chmurka sprawia, ze spie jak zabity.Naprawde!! Sprobójcie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Długa droga do snu IP: *.icpnet.pl 10.12.03, 21:51 To prawda. A jakie kolorowe sny :) Niestety, tego nie sprzedają w aptekach :(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ryba Re: Długa droga do snu IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.12.03, 09:30 Wszystko się zgadza. Moja była partnerka nie zdawała sobie z tego sprawy, że ją to dotyczy. Często miała kłopoty z zaśnięciem i nie wierzyła mi kiedy mówiłem, że czuję powtarzające się drgania mięśni jej nóg - szczególnie w okolicach stóp i łydek. Żadne "metody wspomagające" mające na celu pomoc w szybkim zaśnięciu nie były wówczas skuteczne. Sen był płytki i krótki z licznymi wybudzeniami w nocy. Może ten artykuł, który jej podeślę, przekona ją o tym co mówiłem tym bardziej, że ma kłopoty z tarczycą, które jak wyżej napisane mogą wywoływać to schorzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ted Re: Długa droga do snu IP: 195.205.7.* 11.12.03, 13:47 Moja Babcia powiadała ,że jeżeli ktoś ma czyste sumienie to nie ma problemów z zaśnięciem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik Re: Długa droga do snu IP: *.s3group.com.pl 11.12.03, 16:45 "cierpi co dziesiąty Europejczyk i prawdopodobnie co dziesiąty Polak" - to Polak nie jest Europejczykiem? Odpowiedz Link Zgłoś