Dodaj do ulubionych

Neurolog dr. Surmacz-Kampa

13.02.12, 12:27
Postanowilam sie do niej dostac na wizyte ale.....czy ktos wie gdzie ona przyjmuje ? obojetnie czy to prywatnie czy na nfz. Czytalam ze w Tychach na paprocanach podobno prywatnie juz nie przyjmuje. Do centrum Incorpore w Katowicach dzwonilam i powiedziano mi ze przyjmuje ale tylko do konca lutego, od marca juz u nich nie bedzie pracowala.
Podala mi bezposredni nr telefonu komorkowego do dr. Surmacz ale zanim do niej zadzwonie chcialam zapytac tutaj czy ktos wie gdzie ona przyjmuje
Obserwuj wątek
    • niewiem77tychy Re: Neurolog dr. Surmacz-Kampa 13.02.12, 23:11
      Odpuść sobie ..napisałem ci dr.Larysz i rehabilitankta Alina Sarat-dla dobra dziecka naprawdę.
      • bbuziaczekk Re: Neurolog dr. Surmacz-Kampa 13.02.12, 23:52
        Juz odpuszczam :)
        Ale mozna pisac, moze komus sie przyda na przyszlosc wiedza gdzie ta Pani neurolog wkoncu przyjmuje lub/i gdzie przyjmowac bedzie
        • niewiem77tychy Re: Neurolog dr. Surmacz-Kampa 14.02.12, 00:17
          Na rehabilitacji w Tychach dziecko się śmiało, niby fajnie ...na rehabilitacji a pani Aliny płakało dlaczego?Bo tam pracowało.
        • iskierka43 Re: Neurolog dr. Surmacz-Kampa 15.02.12, 22:57
          bbuziaczekk napisała:

> Ale mozna pisac, moze komus sie przyda na przyszlosc wiedza gdzie ta Pani neuro
          > log wkoncu przyjmuje lub/i gdzie przyjmowac bedzie
          Mnie się przyda! Zaraz jutro będę dzwonić do niej na komórkę,bo przyznam się,że byliśmy miesiąc temu na wizycie i nie wspominała,że rezygnuje z Incorpore:-( Tak,że dzięki bardzo za to info!
          • beticz Re: Neurolog dr. Surmacz-Kampa 22.02.12, 19:18
            Przyjmuje w Tychach w przychodni "4" prywatnie. Też jestem zdziwiona, że w Incorpore rezygnuje? A to nie ona jest tam współzałożycielką, dziwne?
            • bbuziaczekk Re: Neurolog dr. Surmacz-Kampa 22.02.12, 21:20
              Dzwonilam do Incorpore i pytalam czy u nich przyjmuje. Babka powiedziala ze tak ale na luty juz nie maja miejsc a od marca Pani doktor juz u nich nie bedzie pracowala. Podalam mi bezposredni nr tel do niej zebym zadzwonila i zapytala gdzie przyjmuje jeszcze lub gdzie bedzie przyjmowac.
    • ekaczmarczyk Re: Neurolog dr. Surmacz-Kampa 13.04.12, 11:09
      Witam.
      Pani dr odpowiada tylko na smsy. Nie mozna sie do niej dodzwonic.

Pozdrawiam. Ewa
      • olgatom2 Re: Neurolog dr. Surmacz-Kampa 29.08.12, 15:23
        Witam, czy modłabym prosić o podanie nr komórkowego do Pani dr Surmacz.

Pozdrawiam lucyna
    • olgatom2 Re: Neurolog dr. Surmacz-Kampa 29.08.12, 15:21
      Witam ,
      Też jestem zainteresowana wizytą u dr Surmacz. Słyszałam że do niej pisze sie sms-a i ona odpowiada kiedy temin wizyty. Mam prośbe o podanie numeru komórkowego do Pani doktor.

Pozdrawiam lucyna
      • goga-ga Re: Neurolog dr. Surmacz-Kampa 29.08.12, 19:01
        Dzień dobry,

wystarczy zadzwonić do Przychodni nr 4, w której dr Surmacz przyjmuje, i umówić się na wizytę, nie ma z tym najmniejszego problemu. Z tego, co pamiętam, przyjmuje trzy razy w tygodniu. Jeśli Pani zadzwoni w tej chwili, termin wizyty będzie mniej więcej pod koniec miesiąca (akurat koleżanka umawiała się przedwczoraj).
        Pozdrawiam.
        • pestka_wp Re: Neurolog dr. Surmacz-Kampa 05.09.12, 09:42
          Potwierdzam, dr Surmacz przyjmuje prywatnie w przychodni nr 4 w Tychach 32 3276249 i w GCZD Katowice Ligota z NFZ 032/ 207-16-41.

Pzdr
          Dorota M.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka