Dodaj do ulubionych

Żywność ekologiczna

31.03.12, 17:39
Witam,

tak szukam i szukam i znaleźć nie mogę. Czy ktoś z Was wie, gdzie w Tychach bądź okolicach (np. Mikołów) znajduje się jakiś sklep, gdzie można kupić certyfikowaną, ekologiczną żywność? Chodzi mi o świeże warzywa dla dzieci. Stanowiska z eko makaronem, kaszami, etc. namierzyłam, ale świeżyzny nigdzie nie umiem znaleźć :/ Gdyby ktoś coś wiedział, to dziękuję ślicznie za podzielenie się wiedzą.
Aha, nie do końca interesują mnie babcie sprzedające pseudoekologiczne wytwory z ogródka przy drodze szybkiego ruchu ;) Jak mam zapłacić za zdrową żywność, to nie ona będzie chociaż pewna.
Obserwuj wątek
    • sola12 Re: Żywność ekologiczna 12.04.12, 11:01
      W realu są eko ziemniaki, marchewka, pietruszka, selery, buraki, mrożone owoce eco oraz na targu przy bramie słońca, jest sklepik ze zdrową żywnością, można tam rónież spotkać warzywa i owoce, w Lidlu.

pozdrawiam
    • nordkill Re: Żywność ekologiczna 17.01.14, 12:48
      Wiem, że wątek stery, ale wysoko wyświetlany w gogle więc odpowiem dla innych szukających
      Ostatnio była reklama, że w tesco można kupić świerze ekologiczne produkty.
      Warto też zajrzeć do sklepu internetowego
      Żywność ekologiczna
      www.sklepnaturaart.pl/
      Mały trik: będąc nowym klientem można wyhaczyć wytworzy rabat niż 5% zapisując się u nich na blogu:
      blog.sklepnaturaart.pl/
      • martorka Re: Żywność ekologiczna 14.05.14, 22:55
        swieże produkty z Tesco - już to widzę. najlepiej się zaopatrywać w hurtowniach, bo raz że taniej, dwa że wiadomo, co się kupuje zazwyczaj. ja na przykład zaopatruję się tutaj, ale do Tychów trochę by daleko było...
      • nowy.sacz Re: Żywność ekologiczna 28.08.14, 08:46
        Jeżeli szukasz sklepu ze zdrową żywnością, przechodzisz na dietę, lekarz przepisał ci zdrowe pokarm to polecam sklep ze żywnością ekologiczną. Odszukacie tam faktycznie ekologiczne produkty. Nabywam towary wyłącznie w tym sklepie, albowiem reflektuję zdrowo odżywiać się. Gorąco proponuję wszystkim, którzy chcą pozyskiwać zdrowe żywność bez konserwantów - sklep.dietering.com
        • kati792 Re: Żywność ekologiczna 30.08.14, 20:56
          A widzisz tam gdzieś świeże warzywa,o których wspominała autorka wątku?
          • m_n_ika Re: Żywność ekologiczna 10.09.14, 23:11
            W sklepie Fabryka Zdrowia na Alei Niepodległości można kupic warzywa i owoce eko, certyfikowane. Na zamowienie, dostawa raz na tydzien chyba jest.
        • an.ka0 Re: Żywność ekologiczna 26.10.14, 20:29
          Witam piszę pracę inżynierską na temat żywności ekologicznej dlatego też uprzejmie proszę o wypełnienie anonimowej ankiety na temat warzyw i owoców ekologicznych. Z góry dziękuję za pomoc. moje-ankiety.pl/respond-69683.html
          • dzej-u89 Re: Żywność ekologiczna 03.01.15, 17:58
            YERBA MaTe 24

Zapraszam do skorzystania z usług sklepu internetowego Yerba MaTe 24. W ofercie posiadamy yerba mate i akcesoria, zdrową żywność, suplementy diety, zioła, kawy i przyprawy a nawet naturalne kosmetyki.
            Nasza oferta jest stale powiększana. Istnieje możliwość odbioru osobistego w Krynicy-Zdroju oraz w Rzeszowie bez konieczności ponoszenia kosztów wysyłki. Dla nowych klientów 5% rabatu oraz darmowe próbki yerba mate gratis.

ymt24.pl

Zapraszamy zespól YMT !!
    • mariobross33 Re: Żywność ekologiczna 07.05.15, 22:22
      ekomy.pl skoro już przeszliśmy na internetowe ;) fajny sklepik, jestem z niego zadowolony i na tą chwilę nawet nie zamierzam szukać innego. Ludzie korzystajcie z tego, że nie musicie latać i szukać produktów po całym mieście tylko możecie usiąść wygodnie przed komputerem i zamówić to co chcecie a kurier przyniesie to wam pod same drzwi :)
    • poregano Re: Żywność ekologiczna 25.06.15, 11:06
      Żona natknęła się na takie oto cudo: www.bioska.pl. Sklepik internetowy jakich wiele w necie, ale ma coś co ją zaintrygowało - zakupy społecznościowe. Okazuje się, że to całkiem ciekawe rozwiązanie, ponieważ można wspólnie ze znajomymi, rodziną, kolegami/koleżankami z pracy zrobić zakupy. Niby nic, ale myk polega na tym, że wszystkie zakupy przychodzą w jedno miejsce, jedną paczką zbiorczą, w środku której znajdują się mniejsze paczki dla poszczególnych kupujących. Postanowiliśmy dać im szansę i żona zrobiła zakupy wspólnie z koleżankami z pracy. Dzięki temu kupując towaru za parę złoty (tak na próbę) nie musiała płacić za dostawę. Podobno, nawet jak zamówienie jest niewielkie, to koszty dostawy dzielone są na wszystkich kupujących w grupie. Jak paczka do nas dotrze dam znać, jak im te zakupy społecznościowe wyszły.
      • agaklimek Re: Żywność ekologiczna 24.08.15, 14:55
        Sklepy internetowe sa z pewnością wygodne, ale ja wolę kupować takie świeże produkty bezpośrednio w gospodarstwach, czy u producentów. Wystarczy poszukać na przykład tutaj smakujlokalnie.pl/producenci i może się okazać, ze ktoś z Waszej okolicy produkuje prawdziwe pyszności :)
    • iwona12489 Re: Żywność ekologiczna 30.03.18, 12:35
      Zdecydowanie polecam produkty melvit z sklepu online! Proste, szybkie zakupy i bardzo smaczne :) ekoloff.pl/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka