Gość: osF IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 25.07.03, 23:25 To już w sobotę i niedzielę! Piąta edycja festiwalu imienia Ryśka Riedla na Paprocanach. Zagra Dżem, TSA, Perfect, Cree i inni. Wybieracie się? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
basturk Re: Festiwal Ryśka Riedla 25.07.03, 23:27 Cóż ja zobacZe ale raczej nie bede w stanie. po ile bilety tak (nawiasem mówiąc)??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osF Re: Festiwal Ryśka Riedla IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 25.07.03, 23:33 Karnet na 2 dni: 25 i 20 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swerd Re: Festiwal Ryśka Riedla IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 26.07.03, 00:43 Gość portalu: osF napisał(a): > To już w sobotę i niedzielę! Piąta edycja festiwalu imienia Ryśka Riedla na > Paprocanach. Zagra Dżem, TSA, Perfect, Cree i inni. Wybieracie się? no ja na pewno nie. nie trawie tych festiwali. dlaczego to nie będe komentował bo mnie jeszcze zlinczujecie ;-))) na szczęscie jutro wyjeżdżam na tydzień Odpowiedz Link Zgłoś
basturk Re: Festiwal Ryśka Riedla 26.07.03, 01:53 Gość portalu: swerd napisał(a): > no ja na pewno nie. nie trawie tych festiwali. dlaczego to nie będe komentował > bo mnie jeszcze zlinczujecie ;-))) > > na szczęscie jutro wyjeżdżam na tydzień nie zlinczujemy. Najwyzej wrzucimy do wątku: "na pręgież" ale linku do niego nie pamiętam. Odpowiedz Link Zgłoś
man_x Re: Festiwal Ryśka Riedla 29.07.03, 00:08 Gość portalu: swerd napisał(a): > no ja na pewno nie. nie trawie tych festiwali. witaj w klubie! nie ten klimat nie ta muzyka nie to towarzystwo Odpowiedz Link Zgłoś
radexindamix Re: Festiwal Ryśka Riedla 27.07.03, 10:02 Ale się śmierdzieli nazjeżdżało.No ten festiwal naprawde jest znany w Polsce. Fajnie Odpowiedz Link Zgłoś
basturk Re: Festiwal Ryśka Riedla 27.07.03, 10:42 Lepiej że na Paprach są jak mają na grobach siedzieć.. cóz festiwal to festiwal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: Festiwal Ryśka Riedla IP: *.cst.tpsa.pl 29.07.03, 08:57 W tym roku, szczególnie w drugim dniu, było świetnie (no może zmieniłbym kolejność występowania kapel i wyrzuciłbym to ZOO dla tzw. "VIP-ów"). Nie ma to jak stary dobry blues w polskim wydaniu w wykonaniu fachowców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osF Re: Festiwal Ryśka Riedla IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 29.07.03, 21:09 No, klatka dla VIPów była niezła. Dobrze że w niej nie siedziałem ;-)) Ale cóż, każda impreza ma sponsorów i pewnie tak im się chciano odwdzięczyć. Ciekawe, co by na to powiedzial Rysiek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magi Re: Festiwal Ryśka Riedla IP: *.unregistered.media-com.com.pl 29.08.03, 21:14 Gość portalu: osF napisał(a): > No, klatka dla VIPów była niezła. Dobrze że w niej nie siedziałem ;-)) Ale cóż, > > każda impreza ma sponsorów i pewnie tak im się chciano odwdzięczyć. Ciekawe, co > > by na to powiedzial Rysiek... A o co dokładnie chodzi z tą klatką?? Nie było mnie w tym czasie w Tychach i festiwal mnie też ominął... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basturk Re: Festiwal Ryśka Riedla IP: 80.51.254.* 29.08.03, 21:22 ja tez nie byłem i chętnie bym się dowiedział oco chodziło z tą klatka... Odpowiedz Link Zgłoś
radexindamix Re: Festiwal Ryśka Riedla 29.08.03, 23:21 Zrobili specjalną 'trybunę' dla tych VIPów, a za sceną stały rewelacyjne samochody - takie fury, że aż oczy bolały. Same ponad 100000PLN Odpowiedz Link Zgłoś