kocio-kocio 02.04.08, 17:58 Idzie lato, pora wyłażących ramiączek. Mogą być szerokie, byle ładne. Szukam i szukam, i w kategorii GG+ nie widzę wielu staników z takimi. Szczególnie wśród freyek, które mi pasują lepiej. Coś przegapiłam? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mauzonka Ruby Pinki? 02.04.08, 18:51 Freyki rzeczywiście w kategorii ramiączek są daleko w tyle. Jak tak patrzę w galerii, to Ruby Pinki z brastopu mają dość ładne ramiączka. Taka Imogen, na przykład, ma ramiączko z przewleczoną tasiemką bodaj zieloną. Podobny patent jest w Avocado Rialto, jak ktoś się mieści w rozmiarówkę Avocado. Duże rozmiary z Pnache'a czy Freyi mają ładne (czytaj: wystawalne) ramiączka o ile są to głądkie kolorowe ramiączka jak w Tango II, Myrtle czy Ines. Paradoksalnie, zdobione i ładne ramiączka ma... Kris Line:) Serio. Na ramiączkach się jego zalety jednak kończą, choć w sumie nie jest taki do końca tragiczny. Mój model, mianowicie Kris Line Porcelaine Pink ma ramiączka ozdobione sznurkiem z cekinów. Pod bluzką z szerokim dekoltem bardzo ładnie to wygląda. Odpowiedz Link
jaagna Re: Ruby Pinki? 02.04.08, 19:09 Tym KrisLinem przypomnialaś mi mój zarzucony pomysł... Może po prostu naszyć na ramiączka taki sznur cekinów (można kupić w pasmanterii na metry lub poszczególne cekinki osobno) w kolorze ramiączek lub jakims innym pasującym? Antoinette ma koszmarne ramiączka i zanim się jej pozbyłam myślałam właśnie nad tym, jak tu cekinami (czy innymi ozdabiaczami) umaić te grubaśne gumy. A Ines nie ma gładkich ramiaczek, tylko taką taśmę z dwustronną falbaneczką - całkiem łądnie to wygląda. Odpowiedz Link
jaagna Re: ozdobne ramiczka 02.04.08, 19:04 Całkiem ładne i niezbyt szerokie ramiączka z Frei ma Maisie, Ines, Tia (dwa ostatnie modele są jeszcze do kupienia na eBayu - przebrana rozmiarówka, ale jest). Na obrazku Charlie (choć on jest do G, ale moze jest ścisły i można kupić szerszy obwód z mniejsza miską???) miał fajne - z materiału, a nie guma. Wiecej nie znam... sama chciałabym wiedzieć. Odpowiedz Link
zania_uk Re: ozdobne ramiczka 02.04.08, 19:05 Panache Eliza ma calkiem ladne ramiaczka, z koronka, jednokolorowe. jeszcze Kalyani Little Cracker ma bardzo ladne, ale to malomiseczkowiec (bardzo malo). z nowych Freyi: Maisie ma sliczne zielonkawe kwiatowe, akurat wiosenno-letnio; Lola ma takie marszczone; Charlie ma niebiesko wzorkowe niektore maskaradki maja ladne ramiaczka :) Odpowiedz Link
zania_uk Re: ozdobne ramiczka 02.04.08, 19:06 jeszcze Fantasie Karly ma ciemne kwiatowe, no i wszystkie Lole/Evy maja takie marszczone Odpowiedz Link