Gość: tomasz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.09, 21:11 Szukam 1-2 osobowego zespołu na wesele w miare tani z okolic Świecia,możecie kogoś polecić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zapraszam Re: mały zespól na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.09, 18:10 kasandraikrzysztof.pl.tl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ich trzy Re: mały zespól na wesele IP: *.adsl.inetia.pl 21.09.09, 09:31 ich troje jest ich mało tylko 3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkkk Re: mały zespól na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.09, 16:31 a Ty jeden głupi za wszystkich :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: mały zespól na wesele IP: *.adsl.inetia.pl 21.09.09, 20:33 Tomasz, mogę zaproponować Andrzeja Smeję z Jeżewa. Potrafi nie tylko świetnie grać, ale i poprowadzić imprezę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukasz Re: mały zespól na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.09, 20:30 polecam bingo z chełmna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz Re: mały zespól na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.09, 21:15 "Tomasz, mogę zaproponować Andrzeja Smeję z Jeżewa. Potrafi nie tylko świetnie grać, ale i poprowadzić imprezę" dzwoniłem, ma zajęty termin nistety załatwiłem sobie Pana Zbigniewa Pióra z żoną "Contrast" z Nowego,myśle że dobrze poprowadzi wesele,znacie może ten zespół,możecie coś o nim powiedzieć? Dzieki za odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś