Gość: re IP: *.adsl.inetia.pl 13.10.09, 12:01 Mam pytanie, czy w Świeciu jest dobry rehabilitant dla dzieci ? Bardzo pilnie potrzebuje do rocznego dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: edward Re: Rehabilitacja IP: *.adsl.inetia.pl 13.10.09, 12:55 w Grudziadzu na ulicy Moniuszki znajduje się ośrodek rehabilitacji takich maluszków ale niestety bliższych namiarow nie mam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ula Re: Rehabilitacja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.09, 14:23 Nie wiem czy zajmuje się takimi malutkimi dziećmi ale zapytaj - tel 666059002 Pani Beata (magister rehabilitacji). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieznośna Re: Rehabilitacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.09, 16:40 W tleniu jest ośrodek rehabilitacyjny "Perła", ale nie wiem czy zajmują się tam takimi maluszkami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mis Re: Rehabilitacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.09, 22:11 w swieciu przy byłym starym szpitalu jest ośrodek dla dzieci z uszkodzeniem mózgu, tam jest rehabilitantka Pani Ewelina.jest ok.jesli masz tylko skierowanie od lekarza, napewno Ciebie przyjmą.wiem, że cwiczą tam nawet i półroczne dzieci.spróbuj.powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamakuby Re: Rehabilitacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.09, 17:47 wszystko się zgadza, ale tam jest Pani Monika obecnie.chodzę tam z synem.jestem bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziut Re: Rehabilitacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.09, 22:22 czy to jest ten sam OŚrodek dla dzieci co kiedys w szkole medycznej? cZy jakis nowy?skierowanie trzeba miec od specjalisty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Rehabilitacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.09, 10:48 Tak to jest ten sam ośrodek co kiedyś mieścił się w szkole medycznej, teraz nazywa się Ośrodek Integracji i Rehabilitacji. Są tam teraz nowi rehabilitanci. Potrzebne jest skierowanie od lekarza ale najlepiej samemu zadzwonić lub przejść się zapytać Odpowiedz Link Zgłoś