romekolo 14.10.09, 13:46 Co się dzieje z pubem Szachownica na Łukasiewicza? Ktoś to zamierza otworzyć. Słyszałem ze jakaś laska się koło tego kręciła ale widać inwestycja ja przerosła. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Monia Re: Szachownica IP: *.swiecie.vectranet.pl 14.10.09, 19:30 Witam!z tego co wiem na ul ŁUKASIEWICZA nie ma żadnego pubu?wiem że jest Caffe Galeria.Może myślisz o Shakirze?mieściła się na przeciwko Kacpury? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klik Re: Szachownica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.09, 11:05 Romekolo nieżle musiałeś zapodawać jeżeli widziałeś tam nazwe szachownica :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddd Re: Szachownica IP: *.adsl.inetia.pl 15.10.09, 11:50 splajtowali na sprzedawaniu po jednym piwie żulom i frytek nie da sie wyzyć i chipsów z biedronki po 5 zł za paczke pozatym wystrój pozostawiał wiele do zyczenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Szachownica IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.09, 14:26 Kiedyś to się nazywało BIBLIOTEKA :) Też długa nazwa :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemek Re: Szachownica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.09, 10:31 Tak, kiedyś była biblioteka, no ale rzeczywiście skoro chipsy z biedronki za 5, to długo pociągnąć nie mogli... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natalia Re: Szachownica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.09, 17:33 Eee tam, nie żałuję...Same osiedlowe żule tam chodzili. Odpowiedz Link Zgłoś