Dodaj do ulubionych

Sylwester na Rynku

IP: *.swiecie.vectranet.pl 01.01.10, 01:33
Jak się wam podobał Sylwester na Rynku? Moim zdaniem pokaz
sztucznych ogni był bardzo przereklamowany. Gdyby nie ludzie
zgromadzenii ich fajerwerkito była by nędza.
Obserwuj wątek
    • Gość: Śpioch Re: Sylwester na Rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.10, 02:13
      dopiero wstałem :)
      • Gość: maruda Re: Sylwester na Rynku IP: 81.219.0.* 01.01.10, 15:42
        Byłem na rynku. Zamiast obserwować pokaz sztucznych ogni, raczej koncentrowałem
        się na przetrwaniu. Zresztą tak było cały czas mej bytności. Bezmyślność ludzi
        jest porażająca. Zadziwia mnie fakt, że nie było wypadków (chyba). Stada
        cymbałów narażały setki ludzi na poparzenia. Jak można w tłum wrzucać petardy
        albo odpalać rakiety w poziomie. Pijana bezmyślność i głupota. Byłem na tej
        imprezie ostatni raz.
        • Gość: Ja Re: Sylwester na Rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.10, 16:02
          Ja również poszedłem tam ostatni raz.Córka ma popalone rajstopy i cała
          spanikowana była.
    • Gość: tonio Re: Sylwester na Rynku IP: 188.33.14.* 01.01.10, 17:53
      To fakt,ludzie nie potrafią się bawić.Niech lepiej takich imprez nie robią bo
      może dojść do tragedii.
      • Gość: Sławek Re: Sylwester na Rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.10, 18:37
        Też byłem i jak widać (NIESTETY!) przerwa w świetowaniu na rynku
        była dobrym pomysłem, bo jak zobaczyłem tych pijanych, głupich
        ludzi, stwarzających zagrożenie fajerwerkami i w ogóle swoim
        zachowaniem, zacząłem bać się o swoje zdrowie. Świeciaki chyba nie
        dorośli jeszcze do świetowania nowego roku w grupie i tłumie...
        • Gość: świecianka Re: Sylwester na Rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.10, 19:48
          Również byłam wczoraj na imprezie na Rynku.I jestem głeboko poruszona tym co
          zobacyłam, nie dość ze zespół grający był kiepski to "druga Maryla" wyszła ze
          "swoimi"utworami na jakieś 30 min, spodziewałam sie czegoś lepszego, ale
          szczerze mówiąc zaczelam juz od jakiegos czasu wątpic czy w Swieciu przy takiej
          organizacji cokolwiek moze wypasc dobrze. Przykre. A co do ludzi ktorzy
          strzelali petardami, szkoda słow.Sama bylam swiadkiem jak dwoch gowniarzy
          rzucalo petardy w ludzi i z usmiechem na ustach szli sobie dalej a pseudo
          ochrona, przeszla obok nich bez zwrocenia uwagi na to co sie dzieje.... przykro
          mi ze to wszystko bylo tak niedoskonale....
          • Gość: do AAAA Re: Sylwester na Rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.10, 20:24
            Tak się składa,że moja córka ni chodzi w rajstopach za 2 złote.Widzę,że brak Ci
            pewnej wiedzy.Chodzi mi o to,że tym razem to były tylko rajstopy a nie noga lub
            ręka.
            • Gość: BOLO Re: Sylwester na Rynku IP: *.swiecie.vectranet.pl 01.01.10, 20:34
              Ale przecież była ochrona , po coś tam są nie mogli zaragować na zachowanie
              niektórych... przecież
              za coś pieniądze biorą????
              • Gość: oko Re: Sylwester na Rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.10, 21:02
                ja równiez byłem i po chwili sie zmyłem po prostu brak słów widząc tych pijaków
                i ten zespół stwierdziłem ze warto przyjsc tylko na pokaz fajerwerków ale ze
                wzgledu na własne bezpieczenstwo wolałem ogladac ,,całe widowisko,, nie na rynku
                lecz w bezpieczniejszym miejscu. A do pokazu nie mam zastrzeżen.
                • Gość: uczestnik Re: Sylwester na Rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.10, 21:41
                  a dlaczego był organizowany sylwester na rynku po tylu latach?? bo idą wybory i
                  pan Pogoda liczy na głosy w podziękę :))
          • Gość: GOŚĆ Re: Sylwester na Rynku IP: *.swiecie.vectranet.pl 02.01.10, 16:01
            TO JAK NIE UMIESZ SIĘ BAWIĆ TRZEBA BYŁO ZOSTAĆ W DOMU
    • Gość: Vnx [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.10, 23:02
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: Tomasson Re: Sylwester na Rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.10, 23:25
        Ciekawe czym Wam ten burmistrz zawinił :) Może miał latać i gasić
        petardy albo jechać po plecach paralizatorem? :D
      • Gość: a tam [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.10, 23:36
        • Gość: Tomasson [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.10, 00:23
    • Gość: rx Re: Sylwester na Rynku IP: *.adsl.inetia.pl 02.01.10, 11:04
      Witam. Rzeczywiście była tragedia. Tylko ten pokaz. Nikt ne raczył
      powiedzieć, że bedzie on niewidoczny dla osób stojących na rynku.
      Pozdrawiam.
      • Gość: Do a tam [...] IP: *.swiecie.vectranet.pl 02.01.10, 11:33
        • Gość: F. Re: Sylwester na Rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.10, 12:50
          Nic dodać, nic ująć.
        • Gość: Sam On [...] IP: *.swiecie.vectranet.pl 02.01.10, 15:18
          • Gość: Mario Re: Sylwester na Rynku IP: *.adsl.inetia.pl 02.01.10, 17:31
            Znowu to samo.Miało byc o sylwestrze na rynku w Świeciu, jakiś pajac rzuci temat
            o Chełmnie i się zaczyna.Jestem ze "świecia",ale nie pojmuję tej zaściankowości.
            • Gość: BOBO Re: Sylwester na Rynku IP: *.swiecie.vectranet.pl 02.01.10, 18:20
              no a ta ochrona na rynku szkoda słów
              • Gość: KINGA Re: Sylwester na Rynku IP: *.swiecie.vectranet.pl 02.01.10, 18:29
                A CO CI DO TEJ OCHRONY JEST SUPER OCHRONA JEDNA Z NAJLEPSZEJ W ŚWIECIU A MIAŁAŚ
                LUB MIAŁEŚ PROBLEM TO TRZEBA BYŁO SIĘ UDAĆ DO CHŁOPAKÓW Z OCHRONY "AKO" TO BY
                ROZWIĄZALI PROBLEM
                • Gość: aga Re: Sylwester na Rynku IP: *.146.24.108.nat.umts.dynamic.eranet.pl 02.01.10, 18:44
                  to oni należą do ślepców?nie widzą zagrożenia? ZAWODOWSTWO......
                  • Gość: Przeszłość Re: Sylwester na Rynku IP: 94.254.205.* 02.01.10, 20:40
                    W tym roku nie byłam na rynku obchodzić Sylwestra, ale pamiętam ostatnią imprezę
                    i niestety było jak teraz jak czytam w postach, latające petardy w tłumie i
                    szklane butelki obok głowy.Nie wspominam tego mile i dlatego się nie wybrałam i
                    widzę że nic nie straciłam.
                  • Gość: KINGA [...] IP: *.swiecie.vectranet.pl 03.01.10, 20:00
                • Gość: a tam Re: Sylwester na Rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.10, 21:39
                  gów.no by rozwiązali tak jak rozwiązują na imprezach typu Festiwal
                  Mocnych Brzmień. Nachleją się i cwaniaczą.
        • Gość: a tam Re: Sylwester na Rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.10, 21:38
          jestem ze Świecia imbecylu, czytaj ze zrozumieniem!
          • Gość: KINGA [...] IP: *.swiecie.vectranet.pl 04.01.10, 11:07
            • Gość: Do a tam Re: Sylwester na Rynku IP: *.swiecie.vectranet.pl 04.01.10, 11:17
              Napisaleś jakiś pro chełminski bełkot a potem się rzucasz, że ktoś nie zrozumiał Twoich wypocin. Synku Ty byłeś w ogóle w Chełmnie czy mamusia nie pozwala tak daleko chodzić.
              • Gość: KINGA [...] IP: *.swiecie.vectranet.pl 04.01.10, 12:00
                • Gość: do kingi pajace z ochrony IP: *.swiecie.vectranet.pl 10.05.10, 14:45
                  pijak był tam pan kozioł........==wszystkim znany w świeciu ,pajac i pożycza od
                  ludzi kase i jej nie oddaje,by się lepiej za prace wziął a nie za
                  ścieme,sąsiedzi jego patrzą na całą sytuacje i rośnie mu synuś,który skończy jak
                  on w kryminale
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka