Gość: ona IP: *.swiecie.vectranet.pl 01.01.10, 01:33 Jak się wam podobał Sylwester na Rynku? Moim zdaniem pokaz sztucznych ogni był bardzo przereklamowany. Gdyby nie ludzie zgromadzenii ich fajerwerkito była by nędza. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Śpioch Re: Sylwester na Rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.10, 02:13 dopiero wstałem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maruda Re: Sylwester na Rynku IP: 81.219.0.* 01.01.10, 15:42 Byłem na rynku. Zamiast obserwować pokaz sztucznych ogni, raczej koncentrowałem się na przetrwaniu. Zresztą tak było cały czas mej bytności. Bezmyślność ludzi jest porażająca. Zadziwia mnie fakt, że nie było wypadków (chyba). Stada cymbałów narażały setki ludzi na poparzenia. Jak można w tłum wrzucać petardy albo odpalać rakiety w poziomie. Pijana bezmyślność i głupota. Byłem na tej imprezie ostatni raz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Sylwester na Rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.10, 16:02 Ja również poszedłem tam ostatni raz.Córka ma popalone rajstopy i cała spanikowana była. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tonio Re: Sylwester na Rynku IP: 188.33.14.* 01.01.10, 17:53 To fakt,ludzie nie potrafią się bawić.Niech lepiej takich imprez nie robią bo może dojść do tragedii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sławek Re: Sylwester na Rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.10, 18:37 Też byłem i jak widać (NIESTETY!) przerwa w świetowaniu na rynku była dobrym pomysłem, bo jak zobaczyłem tych pijanych, głupich ludzi, stwarzających zagrożenie fajerwerkami i w ogóle swoim zachowaniem, zacząłem bać się o swoje zdrowie. Świeciaki chyba nie dorośli jeszcze do świetowania nowego roku w grupie i tłumie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: świecianka Re: Sylwester na Rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.10, 19:48 Również byłam wczoraj na imprezie na Rynku.I jestem głeboko poruszona tym co zobacyłam, nie dość ze zespół grający był kiepski to "druga Maryla" wyszła ze "swoimi"utworami na jakieś 30 min, spodziewałam sie czegoś lepszego, ale szczerze mówiąc zaczelam juz od jakiegos czasu wątpic czy w Swieciu przy takiej organizacji cokolwiek moze wypasc dobrze. Przykre. A co do ludzi ktorzy strzelali petardami, szkoda słow.Sama bylam swiadkiem jak dwoch gowniarzy rzucalo petardy w ludzi i z usmiechem na ustach szli sobie dalej a pseudo ochrona, przeszla obok nich bez zwrocenia uwagi na to co sie dzieje.... przykro mi ze to wszystko bylo tak niedoskonale.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do AAAA Re: Sylwester na Rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.10, 20:24 Tak się składa,że moja córka ni chodzi w rajstopach za 2 złote.Widzę,że brak Ci pewnej wiedzy.Chodzi mi o to,że tym razem to były tylko rajstopy a nie noga lub ręka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BOLO Re: Sylwester na Rynku IP: *.swiecie.vectranet.pl 01.01.10, 20:34 Ale przecież była ochrona , po coś tam są nie mogli zaragować na zachowanie niektórych... przecież za coś pieniądze biorą???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oko Re: Sylwester na Rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.10, 21:02 ja równiez byłem i po chwili sie zmyłem po prostu brak słów widząc tych pijaków i ten zespół stwierdziłem ze warto przyjsc tylko na pokaz fajerwerków ale ze wzgledu na własne bezpieczenstwo wolałem ogladac ,,całe widowisko,, nie na rynku lecz w bezpieczniejszym miejscu. A do pokazu nie mam zastrzeżen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczestnik Re: Sylwester na Rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.10, 21:41 a dlaczego był organizowany sylwester na rynku po tylu latach?? bo idą wybory i pan Pogoda liczy na głosy w podziękę :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOŚĆ Re: Sylwester na Rynku IP: *.swiecie.vectranet.pl 02.01.10, 16:01 TO JAK NIE UMIESZ SIĘ BAWIĆ TRZEBA BYŁO ZOSTAĆ W DOMU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vnx [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.10, 23:02 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasson Re: Sylwester na Rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.10, 23:25 Ciekawe czym Wam ten burmistrz zawinił :) Może miał latać i gasić petardy albo jechać po plecach paralizatorem? :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a tam [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.10, 23:36 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasson [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.10, 00:23 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rx Re: Sylwester na Rynku IP: *.adsl.inetia.pl 02.01.10, 11:04 Witam. Rzeczywiście była tragedia. Tylko ten pokaz. Nikt ne raczył powiedzieć, że bedzie on niewidoczny dla osób stojących na rynku. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do a tam [...] IP: *.swiecie.vectranet.pl 02.01.10, 11:33 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: F. Re: Sylwester na Rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.10, 12:50 Nic dodać, nic ująć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sam On [...] IP: *.swiecie.vectranet.pl 02.01.10, 15:18 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario Re: Sylwester na Rynku IP: *.adsl.inetia.pl 02.01.10, 17:31 Znowu to samo.Miało byc o sylwestrze na rynku w Świeciu, jakiś pajac rzuci temat o Chełmnie i się zaczyna.Jestem ze "świecia",ale nie pojmuję tej zaściankowości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BOBO Re: Sylwester na Rynku IP: *.swiecie.vectranet.pl 02.01.10, 18:20 no a ta ochrona na rynku szkoda słów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KINGA Re: Sylwester na Rynku IP: *.swiecie.vectranet.pl 02.01.10, 18:29 A CO CI DO TEJ OCHRONY JEST SUPER OCHRONA JEDNA Z NAJLEPSZEJ W ŚWIECIU A MIAŁAŚ LUB MIAŁEŚ PROBLEM TO TRZEBA BYŁO SIĘ UDAĆ DO CHŁOPAKÓW Z OCHRONY "AKO" TO BY ROZWIĄZALI PROBLEM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Sylwester na Rynku IP: *.146.24.108.nat.umts.dynamic.eranet.pl 02.01.10, 18:44 to oni należą do ślepców?nie widzą zagrożenia? ZAWODOWSTWO...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przeszłość Re: Sylwester na Rynku IP: 94.254.205.* 02.01.10, 20:40 W tym roku nie byłam na rynku obchodzić Sylwestra, ale pamiętam ostatnią imprezę i niestety było jak teraz jak czytam w postach, latające petardy w tłumie i szklane butelki obok głowy.Nie wspominam tego mile i dlatego się nie wybrałam i widzę że nic nie straciłam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KINGA [...] IP: *.swiecie.vectranet.pl 03.01.10, 20:00 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a tam Re: Sylwester na Rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.10, 21:39 gów.no by rozwiązali tak jak rozwiązują na imprezach typu Festiwal Mocnych Brzmień. Nachleją się i cwaniaczą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a tam Re: Sylwester na Rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.10, 21:38 jestem ze Świecia imbecylu, czytaj ze zrozumieniem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KINGA [...] IP: *.swiecie.vectranet.pl 04.01.10, 11:07 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do a tam Re: Sylwester na Rynku IP: *.swiecie.vectranet.pl 04.01.10, 11:17 Napisaleś jakiś pro chełminski bełkot a potem się rzucasz, że ktoś nie zrozumiał Twoich wypocin. Synku Ty byłeś w ogóle w Chełmnie czy mamusia nie pozwala tak daleko chodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KINGA [...] IP: *.swiecie.vectranet.pl 04.01.10, 12:00 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do kingi pajace z ochrony IP: *.swiecie.vectranet.pl 10.05.10, 14:45 pijak był tam pan kozioł........==wszystkim znany w świeciu ,pajac i pożycza od ludzi kase i jej nie oddaje,by się lepiej za prace wziął a nie za ścieme,sąsiedzi jego patrzą na całą sytuacje i rośnie mu synuś,który skończy jak on w kryminale Odpowiedz Link Zgłoś