Dodaj do ulubionych

Chatka Puchatka???

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.10, 14:24
Gdzie jest ta sala zabaw dla dzieci i co oferuje? płatne?
Obserwuj wątek
    • Gość: ania Re: Chatka Puchatka??? IP: *.147.19.118.nat.umts.dynamic.eranet.pl 14.02.10, 15:51
      Koło Jaśnina płatne 9 zł na godzinę
      • Gość: gość Re: Chatka Puchatka??? IP: *.swiecie.vectranet.pl 14.02.10, 19:02
        A gdzie w Świeciu jest JAŚNIN ???
        • Gość: mama Re: Chatka Puchatka??? IP: *.pools.arcor-ip.net 14.02.10, 21:23
          Dla jakiej granicy wiekowej jest to przystosowane?czy dla powyzej
          roczku rowniez?Rodzice musza tam zostac ,czy moga zostawic tam dzieci
          i po godzinie odebrac?Z gory dziekuje za odp.
          • Gość: gość Re: Chatka Puchatka??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.10, 21:38
            jaśmin to chińska restauracja i znajduje sie kolo stokrotki
            (dyskoteka):)
    • Gość: też mama Re: Chatka Puchatka??? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.02.10, 10:08
      Co do przedziału wiekowego, to myślę, że przeznaczone jest to dla troszkę
      większych dzieci, może już takich trzylatków. Nie można tam zostawić dziecka
      samego, dziecko musi być z opiekunem.
      • Gość: ashtar Re: Chatka Puchatka??? IP: *.swiecie.vectranet.pl 15.02.10, 19:15
        Za godzine płaci sie 7zł,za 2 12zł.Mamy mogą wypić kawe przy stoliku(z
        plastikowego kubka:-/) dzieci w tym czasie szaleją w małpim gaju.Wiek dziecka od
        roczku w zwyz (chociaż były dzieci mniejsze).Ogólnie fajna miejscówka,tylko ta
        kawa:-/
        • Gość: :) Re: Chatka Puchatka??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.10, 20:59
          Kawa ma byc, jak sanepid da pozwolenie. Ale ogolnie fajne miejsce, na pewno
          dzieci moga sie tam swietnie bawic.
          • Gość: Aga Re: Chatka Puchatka??? IP: 83.238.159.* 19.02.10, 07:59
            Chcę iść z synkiem do Chatki Puchatka ale nigdzie nie mogę znaleźć informacji w
            jakich godzinach jest otwarte. Może ktoś się orientuje?
          • Gość: Magda Re: Chatka Puchatka??? IP: *.swiecie.vectranet.pl 23.02.10, 19:17
            plastikowe kubki można przeboleć(teraz mają takie z uszkiem,dużo lepsze),ale
            kawa?! Kupcie ekspres do kawy jak nie macie środków to czajnik bezprzewodowy i
            sypaną/rozpuszczalna kawe.Te kawy 3w1 i 2w1 to nie kawy tylko napój kawowy:-/
            Poza tym dajcie wiecej kolorowych czasopism,może jakies ciasto do kawy
            zacznijcie sprzedawac chocby na plastikowych/papierowych talerzykach.Pamietajcie
            ze to miejsce równiez dla rodziców.Mamy przychodzą z koleżankami i swoimi
            dziecmi i fajnie jest poplotkowac przy dobrej kawie i ciachu;-)
            • mimi30only Re: Chatka Puchatka??? 24.02.10, 20:48
              to miejsce dla dzieci !!!!!!! a ty jak chcesz się kawy z koleżanką napic to idz do KAWIARNI !!!
              • Gość: ona Re: Chatka Puchatka??? IP: 81.219.90.* 24.02.10, 21:00
                I tak to jest Świeciakom dogodzić. Dajcie właścicielowi szansę.
                Niech rozkręci ten biznes to pewnie i kawiarenka przy "krainie
                puchatka" powstanie. Jak już ktoś wspominał, uzyskanie zgody na
                chociażby najmniejszy obiekt gastronomiczny trochę trwa. Spokojnie!
                Powstrzymajcie się na razie od niepochlebnych komentarzy. Tym
                bardziej, że w Świeciu nie ma innej oferty atrakcji dla najmłodszych.
    • Gość: też mama Re: Chatka Puchatka??? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.02.10, 10:10
      Godziny otwarcia: pon - pt 12:30 - 19:30, sob - ndz 11:00 - 19:30
      • Gość: Gość Re: Chatka Puchatka??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.10, 09:47
        Dla sprostowania,"KRAINA PUCHATKA" mieści się przy ul.Wyszyńskiego 15
        [pawilon handlowy na Mariankach 1 piętro,obok dyskoteki Stokrotka}
        Sala przeznaczona jest dla dzieci do 12 roku życia,można wyprawić dziecku urodziny,czynne 7 dni w tygodniu
        • Gość: Gość Re: Chatka Puchatka??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.10, 09:53
          Jest już stronka--www.krainapuchatka.eu
          • Gość: gość Re: Chatka Puchatka??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.10, 11:32
            weszłam na stronę krainy puchatka i co? NIC! podane są godziny
            otwarcia i bardzo ładny zresztą obrazek! GRATULUJĘ! Jak dopracujecie
            strone to wtedy to nagłaśniajcie bo trochę to "niedoskonałe"
            • Gość: Dudzio Re: Chatka Puchatka??? IP: *.swiecie.vectranet.pl 22.02.10, 19:27
              Wybaczcie. To moja wina. Strona już istnieje. Są wszystkie informacje mam
              nadzieję. Jeżeli nie ma słucham. Proszę o podpowiedź. Z poważaniem Marcin Dudkowski.
              • Gość: Dudzio Re: Chatka Puchatka??? IP: *.swiecie.vectranet.pl 22.02.10, 19:30
                Nie chatka puchatka. Chociaż to brzmi super. Strona nazywa się
                krainapuchatka.eu. Zapraszam Serdecznie.
                • Gość: ja Re: Chatka Puchatka??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.10, 19:39
                  Oglądałem galerię i szału nie ma.Za podobną kwotę w Grudziądzu jest sporo
                  większa atrakcja.No ale nie każdy ma ochotę na wyjazd.Ja osobiście wybieram
                  Grudziądz,ale życzę powodzenia.
                • Gość: gość Re: Chatka Puchatka??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.10, 14:11
                  nadal nie ma strony:(
                  • Gość: Maro Re: Chatka Puchatka??? IP: *.swiecie.vectranet.pl 24.02.10, 13:16
                    Zainstaluj przeglądarkę Mozilla Firefox. Z resztą kto używa Internet Explorer.
                    Proponuję zamianę na bezpieczniejszą przeglądarkę.
                    Proszę tu jest link:
                    www.google.pl/chrome/?installdataindex=nosearch&hl=pl&brand=CHMB&utm_campaign=pl&utm_source=pl-ha-emea-pl-sk&utm_medium=ha
    • Gość: lasdk Re: Chatka Puchatka??? IP: 81.219.90.* 23.02.10, 14:28
      Ja również byłam w Grudziądzu i w Bydgoszczy w tego typu obiektach,
      ale nie spodziewajmy się, że w naszym malutkim Świeciu będziemy
      mieli tych samych rozmiarów "krainę puchatka". Cieszę się, że w
      ogóle coś takiego powstało, na pewno skorzystam. Gratuluję
      pomysłodawcom, założycielom i życzę powodzenia!!
      • Gość: andrzej Re: Chatka Puchatka??? IP: *.146.198.193.nat.umts.dynamic.eranet.pl 23.02.10, 22:27
        brawo Tomek rozkręcaj się sami nic nierobią innych krytykują i
        biadolą początki są trudne będzie dobrze
        • Gość: Kala Re: Chatka Puchatka??? IP: *.swiecie.vectranet.pl 24.02.10, 14:33
          Popieram Andrzeja jakby ludziom ze Świecia płacili za krytykę to mielibyśmy
          bardzo bogate miasto .Wiecznie się coś nie podoba a to to a to tamto .Ludzie są
          zawistni bo nie wpadli na ten pomysł wcześniej . Opanujcie się .......,,Ja i tak
          pojadę do Grudziądza ...?,,To sobie jedź zapłać za paliwo stój w korkach i zrób
          wszystkim nazłość ba.r..e :( .Potem się dziwić ,że w Świeciu nic niema jak takie
          b.r..y mając coś pod nosem jadą nie wiadomo gdzie .Żenada i jeszcze się z tym
          obnoszą na forum jakby było się czym chwalić .
          • Gość: ja Re: Chatka Puchatka??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.10, 15:18
            Żenująca to jesteś Ty.Ja wolę dać memu dziecku pełnię zabaw,a nie tylko
            namiastkę.A gdzie pojadę to moja sprawa,o tobie nic do tego.
            • Gość: sara Re: Chatka Puchatka??? IP: *.147.6.181.nat.umts.dynamic.eranet.pl 24.02.10, 18:25
              JA pamiętaj że nie każdego stać na takie wyjazdy myśle że oddaj
              dziecku całe serce ale ty wolisz część serca zostawić na forum i
              wprowadzać się w zły stan psychiczny miłej zabawy z dzieckiem wyluzuj
              • Gość: h Re: Chatka Puchatka??? IP: *.swiecie.vectranet.pl 24.02.10, 18:46
                Jak twoja sprawa to poco się rozpisujesz na forum ....Moim zdaniem zazdrościsz :(
                • Gość: gosc Re: Chatka Puchatka??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.10, 19:05
                  mowcie co chcecie, ja uwazam, ze chatka puchatka jest strzalem w
                  dziesiatke :)) dzieciaki sa zachwycone :):)
                  • Gość: darek Re: Chatka Puchatka??? IP: *.147.6.181.nat.umts.dynamic.eranet.pl 24.02.10, 19:44
                    POPIERAM
                    • Gość: zozol Re: Chatka Puchatka??? IP: *.swiecie.vectranet.pl 24.02.10, 22:25
                      Dzisiaj miałem ta przyjemność być z moim dzieckiem w krainie PUCHATKA bardzo nam
                      się podobało.Ktoś akurat wyprawiał tam urodziny swojej pociechy,widziałem
                      zachwyt w oczkach tych bawiących dzieci.Na pewno urodziny swojego dziecka też
                      tam wyprawie.Nie dam zarobić konkurencji skoro wiele atrakcji mamy na
                      miejscu."GRATULUJE POMYSŁU"
    • Gość: q Re: Chatka Puchatka??? IP: 109.243.178.* 24.02.10, 22:29
      a
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka