Gość: świeciak IP: *.centertel.pl 13.03.10, 19:10 orientuje się ktoś czy po kilku latach przerwy, mondi wypłaci w tym roku dywidendę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: magda Re: dywidenda mondi IP: *.cust.tele2.se 13.03.10, 20:00 Nie wyplaci. Wiecej mozesz przeczytac tutaj: www.inwestycje.pl/gpw/aktualnosci_gpw/mondi_swiecie_nie_wyplaci_dywidendy_z_zysku_za_2009_rok;72996;0.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: dywidenda mondi IP: *.swiecie.vectranet.pl 14.03.10, 07:50 Tym z mondi zawsze mało własne g.. byście zjedli. dostali wielkie odprawy, wykupili półmiasta, grają wielkich panów a teraz brakuje na utrzymanie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miasteczkowy Re: dywidenda mondi IP: *.adsl.inetia.pl 14.03.10, 12:43 Do "ona". Byłaś już u lekarza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: dywidenda mondi IP: *.swiecie.vectranet.pl 14.03.10, 13:12 Właśnie jestem lekarzem!Taki miasteczkowy robol zarabia więcej niż miejska inteligencja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: dywidenda mondi IP: *.centertel.pl 14.03.10, 14:29 widzę że boli cie fakt iż inni zarabiają wiecej od ciebie. poza tym nieładnie szufladkować ludzi i niejeden robol (jak go nazywasz) ma więcej rozumu niż miejski inteligent, który przypadkiem ma wyższe wykształcenie a zero w głowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miasteczkowy Re: dywidenda mondi IP: *.adsl.inetia.pl 14.03.10, 15:32 Do "ona". W takim razie proponuję najpierw się trochę dokształcić, bo jako lekarz powinnaś mieć dobrze opanowany j. polski, a po drugie radzę wybrać się do kolegi... psychiatry. Konkludując taki z Ciebie lekarz, jak ze mnie magister :-). P.S. Z tą wizytą po poradę i leki, to pisałem poważnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do ona Re: dywidenda mondi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.10, 19:20 jesli jestes lekarzem ze świecia to nie masz sie czym chwalic dno totalne strach do was trafic banda głąbów, ostatnio słyszałem tyle przypadkow ze wole jechac nawet 100km byle tylko do was nie trafic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: dywidenda mondi IP: *.swiecie.vectranet.pl 15.03.10, 06:30 Jasne... dno nowobogackim z Mondi nie wystarcza już nic w Świeciu, na zakupy musicie jeżdzić do marketów, to i leczcie się w wielkich miastach. Tylko i tak przyjdzie przysłowiowa koza do woza!Potraficie tylko szczycic sie waszymi brykami , którymi trujecie miast, willami, działkam.Dorobiliście się w tym miescie a teraz ciągle mało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miasteczkowy Re: dywidenda mondi IP: *.adsl.inetia.pl 15.03.10, 11:16 Proponuję nie karmić trolla :-). "Ona" jest niereformowalna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do ona Re: dywidenda mondi IP: *.newt.cable.virginmedia.com 15.03.10, 19:58 ej ona żal Ci dupę ściska, że ktoś ma więcej? lekarz zawsze może dorobić na boku, nie wież jak? Odpowiedz Link Zgłoś