Dodaj do ulubionych

dywidenda mondi

IP: *.centertel.pl 13.03.10, 19:10
orientuje się ktoś czy po kilku latach przerwy, mondi wypłaci w tym
roku dywidendę?
Obserwuj wątek
    • Gość: magda Re: dywidenda mondi IP: *.cust.tele2.se 13.03.10, 20:00
      Nie wyplaci. Wiecej mozesz przeczytac tutaj: www.inwestycje.pl/gpw/aktualnosci_gpw/mondi_swiecie_nie_wyplaci_dywidendy_z_zysku_za_2009_rok;72996;0.html
      • Gość: ona Re: dywidenda mondi IP: *.swiecie.vectranet.pl 14.03.10, 07:50
        Tym z mondi zawsze mało własne g.. byście zjedli. dostali wielkie
        odprawy, wykupili półmiasta, grają wielkich panów a teraz brakuje na
        utrzymanie ?
        • Gość: Miasteczkowy Re: dywidenda mondi IP: *.adsl.inetia.pl 14.03.10, 12:43
          Do "ona".
          Byłaś już u lekarza?
          • Gość: ona Re: dywidenda mondi IP: *.swiecie.vectranet.pl 14.03.10, 13:12
            Właśnie jestem lekarzem!Taki miasteczkowy robol zarabia więcej niż
            miejska inteligencja
            • Gość: ja Re: dywidenda mondi IP: *.centertel.pl 14.03.10, 14:29
              widzę że boli cie fakt iż inni zarabiają wiecej od ciebie. poza tym
              nieładnie szufladkować ludzi i niejeden robol (jak go nazywasz) ma
              więcej rozumu niż miejski inteligent, który przypadkiem ma wyższe
              wykształcenie a zero w głowie
              • Gość: Miasteczkowy Re: dywidenda mondi IP: *.adsl.inetia.pl 14.03.10, 15:32
                Do "ona".
                W takim razie proponuję najpierw się trochę dokształcić, bo jako lekarz powinnaś
                mieć dobrze opanowany j. polski, a po drugie radzę wybrać się do kolegi...
                psychiatry.
                Konkludując taki z Ciebie lekarz, jak ze mnie magister :-).

P.S.
                Z tą wizytą po poradę i leki, to pisałem poważnie.
                • Gość: do ona Re: dywidenda mondi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.10, 19:20
                  jesli jestes lekarzem ze świecia to nie masz sie czym chwalic dno totalne strach
                  do was trafic banda głąbów, ostatnio słyszałem tyle przypadkow ze wole jechac
                  nawet 100km byle tylko do was nie trafic
                  • Gość: ona Re: dywidenda mondi IP: *.swiecie.vectranet.pl 15.03.10, 06:30
                    Jasne... dno nowobogackim z Mondi nie wystarcza już nic w Świeciu,
                    na zakupy musicie jeżdzić do marketów, to i leczcie się w wielkich
                    miastach. Tylko i tak przyjdzie przysłowiowa koza do woza!Potraficie
                    tylko szczycic sie waszymi brykami , którymi trujecie miast,
                    willami, działkam.Dorobiliście się w tym miescie a teraz ciągle mało.
                    • Gość: Miasteczkowy Re: dywidenda mondi IP: *.adsl.inetia.pl 15.03.10, 11:16
                      Proponuję nie karmić trolla :-).
                      "Ona" jest niereformowalna...
                      • Gość: do ona Re: dywidenda mondi IP: *.newt.cable.virginmedia.com 15.03.10, 19:58
                        ej ona żal Ci dupę ściska, że ktoś ma więcej? lekarz zawsze może dorobić na
                        boku, nie wież jak?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka