Dodaj do ulubionych

Stacja Orlen

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.10, 12:07
Witam! Z tego co zauważyłam na Orlenie w Przechowie jest nowa załoga. Zawsze
uwielbiałam tą stację miła i życzliwa obsługa, zawsze ktoś wyszedł nalać mi
paliwko, a teraz kretyństwo, totalni debile teraz tam pracują( oprócz tych ze
starej załogi), miałam też okazję być w środku gdy pouczała ich chyba nowa
kierowniczka, jeszcze bardziej niedorozwinięta niż oni!!!! Trzeba znów
przenieść się na BP, a było tak fajnie
Obserwuj wątek
    • Gość: Filip Re: Stacja Orlen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.10, 12:18
      Ja tam jeżdzę na stację po paliwo, a nie w celach towarzyskich ;)
      • Gość: Elżbieta Re: Stacja Orlen IP: *.adsl.inetia.pl 08.06.10, 15:11
        Krystynie nie chodziło o spotkania towarzyskie tylko o miłą obsługę Filipku (
        samo imię świadczy o kretyńskim podejściu, a może wleją Ci benzyny zamiast
        ropy,albo odwrotnie he??
    • Gość: tuf, tuf Re: Stacja Orlen IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.10, 15:20
      a może to Pani nie miała pozytywnego podejścia i "niemiło
      obsłuzyli"?;p
      • Gość: Gość Re: Stacja Orlen IP: *.radio-net.info.pl 08.06.10, 18:00
        Jest to stacja samoobsługowa Krystynko musisz sama wlać paliwko a potem do kaski.
    • Gość: Krystyna Re: Stacja Orlen IP: *.swiecie.vectranet.pl 09.06.10, 18:07
      Na tym forum to już nie można wyrazić własnych opinii!!!!!!!!! Ah zapomniałam że
      to Świecie
      • Gość: Filip Re: Stacja Orlen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.10, 20:58
        Samo imię świadczy o kretyńskim podejściu? :D Wyjaśnij co masz na
        myśli Elżbietko :)) A co do tematu, to na stacji się tankuje paliwo
        itd. Nawet jak wlewa pracownik, to nikt nie każe Ci z nim gadać.
        Tankujesz (czy kupujesz coś, obojętnie), płacisz, odjeżdzasz.
        • Gość: Ja Re: Stacja Orlen IP: *.adsl.inetia.pl 09.06.10, 22:16
          Krysta jestem z Tobą. Baba podobno z grudziądza jest hehe. Kilka
          razy płaciłem bez gadania z kimkolwiek kiedykolwiek no czasami tak,
          gadałem. Ale co baba nawijała tym pracownikom, szok! Paliwo mają
          drogie i ostatnio ich omijam szerokim łukiem. Wolę do Wiąga
          podjechać. Osobiście wolę BP ale drogo!. Jak mam za taką kasę wlać,
          jadę do shella w Trzeciewcu. Czasami do strażaków a czasami na PKS.
          Pozdro dla zmotoryzowanych, przeciwnik panów z A8 i A6 i Corvette
          itp. itd.
          • Gość: ghty Re: Stacja Orlen IP: *.adsl.inetia.pl 10.06.10, 23:54
            pedał!
            • Gość: cwe.....lArtur Re: Stacja Orlen IP: *.adsl.inetia.pl 11.06.10, 00:02
              który lubi A8
              • Gość: jhgt Re: Stacja Orlen IP: *.adsl.inetia.pl 11.06.10, 00:05
                który ku... tu pisze i nie stac go na a8 i dlatego z zazdrosci tak
                pisze skoro jest przeciwnikiem, to gratuluje odwagi!
                • Gość: ODWAGA Re: Stacja Orlen IP: *.adsl.inetia.pl 11.06.10, 00:14
                  nie ma nic z tobą wspólnego. Raczej śmieć śmierdzi jak A8 które mam
                  w d..ie. W8 możesz pogadać. Ale za trzy lata w pierdlu.
                  W16
                  • Gość: jyhgt Re: Stacja Orlen IP: *.adsl.inetia.pl 11.06.10, 00:17
                    kretyn i zazdrosna ciota!!! dowiem sie i pozalujesz!
                    • Gość: CHAM Re: Stacja Orlen IP: *.adsl.inetia.pl 11.06.10, 00:20
                      ty wiesz a nie się dowiesz, powiem osobiście koleś w cztery oczy!
      • marekp.dwa Re: Stacja Orlen 16.07.10, 09:28
        Tak narzekacie na stację w Świeciu?? Zapraszam do Wiąga, co prawda obsługa jest miła ale cała reszta ...... brak słów. Po prawie roku czasu zaczeły działać toalety, co wjeżdżałem na stację to zamknięte bo "remont" śmiechu warte. Teraz byłem dwa dni temu po drodze nad morze a w sklepie bardziej gorąco niż na dworzu. Szanowny Orlen nawet nie stać na założenie pracownikom klimatyzacji a jak się spytalem gdzie jest pani kierownik to pracownicy powiedzieli że pojechała coś załatwić i tak w kółko więc pytam o co chodzi??
        • Gość: norek Re: Stacja Orlen IP: *.swiecie.vectranet.pl 16.07.10, 09:32
          Na Orlenie w Przechowie nie ma już nawet placowego. Miałm ostatnio problem ze sprężarką i nie miał kto podejść. Na stacjach markowych taka sytuacja to jednak nieporozumienie. Droższe paliwo to także jakość obsługi - o tym widocznie zapomnieli.
        • Gość: gość Re: Stacja Orlen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.10, 09:35
          mieszkam we Wiągu i na stacji bywam często, to co tam się wyprawia przekracza wszelkie granice....pani szanowna kierownik ma w dpie to ze klienci szmaca pracownikow, kur... na jakim swiecie my zyjemy. Władze orlenu tez jak widac maja w dupie to ze tak sie dzieje ale co do kilmatyzacji to sie zgadzam, na ich miejscu juz dawno bym kopnela orlen w dupe
          • Gość: iwo Re: Stacja Orlen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.10, 09:55
            no to teraz kolejna stacja na cenzurowanym?? tylko dla czego nie piszecie o obsłudze?? nie jest tam rewelacyjnie, potrafią byc niemili chociarz do Świecie sie nie porównują jednak więcej się usmiechaja hehe
            Stara załoga to stara załoga wiedzą co i jak a kible?? Obskurne jak cholera, aż starch się wysikać
        • Gość: Przejezdny Re: Stacja Orlen IP: *.acn.waw.pl 16.07.10, 23:02
          Stacja w Wiągu? Byłem a jakże byłem. Spotkałem się ze sprawną,
          fachową i miłą obsługą. Dużo jeżdżę po kraju i mało gdzie tak
          dobrze mnie potraktowano. Uśmiechnięte i miłe ekspedientki i wszystko
          czego potrzebowałem było. Czy to mało? Przy okazji pozdrawiam
          sympatyczne Panie z Wiąga. Na pewno jeszcze nie raz tam się
          zatrzymam. Przejezdny
          • Gość: fragi Re: Stacja Orlen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.10, 00:24
            Ja pierdzielę... Ludzie to jednak mają problemy. Nie umieją sobie
            nalać paliwa i przynieść batonika do kasy...
          • Gość: Przejezdny Re: Stacja Orlen IP: *.acn.waw.pl 17.07.10, 13:14
            Godzinę temu przejeżdżałem przez Wiąg i zatrzymałem się na stacji
            benzynowej Orlenu. Obsługa i tym razem bez zarzutu tylko jednego mi
            zabrakło. Na stacji nie działa klimatyzacja. Zamiast kilku minut
            odpoczynku w chłodzie gorąco jak wszędzie. Współczuję obsłudze,
            która musi pracować cały dzień w tych warunkach. To horror...
            Tym bardziej doceniam sympatyczną atmosferę... Pozdrawiam. Przejezdny
    • Gość: gość portalu Re: Stacja Orlen IP: *.adsl.inetia.pl 17.07.10, 16:04
      codziennie dojeżdżam do pracy i często zatrzymuje się na stacji w Wiagu.
      Obsługa zawsze miła ale dziwię się że jeszcze pracują w takich warunkach.bo ma
      się wrażenie że ta stacja nie posiada żadnego kierownika który by umiał
      zatroszczyć się o swoich ludzi.Wchodząc na tą stację odnosi się wrażenie jakby
      wchodziło się do sauny.
      Nawet dziś w nocy wracałem z imprezy i wpadłem na stację zatankować a tam było
      32 stopnie - wiem od pracownika bo miał blisko termometr.
      LUDZIE TO BYŁO O 3 RANO !!!!!!!!!!!
      • Gość: gość Re: Stacja Orlen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.10, 15:56
        dobrze ze chociaz chłodniej sie robi hehe beda mieli tez lepiej bo klima na stacji we wiagu to chyba jest tylko nazwa, chociaz milo bylo popatrzec jak kobietki za kasami chodzily w swoich prywatnych ciuchach, ładne dekoldy itd....
        • Gość: Rad(R) Re: Stacja Orlen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.10, 16:18
          A ja wygrałem dzisiaj 100 punktów w zdrapkę!!!
    • Gość: Gość Re: Stacja Orlen IP: *.xdsl.centertel.pl 22.07.10, 20:33
      Droga Pani Krystyno! Ja jako osoba pracująca na tej stacji...może
      pokkreśle jedna z nowych...czuję się urazona pani
      wypowiedzią...szkoda, że Pani jako "zakładam inteligentna osoba
      wrzuca wszystkich do "jednego worka" . Trochę to niesprawiedliwe
      jest z Pani strony....pozdrawiam
      • Gość: Gość Re: Stacja Orlen IP: *.xdsl.centertel.pl 22.07.10, 20:35
        Droga Pani Krystyno! Ja jako osoba pracująca na tej stacji...może
        podkreśle jedna z nowych...czuję się urazona pani
        wypowiedzią...szkoda, że Pani jako "zakładam inteligentna osoba
        wrzuca wszystkich do "jednego worka" . Trochę to niesprawiedliwe
        jest z Pani strony....pozdrawiam
        • Gość: TK Re: Stacja Orlen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.10, 23:23
          Mili państwo stacja we Wiągu z tego co wiem ma naprawdę spore obroty
          (czołówka kuj-pom), jak może być czysto w toalecie jak w ciągu dnia
          przetoczy się przez nią stado wycieczek. A co do klimy to już inna
          historia, założę się, że sprawność tej klimy nawet w 50% nie pokrywa
          metrażu stacji, nie wspominając już o wszystkich lodówkach,
          chłodziarkach, opiekaczach.
          • Gość: jjj Re: Stacja Orlen IP: *.adsl.inetia.pl 04.08.10, 18:56
            Skoro stacja ma takie obroty i przez kibelek przewija się tylu ludzi
            to tym bardziej powinna być osoba, która odpowiadałaby za ich
            czystość. Niech wchodzi tam nawet co 15 minut i sprząta. Brudne
            kible w cpn-ach to już chyba nasza Polska wizytówka :-/
    • Gość: driverCSW Re: Stacja Orlen IP: *.146.10.10.nat.umts.dynamic.eranet.pl 23.07.10, 13:43
      Zgadzam się teraz jest tragedia na Orlenie w przechowie;/ Najgorsze sa wszystkie kobiety strasznie aroganckie;/ ale najgorszy jest ten gróby :P hehe nie trawie kolesia :P
      • Gość: Gość Re: Stacja Orlen IP: *.xdsl.centertel.pl 23.07.10, 16:59
        Ten gruby ma na imię Arek i jest bardzo wporządku....nie znasz więc
        nie oceniaj kolego swoją miarą...
      • Gość: Gość Re: Stacja Orlen IP: *.xdsl.centertel.pl 23.07.10, 17:02
        Ten gruby ma na imię Arek kolego i jest bardzo sympatyczny, nie
        oceniaj ludzi swoją miarą
      • Gość: on Re: Stacja Orlen IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.10, 13:07
        Ty driverCSW to Ty co za 10 zł gaz lejesz?? jeszcze jedno słowo o Arku a Ci tego
        kadecika bardzo poturbuję( nie mówiąc o twarzy)
        • Gość: driverCSW Re: Stacja Orlen IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.07.10, 20:42
          Kolego pisałeś ze nie znasz to nie oceniaj a sam pochopnie wywnioskowałes ze to jakis koles co jeżdzi po gaz za 10 zl ( heheh )Jeźdzę dieslem i nie oceniam jaki jest w życiu prywatnym tylko jak wykonuje swoja prace i nie jest ona na poziomie "CWANIAKU" !!
          • Gość: gość Re: Stacja Orlen IP: *.182.11.3.nat.umts.dynamic.eranet.pl 03.08.10, 18:49
            Szkoda,że popadało...Dziewczyny we Wiągu znowu w szarych koszulach...
            • Gość: q Re: Stacja Orlen IP: 109.243.238.* 04.08.10, 10:34
              Zjebany orlen z bp ma zmowe cen,codziennie dzwonia i umawiaja sie na
              rowne ceny.W calym wojewodztwie maja najdrozej!!!TO JEST CHYBA TAM
              NAJGORSZE CO?
              • Gość: PB Re: Stacja Orlen IP: *.man.bydgoszcz.pl 04.08.10, 13:18
                www.cenapaliw.pl/ - wpisujcie ceny i tankujcie gdzie taniej !
                • Gość: driverCSW Re: Stacja Orlen IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.08.10, 18:48
                  Ostatnimi czasy tankuje na BP i spotykam sympatyczniejsza obsluge chyba wlascielka zorientowała sie ze z tamtej nic nie da :)
                  • Gość: jhfdq Re: Stacja Orlen IP: *.adsl.inetia.pl 04.08.10, 18:58
                    A w ogóle dlaczego wymienili obsługę w Orlenie w Przechowie? Co
                    tamci nawywijali?
                    • Gość: km/h Re: Stacja Orlen IP: *.adsl.inetia.pl 04.08.10, 20:54
                      Nie sądzę aby nagle wszyscy pracownicy byli winni.
                      Sporo jeżdżę i zauważyłem, że na wielu orlenach jest pozmieniana ekipa
                      szczególnie w okolicy. Dopytując dowiedziałem się, że powymieniani zostali
                      prowadzący stacje a Ci mają pozwolenie na wymianę pracowników.
                      Widocznie taka polityka jest szefów Orlenu (Panie zastąpiły Panów)hmm:)
                      Czas pokaże, czy wyjdzie to na dobre... narazie większość negatywów.
                      • Gość: były pracownik Re: Stacja Orlen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.10, 08:32
                        Wymieniali starych kierowników bo oni nie dali sobie a teraz te nowe kierowniczki bezmózgie trzesa gaciami i pozwalają sobie na wszystko co orlen nakaże. Dali takie pustaki po to żeby nimi rządzić, ale cóż mężczyzna nie da dupy dyrektorom prawda.....
                        • Gość: ktos Re: Stacja Orlen IP: *.swiecie.vectranet.pl 05.08.10, 09:20
                          Zastanów się co piszesz, taki prowadzący nie mam praktycznej żadnej
                          styczności z dyrektorem. I nie wiem po co obrażać te osoby, jaki cel
                          w tym masz.
                          • Gość: ktos Re: Stacja Orlen IP: 109.243.24.* 13.08.10, 21:16
                        • Gość: pracownik Re: Stacja Orlen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.10, 11:12
                          Jestem pracownikiem stacji ORLEN i to co tu się wypisuje przekracza wszelki granice, co prawda klimatyzacja to porażka kompletna ale przestańcie ubliżać nowym prowadzącym. Krzyczycie, że niemiła obsługa?? Gdyby klient szanował pracownika to też by było inaczej.
                          • Gość: gosc Re: Stacja Orlen IP: *.146.107.22.nat.umts.dynamic.eranet.pl 05.08.10, 12:45
                            Popieram.Bylem swiadkiem jak klient morda szczekal bo mu sie do zarcia spieszylo.Trenowal wsciklizne bo hot dogi byly zimne a dziewczyny jak nakrecone biegaly bo nie wiedzialy komu w koncu nadskakiwac.Ludzie!!!!to jest stacja paliw a nie jadlodajnia.Poza tym podziwiam te dziewczyny bo przypuszczam ze czesto nie maja czasu zjesc nawet sniadania

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka