Dodaj do ulubionych

ceny cateringu

IP: *.adsl.inetia.pl 28.10.10, 18:31
Jakie ceny obowiązują za osobę Chodzi o wesele z poprawinami
Obserwuj wątek
    • Gość: ewa Re: ceny cateringu IP: *.adsl.inetia.pl 28.10.10, 20:33
      Ja mam ślub w przyszłym roku i za catering płacę 135zł/os (wesele + poprawiny).
      • Gość: gość Re: ceny cateringu IP: 81.219.90.* 28.10.10, 21:12
        Sala znajduje się w Świeciu? A orkiestra ile bierze? Z jakim wyprzedzeniem trzeba sale szukać ?
        • Gość: Mariato Re: ceny cateringu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.10, 21:34
          Rok przed to już wątpliwe,że poszukasz.Catering 130-135zł/os.Mi też ktoś robił i byłem w 100%zadowolony ale nie będę pisał u kogo bo zaczną się gadki,że robię mu reklamę.
    • Gość: ewa Re: ceny cateringu IP: *.adsl.inetia.pl 29.10.10, 12:04
      Ja umowy z orkiestrą, fotografem i cateringiem podpisywałam w marcu, czyli można powiedzieć, że 1,5 roku wcześniej. Na tamten czas zespół, który wybraliśmy nie miał już wiele wolnych terminów do września 2011. Ale na pewno coś znajdziecie, zespołów jest wiele i catering też się znajdzie. Powodzenia w załatwianiu spraw weselnych:)
      • Gość: ona Re: ceny cateringu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.10, 12:45
        Sale i zespół polecam szukać już półtora roku przed weselem, wiem, ze to duże wyprzedzenie, jednak gdy chcemy zaplanować wymarzone wesele warto zacząć wcześniej. Zespół i sala, z którymi mam podpisane umowy na rok 2012, już mają po kilka terminów na tamten rok pozajmowanych. Pozdrawiam:)
        • Gość: ddd Re: ceny cateringu IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.10.10, 18:41
          najlepiej sprawdzić i zapytać polecam Jarosław Bruś
          catering Świecie
          forum.gazeta.pl/i/16/forum/wyslijBtn.gif
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka