mlody.2012 06.08.12, 11:35 czy nawet parea, jak myślicie kiedy andrzej zamknie to miejsce, przecież i tak tam nikt nie przychodzi jak przyjdzie 30 ludzi to jest szał, wydaje mi się że powinien zając się czym innym Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zonk00 Re: Stocia 11.09.12, 00:00 Powinien to cos zamknac kto by tam chcial chodzic heh Odpowiedz Link Zgłoś
fila57 Re: Stocia 11.09.12, 00:18 byłem w sobote zajebista impra bez gó...arstwa luda też było dosyć Odpowiedz Link Zgłoś
jocker24s Re: Stocia 11.09.12, 17:46 Ten wątek był rozpoczęty przez konkurencję z Kręgielni , wydało to się przy innym wątku który był na ich temat więc dziwię się że podejmujecie takie głupie dyskusje. Stocia jest była i będzie. Więc zapraszam w każdy weekend. Odpowiedz Link Zgłoś
fila57 Re: Stocia 13.09.12, 10:46 zonkOO ten temat też odnowiłeś wiec można się domyśleć kim ty jesteś skoro pozostałe znikneły z tego forum po tym jak ci wytknięto że bujasz kilka tematów po pónocy bezsensowną krytyką bez znajomości tematu byle na tym forum coś sie działo fejsa i tak nie przeskoczysz tam jesteśmy bardziej aktywni jest ciekawszy Odpowiedz Link Zgłoś
zonk00reaktywacja Re: Stocia 14.09.12, 09:52 He to macie dzieci pecha nie jestem z kregelni xD jestem osobą prywatną i wypowiadam swoje zdanie na temat tego czegoś co nazwali dyskoteka he:D JA bym prędzej powiedział burdel za free razem z paniami za barem xD Odpowiedz Link Zgłoś