krismo33 26.11.13, 10:58 Czy Pani doktor stomatolog Mutke przyjmuje prywatnie? Jezeli tak to moje pytanie brzmi ile mniej wiecej kosztuje leczenie kanałowe u tej Pani? Z gory dziekuje za wszelkie informacje i opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wi_to Re: Dr Mutke 26.11.13, 15:16 raz byłem w przychdni to była Mutke, Komasinska -u córki i raczej już do tej pani nie pojde ani panstwowo a tym bardziej prywatnie. Odpowiedz Link Zgłoś
forumowypl Re: Dr Mutke 01.12.13, 23:46 Slyszalem ze dobrze robi i fajna babka z niej ale jaka prawda to najlepiej niech sie wypowiedza Ci ktorzy byli u Niej z zebami; na dzien dzisiejszy kogo polecacie ? Wiadomo,ze ile pacjentow to tyle tez opini - zwlaszcza chodzi mi o kanalowe i chirurga - "wyciananie osemki"... Odpowiedz Link Zgłoś
nazwatowaru Re: Dr Mutke 02.12.13, 13:04 Wycinanie ósemki w przychodni zielonej jest pani chirurg. Bezboleśnie ( pomijając znieczulenie), bezproblemowo, 5 minut i po sprawie.Polecam, ale nie pamiętam nazwiska. Natomiast z dentystów polecam panią Muttke. Przyjemna, sympatyczna, szybka i konkretna. Dzięki niej przestałam się bać chodzić do dentysty.... Do innych nie chodzę więc się nie mogę wypowiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś