Dodaj do ulubionych

Sklepy zoologiczne obsługa

19.03.14, 09:08
Jak pisalam wcześniej zanim jakiaś osoba nie podała mojego wątku do skasowanie, że w naszym Świeciu jest dużo zoologicznych i mamy z czego wybierać. Jak oceniacie obsługę w danym sklepie? Ja osobiście polecam Draco panowie zawsze mili, uśmiechnięci i rzetelni. Pozytywnie oceniam panią na Allejach po schodach na dole.
Obserwuj wątek
    • romaniaturk Re: Sklepy zoologiczne obsługa 19.03.14, 12:45
      Naprawdę uważasz, że nikt nie zrozumie, że Twoje posty "ni z tego ni z owego" (czyli kiedy nikt o to nie pyta), to bezczelna autoreklama? Po ich lekturze wiem jedno: nigdy nie zrobię zakupów w sklepie zoologicznym Draco.
      • redlips0 Re: Sklepy zoologiczne obsługa 19.03.14, 13:39
        to nie jest kryptoreklama, po prostu wydaję swoją opinię. Po to chyba jest FORUM. Jakoś nie przeszkadza innym wątek sklepu na Wyszyńskiego czy tematu o wieszaniu się w Świeciu. Jeśli nie chcesz to nie czytaj mojego wątku.
        • arkadi783 Re: Sklepy zoologiczne obsługa 19.03.14, 14:31
          Witam.
          Jakie sklepy zoologiczne w CSW nie ma dobrych sklepów zoologicznych przekonałem się o tym osobiście a w Draco już nie kupię. Praktycznie wszystkie sklepy zoologiczne nastawione są na sprzedaż karmy dla psów i kotów a gdzie takie coś jak terrarystyka i zwierzęta terrarystyczne że nie wspomnę o karmówce, gdzie rybki z jeziora Malawi nie mówię tu o mieczykach czy innych tego typu bo tego akurat jest pełno i tak naprawdę nie kupiłbym w CSW żadnej rybki do akwarium. W sklepach zoologicznych nie ma dobrego wyposażenia akwarystycznego a tym bardziej terrarystycznego i nie mówię o tym że można zamówić w sklepie i czekać na sprowadzenie danego egzemplarza. Dużo osób zaczynało ze sklepem zoologicznym i tak szybko jak otwierali to tak szybko zamykali a szkoda.
          Pozdrawiam Arkadi783
          • redlips0 Re: Sklepy zoologiczne obsługa 19.03.14, 14:49
            Dzięki za opinię i o to właśnie w forum, a nie, że komuś dany wątek nie podoba się to zaraz wysyła go do skasowania. Wiesz nie dziwi mnie, że sklepy są tak nastawione, bo kto da im gwarancję, że dany "NOWY" produkt czy zwierze sprzeda się. Szczerze, kto w tym kraju nie stawia na sprzedaż :)
    • nn33 Re: Sklepy zoologiczne obsługa 15.10.14, 09:18
      W Świeciu w ogóle nie mamy dobrych sklepów weźmy choćby sportowy jeden czy drugi chciałem kupić klucze do rowerów i co? ano pewnie bym i dostał ale na zamówienie , mieli jakieś gówna ale prawdziwych kluczy nie dostałem grunt to tylko rowery i ciuchy sportowe sprzedawać.
    • zelki_akuku Re: Sklepy zoologiczne obsługa 15.10.14, 10:44
      Polecam najtańszy i bardzo dobry sklep internetowy www.krakvet.pl
      Kupuje wyłącznie od nich od 3 lat , ceny konkurencyjne , towar jakościowo idealny , przesyłka w ciągu 24 h do domu ! czego chcieć więcej ? :-)
    • pomelo1988 Re: Sklepy zoologiczne obsługa 28.02.16, 19:11
      Ja najbardziej lubię kupować w sklepie inernetowym Zoofaktor. Mają duży wybor i niezłe ceny.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka