Dodaj do ulubionych

KSU w Świeciu

IP: 10.10.74.* 28.02.05, 14:06
Zapraszam wszystkich lubiących muzę punkową w dobrym klimacie na koncert
legendy punka KSU do "Sowy" w niedzielę 6 marca.
Obserwuj wątek
    • Gość: Lucek Re: KSU w Świeciu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 20:57
      Juzio..nie namawiaj ludzi do grzechu...niedziele to dzien swiety...a dzien
      swiety trzeba swiecic...dumac w pokorze...hehehehe ;]
      • Gość: wszędzie brud Re: KSU w Świeciu IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 28.02.05, 21:10

Głupi jesteś brudasie i tyle Ci powiem. Umyj włosy bo jak nie to wpadne do
        Sowy i se frytki z kumplami zrobimy z Twojego oleju na łbie. Albo lepiej nie bo
        jakieś tężca dostane albo jakiegoś innego pasożyta(takiego jak Ty...)!!!

Ogólnie walić pacanów co stoją pod sceną i tłustymi włosami machają na
        wszystkie strony. Faktycznie wyglądacie jak opentani przez LUCKA!!! banda
        brudasów!!!

Ale idźcie, bawcie się Wam tez się należy coś z tego parszywego życia!!!
        • cobraswiecie Re: KSU w Świeciu 28.02.05, 21:29
          Troche napsiales świnsko!!!Ja tam nic nie mam do takich osób-słuchaja czego
          chca i jest loozik...
          • Gość: wszędzie brud Re: KSU w Świeciu IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 28.02.05, 21:54
            Faktycznie świńsko ale tak samo jak ja napisałem tak samo oni wyglądają!!! A
            już torsji dostaje na widok czegoś w wysokich glanach i spódniczce, jakieś
            antydomokratycznej kurtce i naćpanym wyrazie twarzy.

Jak dobrze, że rock się nie rozwija tylko ma tendencje nurkującą. Buntownicy
            psia mać!!!
            • Gość: Lucek Re: KSU w Świeciu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 21:59
              Jak slysze wypowiedzi takiego cwiercmozga jestem za aborcja...widocznie Twoi
              rodzice nie nauczyli Ciebie kultury osobistej.
              • cobraswiecie Re: KSU w Świeciu 01.03.05, 00:06
                Lucek pozdro:)
                • Gość: wszędzie brud Re: KSU w Świeciu IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 01.03.05, 11:36
                  A jak widzę Ciebie to jestem za przymusowymi kąpielami. Widocznie Twoi rodzice
                  nie nauczyli Ciebie myć sie co wieczór!!!

Wszędobylskim brudasom mówimy stanowcze NIE!!!!
    • Gość: Johnny_Rotten Re: KSU w Świeciu IP: 10.10.74.* 01.03.05, 14:59
      Te Gościu!
      Gdzie tolerancja???

Brudasem nie jestem, a to że lubie mocniejsze brzmienia to co??

God Damn it.

Zgadzam się z Luckiem
      • Gość: Johnny_Rotten Re: KSU w Świeciu IP: 10.10.74.* 01.03.05, 15:41
        wszędzie brud, a Ty jakiej muzy słuchasz??? Hip - Hop Uber alles??
        Przecież każdy ma prawo do wygłaszania swoich opinii, chyba?? Taka kwestia:
        Jeśli myślisz, że hip hop jest lepszy od punka, to nie mogę się z tobą zgodzić,
        bo nawet jak mówi Siczka (Lider KSU), te dwa nurty mają ze sobą wiele
        wspólnego, na przykład teksty. A Skejci w USA, to oprócz HH, czego słuchają??
        Punka, takiego jak Blink 182, czy The Offspring albo Ramones. Nie każdy jest
        brudasem, a to czy się ktoś myje to tylko i wyłącznie indywidualna sprawa jego
        sumienia. Jednakże ja nie jestem zwolennikiem tylko i wyłącznie jednego nurtu
        muzycznego, z chęcią posłucham Reagge, czy jazzu, bluesa, albo klasyki. Ba, są
        nawet składy HH, które szanuję (mimo tego, że nie trafia do mnie ta muzyka),
        takim składem jest Kaliber 44. A moje długie pióra ściąłem jakieś 6 miechów
        temu, Lucek mi świadkiem:).
        • Gość: Lucek Re: KSU w Świeciu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 15:48
          akurat nie jest to powod do radosci :P
          • Gość: Johnny_Rotten Re: KSU w Świeciu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 17:45
            Lucek, masz rację też czasem żałuję tego kroku:)
        • Gość: rozrusznik Re: KSU w Świeciu IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 01.03.05, 15:51
          Nie HH nie słucham!!! Moim natchnieniem to muzyka panjabi i ortodoksyjny
          rock'n'roll z elemntami kultury rdzennej ludność Papui Nowej Gwinei!! A także
          klimaty ambientowo satanistyczne! APAGE SATANAS!!!

Pewnie, że nie wszyscy to brudasy!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka