Gość: Johnny_Rotten IP: 10.10.74.* 28.02.05, 14:06 Zapraszam wszystkich lubiących muzę punkową w dobrym klimacie na koncert legendy punka KSU do "Sowy" w niedzielę 6 marca. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lucek Re: KSU w Świeciu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 20:57 Juzio..nie namawiaj ludzi do grzechu...niedziele to dzien swiety...a dzien swiety trzeba swiecic...dumac w pokorze...hehehehe ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wszędzie brud Re: KSU w Świeciu IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 28.02.05, 21:10 Głupi jesteś brudasie i tyle Ci powiem. Umyj włosy bo jak nie to wpadne do Sowy i se frytki z kumplami zrobimy z Twojego oleju na łbie. Albo lepiej nie bo jakieś tężca dostane albo jakiegoś innego pasożyta(takiego jak Ty...)!!! Ogólnie walić pacanów co stoją pod sceną i tłustymi włosami machają na wszystkie strony. Faktycznie wyglądacie jak opentani przez LUCKA!!! banda brudasów!!! Ale idźcie, bawcie się Wam tez się należy coś z tego parszywego życia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cobraswiecie Re: KSU w Świeciu 28.02.05, 21:29 Troche napsiales świnsko!!!Ja tam nic nie mam do takich osób-słuchaja czego chca i jest loozik... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wszędzie brud Re: KSU w Świeciu IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 28.02.05, 21:54 Faktycznie świńsko ale tak samo jak ja napisałem tak samo oni wyglądają!!! A już torsji dostaje na widok czegoś w wysokich glanach i spódniczce, jakieś antydomokratycznej kurtce i naćpanym wyrazie twarzy. Jak dobrze, że rock się nie rozwija tylko ma tendencje nurkującą. Buntownicy psia mać!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucek Re: KSU w Świeciu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 21:59 Jak slysze wypowiedzi takiego cwiercmozga jestem za aborcja...widocznie Twoi rodzice nie nauczyli Ciebie kultury osobistej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wszędzie brud Re: KSU w Świeciu IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 01.03.05, 11:36 A jak widzę Ciebie to jestem za przymusowymi kąpielami. Widocznie Twoi rodzice nie nauczyli Ciebie myć sie co wieczór!!! Wszędobylskim brudasom mówimy stanowcze NIE!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johnny_Rotten Re: KSU w Świeciu IP: 10.10.74.* 01.03.05, 14:59 Te Gościu! Gdzie tolerancja??? Brudasem nie jestem, a to że lubie mocniejsze brzmienia to co?? God Damn it. Zgadzam się z Luckiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johnny_Rotten Re: KSU w Świeciu IP: 10.10.74.* 01.03.05, 15:41 wszędzie brud, a Ty jakiej muzy słuchasz??? Hip - Hop Uber alles?? Przecież każdy ma prawo do wygłaszania swoich opinii, chyba?? Taka kwestia: Jeśli myślisz, że hip hop jest lepszy od punka, to nie mogę się z tobą zgodzić, bo nawet jak mówi Siczka (Lider KSU), te dwa nurty mają ze sobą wiele wspólnego, na przykład teksty. A Skejci w USA, to oprócz HH, czego słuchają?? Punka, takiego jak Blink 182, czy The Offspring albo Ramones. Nie każdy jest brudasem, a to czy się ktoś myje to tylko i wyłącznie indywidualna sprawa jego sumienia. Jednakże ja nie jestem zwolennikiem tylko i wyłącznie jednego nurtu muzycznego, z chęcią posłucham Reagge, czy jazzu, bluesa, albo klasyki. Ba, są nawet składy HH, które szanuję (mimo tego, że nie trafia do mnie ta muzyka), takim składem jest Kaliber 44. A moje długie pióra ściąłem jakieś 6 miechów temu, Lucek mi świadkiem:). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucek Re: KSU w Świeciu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 15:48 akurat nie jest to powod do radosci :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johnny_Rotten Re: KSU w Świeciu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 17:45 Lucek, masz rację też czasem żałuję tego kroku:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozrusznik Re: KSU w Świeciu IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 01.03.05, 15:51 Nie HH nie słucham!!! Moim natchnieniem to muzyka panjabi i ortodoksyjny rock'n'roll z elemntami kultury rdzennej ludność Papui Nowej Gwinei!! A także klimaty ambientowo satanistyczne! APAGE SATANAS!!! Pewnie, że nie wszyscy to brudasy! Odpowiedz Link Zgłoś