Gość: wiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.06, 19:02 W dzisiejszym Czasie Świecia są zdjęcia i krótkie opisy nowych radnych.Zastanawia mnie w jakiej dziedzinie ma wyższe wykształcenie pan Henryk Trochowski? Może ktoś z nim studiował?!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Obserwator Re: Radni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.06, 22:03 Jest to zwykły błąd dziennikarski ponieważ Trochowski wielokrotnie wykazywał wykształcenie średnie,również jako trener Wdy.Bardzo jesteś na niego zawzięty. Jak chcesz go krytykować to poszukaj innych argumentów lub czekaj na sprostowanie w gazecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiem Re: Radni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.06, 23:03 W jakim miejscu stwierdzasz o moim zawzięciu. Po prostu pytam z samej ciekawości.Zaraz wszyscy widzą spisek tak jak w Samoobronie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yyyyy Re: Radni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.06, 10:42 On nawet nie mam matury Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sasiad Re: Radni IP: *.centertel.pl 10.12.06, 23:04 a co on ma podstawowke czy ohp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aco Re: Radni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.06, 09:13 a co to ma do rzeczy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ##@## Re: Radni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.06, 10:10 To nie ma nic do rzeczy, jesli to tylko pomyłka dziennikarska, będzie sprostowanie i wszystko. Ale jeśli on podał , że ma takie wykształcenie to jest fałszowanie danych osobowych. Ładnie by zaczynał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obserwator Re: Radni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.06, 17:23 Jesteś matoł i szukasz sensacji.Wystarczy odrobina pomyślunku i sam byś do tego doszedł. Podpowiem ci że można to znależć w internecie ,ale jesteś matoł i tego nie potrafisz.Powodzenia w poszukiwaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Radni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.06, 18:48 To nie jest pomylka dziennikarska, bo w Czasie Swiecia nie ma dziennikarzy :) Odpowiedz Link Zgłoś