22.03.07, 20:23
Ma ktoś namiary na dobrą wróżkę??
Obserwuj wątek
    • Gość: Gwidon Re: wróżka IP: 83.238.147.* 22.03.07, 21:48
      Polecam usługi Kasandry .Jest tania i skuteczna i daje certyfikat swoich wróżb.
    • zuza1117 Re: wróżka 22.03.07, 21:53
      a możesz podać jej namiary??
      • Gość: Gwidon Re: wróżka IP: 83.238.147.* 22.03.07, 23:20
        W mitologii greckiej Kasandra (gr. Κασσάνδρη Kassandre;) była córką króla Troi
        Priama i jego żony Hekuby. Jej bliźniaczym bratem był Helenos.

Zakochany w niej Apollo dał jej dar widzenia przyszłości, jednak Kasandra nie
        odwzajemniła jego miłości. Rozgoryczony rzucił na nią klątwę, sprawiając, że
        nikt nie wierzył w jej przepowiednie. Dramatycznych ostrzeżeń Kasandry nie
        słuchali jej rodacy, nie udało się jej zapobiec upadkowi Troi. Po zdobyciu
        miasta przez Achajów, została wywieziona do Myken jako branka króla Agamemnona.
        Także on nie wierzył jej przepowiedniom. Zginęła razem z nim, zamordowana przez
        żonę Agamemnona Klitajmestrę i jej kochanka Egista.

Jej imię stało się synonimem złowróżbnej prorokini, wieszczącej nieszczęście.

• Gość: Realny Re: wróżka IP: *.st.vc.shawcable.net 22.03.07, 23:50
          Hm-wrozka=ciemnota
    • Gość: rere Re: wróżka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.07, 11:49
      po co daleko szukać?moj mąż ciągle mi powtarza,że mogę robić jako wrozka,wedlug
      jego opinii -wszystko ponoć wiem,nawet encyklopedię z domu sprzedał,bo mowi ,że
      jak ma mnie -to niepotrzebna....hahaha(a jeszcze kasiorkę moge na tym zrobić)
      • Gość: Bzz Re: wróżka IP: *.adsl.inetia.pl 23.03.07, 12:47
        Jak jesteś ładna to nawet bez wysiłku umysłowego możesz zarobić :)
        • Gość: rere Re: wróżka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.07, 16:17
          pewnie że ladna............ale bez przesady,aż taka zdolna to nie jestem

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka