zuza1117 22.03.07, 20:23 Ma ktoś namiary na dobrą wróżkę?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gwidon Re: wróżka IP: 83.238.147.* 22.03.07, 21:48 Polecam usługi Kasandry .Jest tania i skuteczna i daje certyfikat swoich wróżb. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gwidon Re: wróżka IP: 83.238.147.* 22.03.07, 23:20 W mitologii greckiej Kasandra (gr. Κασσάνδρη Kassandre;) była córką króla Troi Priama i jego żony Hekuby. Jej bliźniaczym bratem był Helenos. Zakochany w niej Apollo dał jej dar widzenia przyszłości, jednak Kasandra nie odwzajemniła jego miłości. Rozgoryczony rzucił na nią klątwę, sprawiając, że nikt nie wierzył w jej przepowiednie. Dramatycznych ostrzeżeń Kasandry nie słuchali jej rodacy, nie udało się jej zapobiec upadkowi Troi. Po zdobyciu miasta przez Achajów, została wywieziona do Myken jako branka króla Agamemnona. Także on nie wierzył jej przepowiedniom. Zginęła razem z nim, zamordowana przez żonę Agamemnona Klitajmestrę i jej kochanka Egista. Jej imię stało się synonimem złowróżbnej prorokini, wieszczącej nieszczęście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Realny Re: wróżka IP: *.st.vc.shawcable.net 22.03.07, 23:50 Hm-wrozka=ciemnota Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rere Re: wróżka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.07, 11:49 po co daleko szukać?moj mąż ciągle mi powtarza,że mogę robić jako wrozka,wedlug jego opinii -wszystko ponoć wiem,nawet encyklopedię z domu sprzedał,bo mowi ,że jak ma mnie -to niepotrzebna....hahaha(a jeszcze kasiorkę moge na tym zrobić) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bzz Re: wróżka IP: *.adsl.inetia.pl 23.03.07, 12:47 Jak jesteś ładna to nawet bez wysiłku umysłowego możesz zarobić :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rere Re: wróżka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.07, 16:17 pewnie że ladna............ale bez przesady,aż taka zdolna to nie jestem Odpowiedz Link Zgłoś