IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.07, 13:59
GOJA!Zauwazyłam ,że jestes super ,konkretną osóbka.Nie "zlewasz"ludzi z
problemami.Takich wiecej na forum potrzeba.Ja również poszukuje pracy-
ekonomista,staż pracy-12 lat.Jak masz jakies wiesci to prosze
napisz.Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: goja Re: DO GOI IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 26.04.07, 16:55
      Nie wiem, czy będzie odpowiadać Ci praca w BIEDRONCE - szukają pracowników w
      tym nowym sklepie na Kościuszki, poza tym proponuję złożyć ofertę pracy w
      Urzędzie Pray - co prawda atmosfera wśród pracowników nie jest ciekawa, ale
      praca biurowa i w miarę stabilna. Cały czas też poszukują pracowników do tego
      nowego lokalu na Dużym Rynku - wiem, że to nie Twój kierunek, ale praca jest.
      Złóż też swoją ofertę w Starostwie, może narazie nie potrzebują pracowników,
      ale z dnia na dzień sytuacja się może zmienić. Spróbuj też w POLPAKU -
      otwierają nowy zakład w Grudziądzu, więc na pewno będą jakieś roszady kadrowe.
      A z POLPAKIEM współpracuje PARTNERS - do nich też warto złożyć dokumenty,
      chociaż na kokosy nie ma co liczyć - zresztą chyba jak wszędzie na początku.
      POWODZENIA
      • Gość: może się przyda Re: DO GOI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.07, 06:57
        Urząd Miejski w Świeciu
        ogłasza nabór na wolne stanowisko pracy
        Podinspektora
        w Wydziale Gospodarki, Rozwoju i Współpracy Zagranicznej
        Urzędu Miejskiego w Świeciu

Wymagania niezbędne:
        - wykształcenie wyższe lub średnie
        - udokumentowane doświadczenie w pracach nad pozyskiwaniem środków finansowych
        na działania lokalne

Wymagania dodatkowe:
        - znajomość języka angielskiego
        - znajomość założeń programu rozwoju obszarów wiejskich i regionalnych
        programów operacyjnych

Zakres wykonywanych zadań na stanowisku:
        - poszukiwanie zewnętrznych źródeł finansowania dla przedsięwzięć rozwojowych
        realizowanych przez Gminę Świecie
        - udzielanie informacji o programach pomocowych realizowanych w Polsce, które
        są dostępne dla rolników i małych i średnich przedsiębiorstw z terenu gminy

Wymagane dokumenty:
        - życiorys /CV/
        - list motywacyjny
        - dokument potwierdzający wykształcenie
        - kwestionariusz osobowy
        - oświadczenie, że kandydat nie był prawomocnie skazany za przestępstwa umyślne
        - kserokopia dokumentów potwierdzających 3 letni staż pracy

Wymagane dokumenty należy składać w siedzibie Urzędu Miejskiego w
        Świeciu ul. Wojska Polskiego 124, Sekretariat pok. Nr 21 z dopiskiem:
        „Nabór na stanowisko Podinspektora w Wydziale Gospodarki, Rozwoju
        i Współpracy Zagranicznej” w terminie do dnia 4 maja 2007 r.
        Dokumenty, które wpłyną do urzędu po wyżej określonym terminie nie
        będą rozpatrywane.

• Gość: FANKA Re: DO GOI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.07, 08:53
          Bardzo Ci dziekuje za wiadomosci.Na pewno "uderzę"w te miejsca.Jak cos bedziesz
          wiedziała to daj znac,z góry dzieki.Moze masz nr gg,to jesli nie bedzie
          sprawiało Ci kłopotów to podaj,ja muszę założy nowe gg(jak bede miała nowy nr
          gg to napiszę,ok?).Pozdrawiam i życze duzo słonca!!!!!!!!!!!!!
          • Gość: FANKA Re: DO GOI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.07, 08:59
            Jeszcze mam pytanko-na Duzym Rynku co to za firma poszukuje pracowników?
            • Gość: Ola Re: DO GOI IP: *.stk-net.pl 27.04.07, 12:43
              Ta restauracja nowa "Trojan Horse"
              • Gość: FANKA Re: DO GOI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.07, 17:18
                DZięki Ola!!!!!!!!!!!!!!!
                • Gość: FANKA Re: DO GOI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.07, 17:21
                  Jakby co-podaję mój nr gg 7358905
                  • Gość: goja Re: DO FANKI IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 04.05.07, 17:18
                    Jak tam? Pracujesz już?
                    • Gość: riki Re: DO FANKI IP: *.adsl.inetia.pl 04.05.07, 20:37
                      goja wydaje mi sie ze jestes fajna babka
                      • Gość: hal9000 Re: DO FANKI IP: *.barwik.com 06.05.07, 16:44
                        ... i cierpliwa, skoro surfuje na modemie ;-)
                        • Gość: FANKA Re: DO GOI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.07, 08:49
                          Dzieki,ze jestes zainteresowana,jeszcze nie pracuje,złozyłam papiery w MACIE-
                          mam czekac,w STAROSTWIE na razie nie przyjmuja bo nie ma zadnego
                          naboru,złozyłam tez do Społki na ter.Celulozy.Zobaczymy,mysle ze chyba gdzies
                          sie załapie.GOJA!jestes naprawde super,jedna na 1000 która powaznie podchodzi
                          do sprawy.Czasami jak sie czyta te bzdety na forum to plakac sie chce.Jesli cos
                          bedziesz wiedziała to prosze o kontakt nr gg napisałam.POZDRAWIAM.
                          • Gość: goja Re: DO GOI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.07, 14:52
                            Nie mam numeru gg, nie mam stałego łącza więc z internetu korzystam tak z
                            doskoku. Dowiedziałam się, że poszukują specjalisty ds. organizacyjnych i
                            kadrowych do Straży Pożarnej w Świeciu - dokumenty trzeba składać do 11.05 br.
                            Powodzenia i Pozdrawiam

• Gość: FANKA Re: DO GOI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.07, 09:24
                              Wyobraz sobie ze w Strazy to niezły przekret:tam stanowisko jest juz zajete od
                              roku a teraz aby zatrzymac tego kogos(znajomy lub rodzinka)szybko stworzyli
                              cywilny etat i dali ogłoszenie aby głupio nie wygladało,a pracownik juz
                              jest.Chce ta sprawe poruszyc na wyższym szczeblu,wiem z bardzo dokładnego
                              zródła.POZDRAWIAM,szkoda ze nie masz gg,może sie "spikniemy"na piwko?
                              • Gość: goja Re: DO GOI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.07, 11:52
                                Jeżeli chodzi o tą Straż - to przepraszam - naprawdę nie wiedziałam. Wkurzają
                                mnie już te ustawki! O jeśli chodzi o piwsko - chętnie. Kto wie - może nawet
                                się znamy, co? Świat jest taki mały ... MIŁEGO DNIA
                                • Gość: FANKA Re: DO GOI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.07, 11:50
                                  Jak bedziesz miała ochotke na piweczko to napisz kiedy ci pasuje i sie
                                  wybierzemy.POZDROWIONKA.A w Straży to najprawdziwsza prawda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                  • Gość: goja Re: DO GOI IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 11.05.07, 17:19
                                    Tak wiem, że historia dot. Straży to prawda i uważam,że to chore - ciekawe,
                                    kiedy się skończy sadzanie swoich na stołkach??!!!! No cóż, znowu sprawdza się
                                    powiedzenie, że sprawiedliwość jest tylko w słowniku na literę S. PRZYKRE!!! A
                                    pytałaś w Urzędzie Pracy? Tam też wciąż poszukują kogoś do pracy, wiesz?
                                    Najlepiej wybierz się tam we wtorek, bo wtedy przyjmuje interesantów Dyrektor -
                                    Adam Ruciński - rozmawiaj bezpośrednio z nim. Pozdrawiam
    • Gość: e Re: DO GOI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.07, 21:43
      masz coś jeszcze?
      • Gość: goja Re: DO GOI IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 22.06.07, 19:55
        Magazynier w POLO i PAPIRUSIE, kierowca i degustatorka w ZM MAT, referent w
        Urzędzie Pracy, do PKO też potrzebują pracowników, al nie znam szczegółów.
        Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka