Gość: jod IP: *.cpe.marton.net.pl 08.08.08, 22:23 Zalany kierowca nie powinien już nigdy legalnie prowadzic pojazdu. Małe kary sprawiają, że ludzie nie boją się prowadzic po kielichu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gaga Re: Czarny tydzień na naszych drogach IP: 10.200.53.* 09.08.08, 11:28 Zgadzam się - dożywotnie pozbawienie możliwośći prowadzenia to jedyna sensopwna kara! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Czarny tydzień na naszych drogach IP: *.adsl.inetia.pl 11.08.08, 11:42 Karać, karać i jeszcze raz karać. Byle srogo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Re: Czarny tydzień na naszych drogach IP: 217.98.12.* 14.08.08, 14:21 nie może być ciężarówka z naczepą był to mercedes ciężarowy z kontenerem kto to redagował Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henio Re: Czarny tydzień na naszych drogach IP: *.abaks.pl 29.11.08, 22:08 na naszych drogach jezdrza same czuby Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ble Re: Czarny tydzień na naszych drogach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.08, 20:58 Wierzyć mi się nie chce w te tysiące pijanych kierowców co tydzień. Oczywiście jestem za karaniem pijanych kierowców ale przypuszczam, że 90% z nich, to pewnie ci którzy ledwo przekroczyli próg 0,2 promila bo zabalangowali dnia poprzedniego. Na zachodzie nawet nie dostaliby mandatu bo tam jest 0,5 do 0,8 promila. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robcio Re: Czarny tydzień na naszych drogach IP: *.adsl.inetia.pl 30.11.08, 22:18 3/4 z nich to rowerzyści , a statystyki % rosną !!! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Micha Re: Czarny tydzień na naszych drogach IP: *.adsl.inetia.pl 02.12.08, 20:04 Ja również jestem za dożywotnim zabieraniem prawa jazdy za jazdę po pijanemu. ale tak jak ktoś wcześniej wspomniał faktycznie w naszym dziwnym kraju jest tak że dozwolona ilość alkoholu wynosi 0,2 promila a policjanci Robią już z ciebie pijanego kierowcę jak masz 0,3 lub 0.4 promila i określają cię mianem pijanego kierowcy. Nie wiem czy ktoś zdaję sobie z tego sprawę że 0.2 promila można mieć po wypiciu 2 szklanek kompotu z owocami. Także wydaje mi się że w naszym kraju norma ta jest co najmniej śmieszna. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CSW Re: Czarny tydzień na naszych drogach IP: *.adsl.inetia.pl 02.12.08, 20:28 Limit alkocholu we krwi powinień byc tak jak w cywilizowanych krajach 0.5 - 0.8 % ,ale za to przekroczenie tego limitu powinno byc surowo karane ! Kary powinne byc surowe i dotkliwe ,no i przedewszystkim respektowane i wykonywane, a nie wirtualne .... ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Czarny tydzień na naszych drogach IP: *.147.149.38.nat.umts.dynamic.eranet.pl 08.01.10, 19:36 za male kary dla pijakow Odpowiedz Link Zgłoś