Dodaj do ulubionych

Uchodźcy przyjechali do Grupy

IP: *.elpos.net 23.04.09, 23:48
Mili i przyjacielscy? Co za bzdura! Są agresywni, aroganccy, chamscy. Dostają bardzo wysokie zasiłki (nawet kilka tys miesięcznie) do pracy nie chcą, nie uczą się języka. Niedawno 5 czeczenów pobiło mojego kolegę. Ot tak za nic.
Obserwuj wątek
    • Gość: Monia Re: Uchodźcy przyjechali do Grupy IP: *.cdma.centertel.pl 28.06.09, 18:13
      No ty chyba nie wiesz co mówisz!!Oni wszyscy są sympatyczni,prawie wszyscy potrafię mówić po polsku a jeżdżą do pracy i harują jak każdy :)
    • Gość: ona Re: Uchodźcy przyjechali do Grupy IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.06.09, 11:20
      wszystkiego dobrego...powodzenia
    • Gość: Mieszkaniec Grupy Re: Uchodźcy przyjechali do Grupy IP: *.instant-net.lan.gosk.pl 15.09.09, 20:10
      To jest całkowity obłęd miały być głównie kobiety z dziećmi i wdowy , a teraz są jeszcze Gruzini , Ormianie , Kurdowie i to do tego stare konie!. Wymuszali odemnie pieniądze sprawa została zgłoszona na Policje mam nadzieje ,że zrobią z nimi porządek.
      • Gość: Marko Re: Uchodźcy przyjechali do Grupy IP: *.swiecie.vectranet.pl 15.09.09, 21:03
        I to jest smieszne,że tacy dostają chaty i pewnie gratis pralki,lodówki itp a człowiek całe zycie robi i sie swojego nie moze dorobić!
      • Gość: do mieszkańca Re: Uchodźcy przyjechali do Grupy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.10, 14:35
        miały być kobiety, wdowy i dzieci... a co, chciałeś sobie pobzykać?
        Przeczytaj w encyklopedii co oznacza uchodźctwo a co emigracja, bo
        zaraz zaczniesz płakać, że Polacy jeżdżący za granicę nie dostają za
        to kasy.
    • Gość: gosia Re: Uchodźcy przyjechali do Grupy IP: *.elpos.net 13.03.10, 12:47
      Jak jest ich niewielu to są mili i uczynni, ale jak tylko poczują się pewniej to pokazują swoje prawdziwe oblicze. Mnie wyzywali od chrześcijańskich kurew tylko dlatego, że miałam bluzkę odsłaniającą brzuch. To okropni, dzicy agresywni ludzie. A POlska daje im jeszcze mieszkania i ogromniaste zasiłki.
    • Gość: gosia Re: Uchodźcy przyjechali do Grupy IP: *.elpos.net 13.03.10, 12:49
      Bzdurny artykuł - matki w dupie mają swoje dzieci. U nich dzieci biegają samopas. Rodzice w ogóle się nimi nie interesują. Starsze dzieci dewastują okoliczne samochody, nastolatki chodzą z nożami i chętnie je Polakom demonstrują.
      • Gość: hmmm Re: Uchodźcy przyjechali do Grupy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.10, 14:36
        taaaa.... to przedstaw dowody na takie zachowania lub zgłoś sprawę
        na policję
    • Gość: I am Re: Uchodźcy przyjechali do Grupy IP: *.nplay.net.pl 24.04.10, 12:34
      Ciekawe co o Polakach mawiaja za polską burtą?.... chłopaki,puknijcie się w głowy
    • Gość: lala Re: Uchodźcy przyjechali do Grupy IP: *.lublin.mm.pl 30.07.10, 14:43
      Miałam okazję poznać kilka osób z Czeczenii.To ludzie zmęczeni życiem,wystraszeni.Nie dostają po kilka tysięcy tylko po 600 zł wiem bo sama pomagałam im przy składaniu dokumentów.Szybko się uczą j polskiego.Trudno im znalezć pracę.Są serdeczni.Być może bywają i tacy których zachowanie jest dalekie od ideału.Ale po co szukać wsród nich, wystarczy że na moim osiedlu jest wiele menelstwa.Nie osądzajmy ludzi dopóki ich nie poznamy!
      • Gość: c0re ShiVa Re: Uchodźcy przyjechali do Grupy IP: *.swiecie.vectranet.pl 30.07.10, 23:33
        Dobrze, tylko byle nie było tego co w okolicach Calais. Tyle że
        stamtąd, pakują się kierowcom ciężarówek na naczepy i płyną do Anglii.
        W Anglii dostają azyl. Przy kontroli w Anglii, gdy policja znajdzie w
        czyimś samochodzie takiego człowieka, kierowca płaci karę (około 5000
        GBP).
    • Gość: rezydent czeczen Re: Uchodźcy przyjechali do Grupy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.10, 19:04
      ale co ty taki!!!! troszku przesadzasz
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka