Gość: kkkk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.09, 19:21 Ale gościu się wbił pod samochód koło stylowej motorem ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jakaś nowość? Re: Wypadek IP: *.swiecie.vectranet.pl 13.05.09, 19:28 No i? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;/ Re: Wypadek IP: *.adsl.inetia.pl 13.05.09, 19:41 Widzę kolejny superinteligentny wątek. ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Psychomoto666 Re: Wypadek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.09, 20:00 Jaki motocykl, znaczy czym jechał? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: Wypadek IP: *.adsl.inetia.pl 13.05.09, 20:04 suzuki granatowe a, jaki model to nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksiądz Re: i popsuł się? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.09, 20:06 I popsuł samochód? Oj bebe motocykliska, mógł lepiej walnąć w kamień poświęcony Szopenowi w Kozłowie, by mu ładnie zagrał na wieki wieków amen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liz Re: i popsuł się? IP: *.swiecie.vectranet.pl 13.05.09, 21:01 nie Zal mi durni na motorach, szaleja nawet po nocach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dawid Re: i popsuł się? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.09, 21:12 Suzuki Bandtit-kierowca wyjezdzając ze stylowej nie mniał zamiaru spojrzeć czy coś jedzie.Dobrze ,że motocyklista w miare przepisowo jechał ale i tak nie wyhamował...Czy wszyscy kierowcy osobówek muszą być tacy pojebani!!!!!!!?????po co Bóg wam dał oczy i rozum!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: driver Re: i popsuł się? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.09, 08:52 TY pi pier do len cu to moj kumpel sie rozwalil na motocyklu. Sam sie uderz ta twoja pustą glowa o ten kamien, moze sobie ja rozwalisz i jednego glupka mniej bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cepy Re: Wypadek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.09, 21:16 w tych osobówkach jeżdzą....mi już ze 20 razy chyba ktoś wyjechał naszczęście jechałem samochodem i jakoś ominołem...pozabierać prawo jazdy takim co im sie nie chce patrzeC!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cepie Re: Wypadek IP: *.adsl.inetia.pl 13.05.09, 21:29 Sam jesteś cep! Pisze się: - miał, a nie mniał - ominąłem, a nie ominołem - na szczęście, a nie naszczęście - patrzeć, a nie patrzeC Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pa Re: Wypadek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.09, 21:37 nowie z cors ticów i innych wynalazków-C E P Y z W A S!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: intr Re: Wypadek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.09, 22:27 Ci, którzy się tu śmieją z wypadku motocyklisty powinni ginąć na drogach zamiast ginących dzieci. Czy wszystko w porządku z motocyklistą? Kto jechał osobówką i czy na pewno wymusił pierszeństwo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re: Wypadek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.09, 08:28 I nikt nie napisał najważniejszego-czy chłopakowi nic się nie stało?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zainteresowany Re: Wypadek IP: *.adsl.inetia.pl 14.05.09, 10:13 Tak na marginesie tego wypadku. Są tu posty które mówią że to kierowcy samochodów nie patrzą tylko jadą jak obłąkani. Może w tym przypadku tak było. Jak jednak motocykliści wytłumaczą mi takie zdarzenie. Jadąc z Bydgoszczy na odcinku z ograniczeniem do 70Km/h motocykliści mrugają mi z tyłu w lusterko wsteczne światłami już z daleka żebym zjechał bo oni jadą znacznie szybciej. Chwilkę później tylko był dźwięk mknących motorów. Czy to jest ok według was ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do zainteresowaneg Re: Wypadek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.09, 14:33 Po pierwsze jestem kierowcą samochodu prawie 20 lat i motocykla znacznie krócej. Teraz coś o zachowaniu na drodze. Proponuję Ci zainteresowany robić jak ja. Jeżeli ktokolwiek mi śmiga długimi z tyłu, żebym zjechała a jadę według przepisów to NIE REAGUJĘ i jadę środkiem swojego pasa. Sama nigdy w życiu nie wpadłabym na pomysł, żeby dawać komukolwiek długimi światłami "po plecach", bo mam na tyle punktów Weschlera pod beretem, żeby wiedzieć, że mogę oślepić nie tylko kierowcę przede mną, ale też tych, którzy jadą w przeciwną stronę. Prostaczków, którzy Ci migają po prostu tresuj. Nie ma usprawiedliwienia ani dla kierowców aut ani dla kierowców motocykli. Wypadki powodują i jedni i drudzy. Nie ma co tu udawać, że ktoś jest lepszy. A działania takie jak m.in. moje powoli będą eliminować chamstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liz Re: Wypadek IP: *.swiecie.vectranet.pl 14.05.09, 16:02 to nie wchodz na nie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poszkodowany Re: Wypadek IP: *.adsl.inetia.pl 14.05.09, 17:20 nic mi sie powaznego nie stalo , nie wkladajcie wszystkich do jednego "wora" pozdrawiam, i rozgladajcie sie , pozdrawiam tomek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: csw83 Re: Wypadek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.09, 21:36 dzis też jakiś mały wypadek był z udziałem motocyklisty przy krasickiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: motocyklistka Re: Wypadek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.09, 22:49 Dobrze, że nic Ci nie jest. Szerokiej i bezpiecznej drogi każdym następnym razem. Odpowiedz Link Zgłoś