IP: *.smsiarkowiec.pl 25.12.10, 10:26
Proszę ocenić która szopka w tym roku w tarnobrzeskich parafiach jest najpiękniejsza.Chcę zabrać małe dziecko i ono zawsze jest zachwycone oryginalnymi pomysłami i niewiem gdzie mu się najbardziej spodoba.Szczególnie interesuje mnie szopka na Serbinowie.Czy jest powtórka z tamtego roku czy inna?
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: Szopki IP: 83.238.199.* 25.12.10, 18:29
      Dziecko będzie miało frajdę jeżeli obejrzy kilka szopek. Tak więc jeżeli masz możliwość szybkiego przemieszczenia się od jednego do innego kościoła to tak zrób by je obejrzało.
    • Gość: Oluś Re: Szopki IP: *.smsiarkowiec.pl 26.12.10, 22:44
      Dzisiaj byłem świadkiem "szopki" przy dominikańskiej szopce.Trzy mamusie,troje dzieciaczków i rywalizacja,które wrzuci więcej pieniążków.Omalże ten wiekowy,dominikański aniołek nie miał urwanej glowy.Nie winię dzieci ,które były w wieku 2-5 lat,lecz bezmyślne mamusie.Nie zważały na klęczące osoby,skupione na modlitwie tylko wciąż podsycały swoje dzieci,by wrzucić więcej,byleby była większa ilość ukłonów dla własnej pociechy.Do tego głośne szmery zupełnie nie pozwalające na refleksję czy jedną Zdrowaśkę.Szanujmy siebie nawzajem.Dobrej nocy i radosnego powrotu do pracy jutrzejszego dnia.
    • Gość: ula Re: Szopki IP: *.smsiarkowiec.pl 28.12.10, 13:04
      Mnie bardzo podoba się szopka w kościele Św. Barbary. Jesli chodzi o szopkę na serbinowie to pozostawie to bez komentarza. (beznadzieja)
      • Gość: Oluś Re: Szopki IP: *.smsiarkowiec.pl 28.12.10, 21:29
        Szopka w kościele Św.Barbary -nic specjalnego.O ile się nie mylę taka sama od 5 lat.Szczególnie drażni mnie ta płynąca woda.Na Serbinowie jest zawsze ciekawa dlatego też najchętniej odwiedzana.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka