Gość: mądry
IP: *.91c.tarnobrzeg.pilicka.pl
04.01.11, 14:51
Panie Norbercie,
najpierw zacytuję później się wypowiem:
"Z całej piątki, tylko Robert Niedbałowski jest członkiem partii politycznej (PO). Pozostali są zupełnie apolityczni. Nie należą do żadnego ugrupowania.
Ale w przypadku nominacji Roberta także zadecydowały tylko i wyłącznie jego kompetencje. A nie porozumienie, czy rekomendacja Platformy Obywatelskiej, bo takowej... nigdy nie było. "
"Takie są fakty. Postawiłem na fachowócw. A nie na partyjnych kolegów.
Jest tak, jak obiecałem!"
Czy uważa Pan, że tarnobrzeżanie nie mają oczu? Czy uważa Pan, że P. Niedbałowski to osoba godna zaufania? Przecież to jest oszust, osoba która narobiła w życiu tyle przeketów, że do końca życia będzie palił się w piekle!
Panie Norbercie przecież wszyscy wiedzą co się dzieje, wszyscy doskonale wiedzą, że Pana kampanie wyborczą finansowali Niedbałowski wraz z Kołkami! szkoda tylko, że nie ma dowodów bo raz dwa dobrali by się Panu do tyłka!
Moje zdanie jest takie, że jest Pan jednym wielkim przeketem, furiatem i narcyzem! Mieliśmy okazję już kiedyś razem pracować i nie wspominam tego miło! Znam też osoby pracujące po nocach u Niedbałowskiego które nie zobaczyły ani grosza za swoją pracę! Aaaa i przypomina mi się jeszcze, jak Pan Niedbałowski buchnął Mercedesa firmowego :] oj można by tego wyliczać baaardzo dużo.
Obdarzyłem Pana zaufaniem mimo wszystko co było z nadzieją na lepsze jutro, teraz pluję sobie w gębę.
Pozdro