Dodaj do ulubionych

Akademik lekkich obyczajów

17.09.09, 10:14
Swego czasu kursował poradnik prawny dla właściciela agencji towarowej (czy
jak tam). Zalecano, aby w umowie z agentką wpisać zakaz kontaktów seksualnych.
Wynajęta przez klienta hostessa miała grać w warcaby i dyskutować o
literaturze Sartre'a i Grochowiaka, twórczości Katarzyny Kozyry czy też muzyce
Tadeusza Bairda. I wszystko grało.
Obserwuj wątek
    • heraldek Potocki ...to dzis arystokracja burdelowa 17.09.09, 10:53
      ......na dupach potege znowu buduja ............
      • pensioner63 Ale Polska się zmieniła! 17.09.09, 11:52
        Wyjechałem z kraju 25 lat temu. Ale kraj się w tym czasie zmnienił!
        Religia w szkołach pańtwowych, legalne burdele w akademikach.

W szkole powinni uczyć jak unikać chorób wenerycznych. Ale papież
        Benedykt XVI zakazuje używania prezerwatyw i naucza, że ich używanie
        sprzyja szerzeniu się AIDS. A katolicy wierzą, że papież jest
        nieomylny. Więc można spodziewać się, że Polska dołączy w
        statystykach do krajów afrykańskich nie tylko pod względem korupcji,
        ale także AIDS.
        • czarny-misio Dlaczego kler nie buntuje 17.09.09, 14:24
          sie przeciwko burdelom tak jak przeciw aborcji?
          • iluminacja256 Re: Dlaczego kler nie buntuje 17.09.09, 14:50
            Bo z nich korzysta.
    • zdzisiek66 Prezes Potocki na prezydenta 17.09.09, 10:55
      "A gdzie ma być dom publiczny, w namiocie?" :)))

Niech żyje szczerość :)))
      Swoją drogą, to idealna miejscówka dla niektórych studentek, jak blisko mają do
      pracy ;)
    • almagus Akademik lekkich obyczajów 17.09.09, 10:56
      Podręcznikiem z odnową moralną IV kategorii RyPałki.

Podręcznikiem chcę z odnową moralną,
      zapoznać się z pracą parlamentarną.
      Podręcznikiem zapoznanie mam z seksem,
      mam w oczach qrwiki, łono z refleksem.
      Pod ręcznikiem wspieram kontakt mój z pracą,
      szus Szarik do wozu, za to mi płacą.
      Podręcznikiem wesprę co czynią usta,
      Szarik do dyszla, to dla ust rozpusta.
      Podręcznikiem naziszambokatolicji,
      wspieranie członka na miarę ambicji.
      Podręcznikiem działać dla dobra narodu,
      podnoszenia wiary, gospodarki wzwodu.
      Podręcznikiem wskaże wam Szamboobrona,
      program dla młodzieży do wyżycia łona.
      Podręcznikiem z seksem pozyskasz poznanie
      czy jesteś PiSiORkiem z ciśnieniem jak w kranie.
      Podręcznikiem wnosisz ożywcze młodsze prądy,
      przestępców, oszołomów, gnojowicy rządy.
      Podręcznikiem qrwy i złodzieja kultury
      zasilaj najbliższy skład makulatury!

www.youtube.com/watch?v=D8RSmH6uIMk

On jest Wóz, a one ciągną dyszel! Szarik do wodzu!
    • pelennienawisci Paskudne miasto 17.09.09, 11:01
      Czy cała ta Łódź jest takim obskurnym, parszywym miastem jak te
      rudery na zdjęciach? A rozebrać ten shit!
      • oll3 Re: Paskudne miasto 17.09.09, 11:10
        Czy cała to nie wiem, ale znaczna jej część widziałem i uwierz są gorsze miejsca
        niż te na zdjęciach
        • kosmiczny_swir Lodz to pomnik XIX wiecznego kapitalizmu 17.09.09, 12:51
          Lodz to pomnik XIX wiecznego kapitalizmu. Nie ma co sie dziwic,Wtedy liczyl sie
          tylko zysk fabrykanta a nie jakies pierdoly typu estetyka miasta czy dobre
          samopoczucie mieszkancow. Fabrykanci zamykali sie w swoich palacach i parkach a
          biedota zyla w smrodzie rynsztokow.
          • iluminacja256 Re: Lodz to pomnik XIX wiecznego kapitalizmu 17.09.09, 13:05
            To nie ma po prostu końca - widziałeś jakie Łódz ma parki i ogrody?
            Warszawa nie ma nawet 50% takowych.
            • kosmiczny_swir Re: Lodz to pomnik XIX wiecznego kapitalizmu 17.09.09, 14:20
              Warszawa tez ma parki i ogordy. Czym jest park lazienkowski? Same parki i ogrody
              nie rozwiazuja problemu. Lodz to chaos. Lodz powstala z chaosu, w czasie XIX
              wiecznej rewolucji przemyslowej. Lodz powstala nie w wyniku ewolucji, jak
              wiekszosc miast, a wyniku rewolucji. (przemyslowej). Lodz jest jednoczesnie
              pomnikiem dzikiego kapitalzmu i mniejszym stopniu komunizmu. Lodz nalezy
              zachowac jak nauke dla kolejnych pokolen, ze zarowno komunizm jak i kapitalizm
              to zle pomysly.
              • iluminacja256 Re: Lodz to pomnik XIX wiecznego kapitalizmu 17.09.09, 14:49
                >Lodz to chaos

Chaos? To maisto ma jako chyba jedyne w Polsce nowoczesny układ ulic
                opraty prostokątnej siatce, jak Nowy York. Rozumiem, ze NY to też
                chaos, bo nie ma rynku i zamku?

Lodz powstala nie w wyniku ewolucji, jak
                > wiekszosc miast,

Warszwa tez nie powstała w wyniku ewolucji, a w wyniku zagłady .
                Efekty widać jako ostrzezenie, ze wyrzniecie inteligencji w danym
                kraju wraz z pomnikami kultury kończy sie tragicznie, bo powstają
                hybrydy , w których koszmarne pałace sasiadują z barakami, a te z
                lustrzankami.
                • keyne Re: Lodz to pomnik XIX wiecznego kapitalizmu 17.09.09, 19:43
                  Dlaczego wciąż porónujesz do WArszawy, pokazując jej wady/brzydotę? nie ma
                  ładniejszych miast na których można by się wzorować? to trochę tak jak
                  stwierdzić, że "no mam brzydkie dzieci ale dzieci sąsiada to dopiero potwory".
                  Chyba żaden argument nie?:)
                  • iluminacja256 Re: Lodz to pomnik XIX wiecznego kapitalizmu 18.09.09, 09:11
                    >Dlaczego wciąż porónujesz do WArszawy, pokazując jej wady/brzydotę?

Kolego, czytaj moze dokładnie posty, a takze to, co ktoś w nich
                    pisze, a potem dopiero dyskutuj o ciągłym pisaniu o brzydocie. Mój
                    współrozmówca napisał do mnie powyzej:

kosmiczny_swir 17.09.09, 14:20
                    >Odpowiedz Warszawa tez ma parki i ogordy. Czym jest park
                    >lazienkowski?

I jak miałam sie do tego ustosunkować ? Pisząc o Zakopanem?
                    Architektonicznie przedwojenna Warszawa miała zabudow najblizsza
                    Łodzi - to po drugie.
              • ojca no nie moge 17.09.09, 15:26
                kosmiczny_swir napisał:

> Lodz jest jednoczesnie
                > pomnikiem dzikiego kapitalzmu

No nie mogę, człowieku doczytaj trochę, co? Sęk w tym, ze w XIX w Łodzi
                pracownicy wielkich fabrykantów byli dobrze traktowani, nawet jak na dzisiejsze
                warunki- dostawali mieszkania w całych zespołach mieszkalnych budowanych
                specjalnie dla nich, ze sklepami, przychodniami lekarskimi, szkołami dla ich
                dzieci, ze strażą pożarną, parkami itp. itd. przecież Księży Młyn to jeden z
                takich kompleksów robotniczych, zatem nie gadaj bzdur o "dzikim kapitalizmie w
                XIX Łodzi" to jest unikatowa architektura nawet na skalę europejską.
            • foruman Re: Lodz to pomnik XIX wiecznego kapitalizmu 17.09.09, 17:11
              odwal sie od warszawy... skad wiesz ze ten pacan jest z warszawy?
              chya ze jestes taki sam pacan jak ten pacan pelen nienawisci..
              leczyc takich
    • szpr Re: Akademik lekkich obyczajów 17.09.09, 11:17
      Przyjemne to nie jest, ale jak lojalnie uprzedzaja a ktos mimo to sie godzi to w
      czym problem. Studenci to ludzie dorosli, moze niedojrzali ale dorosli i nie ma
      co przed nimi ukrywac ze cos takiego jak agencja towarzyska istnieje. A skoro
      istnieje i jest legalna to gdzies musi sie miescic...
      • iluminacja256 Re: Akademik lekkich obyczajów 17.09.09, 12:58
        ale jak lojalnie uprzedzaja a ktos mimo to sie godzi to
        > w
        > czym problem

Zapewne w tym, z e lojalnie UPRZEDZAJA dopiero teraz, po zatargach
        studentek z klientami prostytutek i sami proponują to jako lokal
        do wynajęcia dla chłopaków - podejrzewam, z e poczatki wynajmu były
        zupełnie inne.

Szczerze mówiac w glowie mi sie nie miesci, aby piętro nad burdelem
        zrobić akademik - skoro legalna agencja istnieje, to co za problem,
        aby zrobić ją nad przedszkolem, idąc twoim tokiem rozumowania?

• spike23 Łódź 17.09.09, 11:25
      powiem tylko tyle ile usłyszałem na komisariacie w Łodzi, po tym jak
      okradziono mi samochód...Łódź to miasto dziwek, emerytów i złodzei...szkoda
      tylko emerytów bo reszta na pewno sie zgadza
      • ojca Re: Łódź 17.09.09, 13:17
        Od kogo to wiesz? Od dziwki, złodzieja czy emeryta?
    • trippinonahole A to Polska właśnie 17.09.09, 11:26
      W sumie dziwię się, że jeszcze się dziwię.
    • eterius Akademik lekkich obyczajów 17.09.09, 12:07

Czerpanie zysku z cudzego nierządu (art. 204)

§ 1. Kto, w celu osiągnięcia korzyści majątkowej, nakłania inną osobę
      do uprawiania prostytucji lub jej to ułatwia, podlega karze
      pozbawienia wolności do lat 3.

§ 2. Karze określonej w § 1 podlega, kto czerpie korzyści majątkowe z
      uprawiania prostytucji przez inną osobę.

§ 3. Jeżeli osoba określona w § 1 lub 2 jest małoletnim, sprawca
      podlega karze pozbawienia wolności od roku do lat 10.

§ 4. Karze określonej w § 3 podlega, kto zwabia lub uprowadza inną
      osobę w celu uprawiania prostytucji za granicą.

Kodeks Karny wyraznie opisuje ta sytuacje.Dobra wola prokuratora i
      zgloszenie na policje jest po sprawie a pan Adam Potocki idzie
      garowac
      • poxipol1 Re: Akademik lekkich obyczajów 17.09.09, 12:33
        chyba dobra wola swiadkow i pokrzywdzonych, wg Ciebie prokurator jest w stanie
        cos zrobic?

musialby udownodnic ze dziewczyny sa do tego zmuszane, tymaczasem kazda pracuje
        na umowe zlecenie jako hostessa itp., i przed sadem sie do tego nie przyzna ze
        ktos ja zmusza do uprawiania seksu bojest wystarzajaco zastraszona zeby to zrobic

poza tym przepisy nie mowia nic o prostytucji z wlasnej woli, mimo ze wszyscy
        wiedza ze 95% przypadkow jest ona wykonywana pod mniejsza lub wieksza presja ze
        strony alfonsa

kobiety ktore dobrowolnie uprawiaja seks za pieniadze nie pracuja w agencjach i
        burdelach
        • sir_fred Re: Akademik lekkich obyczajów 17.09.09, 12:41
          Żartujesz, prawda? Czy naprawdę uważasz, że kobieta zatrudnia się w agencji
          towarzyskiej, bo myśli, że będzie chodzić na lunche biznesowe, a potem
          nieświadomą biedaczkę alfons zmusza do seksu?
          • iluminacja256 Re: Akademik lekkich obyczajów 17.09.09, 13:02
            > nieświadomą biedaczkę alfons zmusza do seksu

Ty chyba równeiz zartujesz, prawda? Uwazasz, z ekobieta, która
            trafiła do agencji zamienia sie w niewolniczy smiec?

zmuszanie do seksu moze mieć i taką formułę :
            www.polskatimes.pl/dzienniklodzki/stronaglowna/149586,ucieczka-z-piekla,id,t.html

• sir_fred Re: Akademik lekkich obyczajów 17.09.09, 14:53
              Tak, takie sytuacje się zdarzają. Mam na myśli przetrzymywanie babki, która chce
              zerwać z zawodem. Ale to że się zdarzają, nie znaczy że to burdelowy standard,
              jak sugerował przedmówca, i że wszystkie kobiety pracujące w agencjach są do
              tego zmuszane.
              Natomiast bullshitem jest to, że ktoś trafia do agencji nieświadomie. Np. "bo
              szuka pracy jako kelnerka". Przecież nie przyzna się rodzinie i znajomym, że
              szukała zupełnie innej pracy. W świecie jawnych ogłoszeń "zatrudnię panią do
              towarzystwa" takie wabienie "na kelnerkę" nie ma absolutnie sensu.
              • poxipol1 Re: Akademik lekkich obyczajów 17.09.09, 15:01
                sir_fred napisał:

> Tak, takie sytuacje się zdarzają. Mam na myśli przetrzymywanie babki, która chc
                > e
                > zerwać z zawodem. Ale to że się zdarzają, nie znaczy że to burdelowy standard,
                > jak sugerował przedmówca, i że wszystkie kobiety pracujące w agencjach są do
                > tego zmuszane.
                > Natomiast bullshitem jest to, że ktoś trafia do agencji nieświadomie. Np. "bo
                > szuka pracy jako kelnerka". Przecież nie przyzna się rodzinie i znajomym, że
                > szukała zupełnie innej pracy. W świecie jawnych ogłoszeń "zatrudnię panią do
                > towarzystwa" takie wabienie "na kelnerkę" nie ma absolutnie sensu.

czy to jest karalne? jest to dobrowolna zgoda w takim razie i zadna kobieta nie
                przyna sie ze ktos ja zmuszal do seksu, chyba nei zrozumiales sensu mojej
                wypowiedzi, moj post byl polemika z moim przedmowca ktory sugerowal ze wszystko
                zalezy od prokuratora, tymaczasm prawo mowi tylko o zmuszaniu do nierzadu, a nie
                o dobrowolnej porstytucji ktora w Polsce NIE jest karalna
              • iluminacja256 Re: Akademik lekkich obyczajów 17.09.09, 15:01
                > Natomiast bullshitem jest to, że ktoś trafia do agencji
                nieświadomie. Np. "bo
                > szuka pracy jako kelnerka".

Gdyby było tak jak piszesz, nie istniałby handel zywym towarem i
                takie organizacje jak Lambda, które wyrywają dziewczyny sprzedane
                na "towar do zaru...ia " z piekła. 50% z nich zaczyna prace jako
                kelnerka, po czym sa sprzedawane alfonsowi przez goscia, u którego
                pracują - tak to w uproszczeniu działa . A potem w
                kólko "odpracowuja " dług, który ma ją u alfonsa.

Polecam obejrzeć sobie "Masz na imię Justine" . Takich Justine jest
                pełno.
                • poxipol1 Re: Akademik lekkich obyczajów 17.09.09, 15:03
                  iluminacja256 napisał:

> > Natomiast bullshitem jest to, że ktoś trafia do agencji
                  > nieświadomie. Np. "bo
                  > > szuka pracy jako kelnerka".
                  >
                  > Gdyby było tak jak piszesz, nie istniałby handel zywym towarem i
                  > takie organizacje jak Lambda, które wyrywają dziewczyny sprzedane
                  > na "towar do zaru...ia " z piekła. 50% z nich zaczyna prace jako
                  > kelnerka, po czym sa sprzedawane alfonsowi przez goscia, u którego
                  > pracują - tak to w uproszczeniu działa . A potem w
                  > kólko "odpracowuja " dług, który ma ją u alfonsa.
                  >
                  > Polecam obejrzeć sobie "Masz na imię Justine" . Takich Justine jest
                  > pełno.

dokladnie!! poza tym anwwt jezeli kobieta wie ze jest to agencja towarzysa to
                  mowi sie im tylko i wylacznie o tym ze beda "towarzyszyc" klientom podczas
                  kolacji czy na bankietach, nic nie mowi sie o swidczeniu uslug seksualnych

mysle ze posty naszego przedmowcy sir_freda swiadcza o tym iz wierzy on ze
                  wszyscy sa swiadomi tego co robia, otoz tak nie jest...
                  • sir_fred Re: Akademik lekkich obyczajów 17.09.09, 18:41
                    Piszesz: "mimo ze wszyscy wiedza ze 95% przypadkow jest ona wykonywana pod
                    mniejsza lub wieksza presja ze
                    strony alfonsa"
                    ---
                    Jest to oczywista nieprawda. 95 procent w PL właśnie uprawia seks za pieniądze
                    dobrowolnie, tzn. nikt ich fizycznie nie zmusza do zatrudnienia się w agencji.
                    Chyba że chcecie mi tu wmówić, że dziewczyny nie wiedzą na czym polega praca w
                    agencji towarzyskiej? Pewnie chowane w piwnicy były i pierwszy raz zobaczyły
                    autobus, jak wiózł je na "rozmowę kwalifikacyjną" ... I nie przenoście
                    automatycznie do PL obserwacji z Holandii czy Niemiec, gdzie skala handlu żywym
                    towarem jest większa, ale to ze względu na małą "podaż" ze strony względnie
                    dobrze sytuowanych Niemek czy Holenderek.
                    Filmy typu Justine, to tylko mały kawałek rzeczywistości, tyle że sugestywny i
                    atrakcyjny do sfilmowania.

---
                    i jeszcze:
                    "kobiety ktore dobrowolnie uprawiaja seks za pieniadze nie pracuja w agencjach i
                    burdelach "
                    --
                    To gdzie pracują?
                    • nektarist Re: Akademik lekkich obyczajów 17.09.09, 21:48
                      Bzdury piszesz. Albo sam przeprowadzałeś ankietę z pytaniem o dobrowolność.
                      Alfonsi naturalnie musiali też zatwierdzić twoje niezależne badania. Wstyd!!!
                  • gienioancug Re: Akademik lekkich obyczajów 17.09.09, 22:04
                    otóż niestety prawda jest taka, że takich przypadków jak ty wymieniasz jest
                    naprawdę mało, musi być naprawdę głupią i nierozgarniętą kobietą jeśli myśli że
                    pracując w agencji ma być tylko dla towarzystwa, przecież facet nie przychodzi
                    tam posiedzieć tylko wiadomo po co, kelnerek też nie potrzebują bo kelnerują tam
                    owe "dziw**" , które z tego też mają kasę, więc po co im tam taka
                    "nietykalna"???? Druga sprawa wiem jak to wygląda z akademikami, w moim mieście
                    panie studentki urządziły sobie własny lokalik w którym otworzyły "swoją
                    działaność" jak się potem tłumaczyły, "żeby dorobić do studiów" więc moim
                    zdaniem umieszczenie tej agencji w akademiku wcale nie było przypadkowe
                    • iluminacja256 Re: Akademik lekkich obyczajów 18.09.09, 09:20
                      >>kelnerek też nie potrzebują bo kelnerują tam
                      owe "dziw**" ,

Cieszę sie, z e tak dobrze znasz burdele, ale wyobraz sobie, z
                      edziewczyna szukajaca pracy i znajdująca ogłoszenie w gazecie -
                      zatrudnimy kelnerki + ulica, nie uwaza automatycznie, z e
                      przeczytała ogłoszenie - zatrudnimy dziwke, ale wpisalismy, z e
                      kelnerkę. Jak będziesz miał córkę to jej wyjasnisz, ze jak znajdzie
                      takie ogłoszenie w necie, to jest wyjątkowo głupia i nierozgarnieta,
                      skoro uwaza, ze ogłoszenie zatrudnimy kelnerkę mówi o kelnerce, bo
                      mówi o dziwce, jak to nazywasz .

>w moim mieście
                      > panie studentki urządziły sobie własny lokalik w którym
                      otworzyły "swoją
                      > działaność" jak się potem tłumaczyły, "żeby dorobić do studiów
                      studiów" więc moim
                      > zdaniem umieszczenie tej agencji w akademiku wcale nie było
                      przypadkowe

A moim zdane4im spokojnie mogliby ten burdel umiescic w domu twojej
                      matki, bo matka Zenka u mnie w miescie tez sobie tak dorabiała
                      przyjmując panów u siebie, wiec to neiprzypadkowe i twoja tez pewnie
                      by chciała . Lepiej ci ?
                • gienioancug do iluminacji 17.09.09, 21:58
                  problem w tym, że w Lamdzie pełno kobiet, które nie przyznają się do tego, że
                  podejmując pracę były świadome jaka to jest praca. Teraz jest w większości tak,
                  że alfons nie sprzedaje kobiet tylko ma swoje i one są wystarczającym źródłem
                  dochodu. W ogłoszeniach zazwyczaj pisze, że agencja towarzyska poszukuje hostess
                  bo chyba logiczne że nikt nie napisze że potrzebuje dziwki, druga sprawa alfons
                  sprzedając swoje pracownice naraża się na problemy z prawem bo taka kobieta
                  potem może go zaskarżyć a jeśli ona dobrowolnie u niego pracuje to pomyśl po co
                  ma ją sprzedawać i narażać się na konflikt z prawem, aha i nie podawaj jako
                  przykładu filmów z mocno naciągniętymi faktami, proszę cie
                  • iluminacja256 Re: do iluminacji 18.09.09, 09:24
                    >problem w tym, że w Lamdzie pełno kobiet, które nie przyznają się
                    do tego, że
                    > podejmując pracę były świadome jaka to jest praca. Teraz

Rozumiem, ze pracujesz w Lambdzie i zrobiłeś badania statystyczne
                    jakich kobiet tam pełno, a dodatkowo wyciagałeś z burdelu własną
                    siostrę?

druga sprawa alfons
                    > sprzedając swoje pracownice naraża się na problemy z prawem bo
                    taka kobieta
                    > potem może go zaskarżyć

Zycz miłego zaskarzania, kiedy trzymającie w zamknietym
                    pomieszczeniu, tluką przez ręcznik, zeby nie było wiodać i
                    regularnie gwałcą - vide link , który wkleiłam w tym watku nizej -
                    facet dwukrotnie uprawiał juz ten proceder w centruj miasta w
                    Polsce. Sami znawcy problematyki burdeli sie tu znalezli.
                  • iluminacja256 Przeczytaj sobie to głosno i powoli 18.09.09, 09:29
                    > przykładu filmów z mocno naciągniętymi faktami, proszę cie

Skoro ty uwazasz, ze coś sie nie dzieje, to znaczy tylko tyle, ze TY
                    tak uwazasz, a nie - ze tak sie nie dzieje, prosze cię .

Przeczytaj sobie głosno i wyraznie - widać gosciowi bardzo te
                    konflikty z prawem odpowiadaja , skoro robi to juz kolejny raz:
                    www.polskatimes.pl/dzienniklodzki/stronaglowna/149586,ucieczka-z-piekla,id,t.html

• poxipol1 Re: Akademik lekkich obyczajów 17.09.09, 14:57
            a kto powiedzial ze od razu musi byc nieswiadoma???

• tsuranni solidaruchy, macie coście chcieli 17.09.09, 13:09
      OTAKE Polske zescie "walczyli", z czego zresztą teraz wielce dumni jesteście
    • krakus24a Dlaczego w Polsce przestępstwo musi ktoś zgłosić? 17.09.09, 13:24
      jeśli wiadomo ze wystąpiło? przy Polskiej mentalnośco to nie
      możliwe. Nie ma dochodzeń?
      • gem58 Re: Dlaczego w Polsce przestępstwo musi ktoś zgło 17.09.09, 13:52
        Nie wiadomo czy wystapiło, wiadomo że dziewczynom proponowano pracę. Jeśli nie
        wiadomo w jakim charakterze to podejrzenie przestępstwa jest co najwyżej
        domysłem dziennikarskim, a nie faktem.

A dochodzenia zdarzają się w rzeczonym akademiku, jak podejrzewam, notoryczne!
      • poxipol1 Re: Dlaczego w Polsce przestępstwo musi ktoś zgło 17.09.09, 15:19
        dlatego bo inaczej musialbys postawic kogos z wymiaru sprawiedliwosci na kazdym
        rogu ulicy, w kazdym mieszkaniu itd.

jak sobie to wyobrazasz

polskie prawo ma katalog przestepstw sciganych z urzedu (czyli bez wniosku
        pokrzywdzonego), jednak skads Policja musi o tym wiedziec

sa przestepstwa scigane na wniosek pokrzywdzonego rowniez po to aby zostawic
        mozliwosc polubownego rozwiazania sprawy pomiedzy stronami
    • ebrieta Akademik lekkich obyczajów 17.09.09, 13:47
      A co na to prezydent Łodzi p. Kropiewnicki? Taki świętoszek, wciąż
      walczy o święto Trech Króli, a takie rzeczy się dzieją w jego
      mieście.
      To skandal!!!!!
    • wrog-pisuaru jak bym był jeszcze studentem to bym za taki pokój 17.09.09, 13:48
      zapłacił nawet 1000 miesięcznie.
      Cóż za wygoda, schodzisz sobie pięterko w kapciach i już. A ulgi studenckie też by się wyprosiło
    • bronimir Potockim wszystko jedno. 17.09.09, 13:50
      Kiedyś sprzedali Rzeczpospolitą Katarzynie.
      • kaleb9 I znów ta Łódź! 17.09.09, 14:00
        !
        • poxipol1 Re: I znów ta Łódź! 17.09.09, 15:24
          Łódź jak Madonna, niewazne jak sie o niej mowi, wazne ze sie mowi

i teraz powiedz mi czy Madonna nie zrobila kariery, Lodz tez zrobi, to tylko
          kwestia czasu
    • wejsunek10 też mi wielkie hallo.. 17.09.09, 14:05
      zawsze akademiki pełne dziewczyn co się z wioch urwały i to było
      prawie jak burdel... więc o co kruszyć kopie? co za różnica dawanie
      d.... za kasę czy za jakieś inne męskie ofiary?
      • iluminacja256 Re: też mi wielkie hallo.. 17.09.09, 14:55
        > zawsze akademiki pełne dziewczyn co się z wioch urwały i to było
        > prawie jak burdel... więc o co kruszyć kopie?

No cóz, wspomnienie twojej matki z lat jej młodosci w akademiku i
        twojego poczecia to nie wspomnienia wszystkich kobiet na swiecie.
      • zayed dokladnie. 17.09.09, 16:25
        Zreszta laska ktora sie pruje za cos tam jest bardziej logiczna niz "wyzwolona kobieta" ktora sie pruje na okraglo z kim popadnie za free.

obie dlamnie to szmaty. Ale pierwsze rozumie a drogie to szmaty debilki.
    • zayed Polki to jedne z najlepszych kurewek na swiecie. 17.09.09, 14:09
      Oferuja dobre cialo w miare atrakcyjnej cenie.

Co prawda zone ciezko tu znalezc, ale dobre tanie kurewki pod dostatkiem. 30€ gdzie tak tanio jest na zachodzie?
      amsterdam to cena wyjsciowa 100€ a niechaj komus sie anal zapragnie czy cos wyrafinowanego to moze skonczyc w okolicy 1K€.

• yesiotr o Ukrainie zapomniałeś ;p 17.09.09, 14:32
      • iluminacja256 Re: Polki to jedne z najlepszych kurewek na swiec 17.09.09, 15:04
        > Polki to jedne z najlepszych kurewek na swiecie

Zatem serdecznie witam na forum s.kurw.ys.yna.
    • bbrother Akademik lekkich obyczajów 17.09.09, 14:28
      I o co znów gazeta aferę robi? Są informowani - nie ma tematu.
      Nakłanianie do prostytucji... dorosłych ludzi? ulotkami? weźcie
      redaktorze coś na wstrzymanie...
      • cerebral.palsy Jakie ceny ? 17.09.09, 15:26
        czy ktos moze zna cennik tej instytucji ?? Ile osob tam pracuje ?
        • zayed podejrzewam ze ok 30€ za taka spryciule :D 17.09.09, 15:53
          Kobiety w biznesie :D lol
          /pzodr
        • marko_uk Re: Jakie ceny ? 17.09.09, 15:53
          No właśnie. I czy pracują tam studentki, żeby można było też pogadać o czymś... ;)

cerebral.palsy napisała:

> czy ktos moze zna cennik tej instytucji ?? Ile osob tam pracuje ?
      • qweq3 Re: Akademik lekkich obyczajów 17.09.09, 17:38
        widze, ze malo wiesz chlopie.
        To nie gazeta robi afere, to studenci ktorzy tam mieszkaja nie mogli tego dluzej
        tolerowac i postanowili to gdzies zglosic.

A to dopiero wierzcholek gory lodowej.
        Tam sie pierze brudne pieniadze, okrada studentow itd.

Wiem bo tam mieszkalem,
    • czaroiwni Akademik lekkich obyczajów 17.09.09, 15:34
      Prawo prawem, ale kto chciałby mieszkać koło burdelu? A poza tym nie powiem
      ,żeby taki akademik dodawał prestiżu uczelni, chociaż polskie uczelnie w ogóle
      o to nie dbają, jedyne co się liczy to jak najlepiej trzepać kasę na
      "kształceniu"....i takie tego efekty.
    • mineyko Akademik lekkich obyczajów 17.09.09, 15:56
      Niektóre panienki skaczą z radości!
      • kownopalka Re: Akademik lekkich obyczajów 17.09.09, 21:55
        I ich tatusiowie też na pewno zadowoleni, bo parę groszy do budżetu rodzinnego
        przybędzie. Zresztą teraz synowie też mogą nieżle zarobić jeśli są młodzi i
        prężni. Rodzina zawsze na tym wygrywa. Bądżmy dumni ze swoich dzieci.
    • nieprawomyslny w sumie.. dlaczego nie? 17.09.09, 16:12
      zawsze to jakieś odprężenie po sesji. I wygoda - zamiast się szwędać
      po klubach można w kapciach zejść na dół..
    • foruman Na trzeźwo nikt do burdelu nie przychodzi.... 17.09.09, 17:08
      haha.. ochroniarz ma u mnie plus za zapewne trafna obserwacje...
      • qweq3 Re: Na trzeźwo nikt do burdelu nie przychodzi.... 17.09.09, 17:39
        ochroniarz ma tam 50 lat :)
        z niego taki ochroniarz jak ze mnie prezydent.

• anns Akademik lekkich obyczajów 17.09.09, 21:55
      Prostytucja karana w Polsce nie jest, ale stręczycielstwo owszem, i słusznie. Warto by ktoś zajął się tym aspektem sprawy.

Natomiast uczelnia robi sobie niezłą antyreklamę godząc się na coś takiego.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka