Gość: Koścólek Bylo ciężko IP: 80.51.242.* 06.05.04, 20:10 Moim zdaniem test byl baaaaaaaaaaaaaaaaaardzo trudny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EMOL Re: Gimnazjaliści piszą drugą część testu IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.04, 20:11 Egzamin był brzydki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malutka Re: Gimnazjaliści piszą drugą część testu IP: *.czempien.sdi.tpnet.pl 06.05.04, 20:14 kiedy w końcu będą odpowiedzi!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jUsTynA Re: Gimnazjaliści piszą drugą część testu IP: *.lublin.pl / *.lublin.pl 06.05.04, 20:16 Ciekawa jestem, czy te gotowce, ktorymi niektorzy sie wczoraj chwalili to byl naprawde dzisiejszy test. Czy byl choc jedna osoba, ktora wczoraj miala pytania? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Defi Re: Gimnazjaliści piszą drugą część testu IP: 62.233.197.* 06.05.04, 20:16 Wrażenia są zmętnione, bo wszyscy odreagowywali stres, szkoda, że jutro trzeba do szkoły... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lesiu Re: Gimnazjaliści piszą drugą część testu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 20:17 Niektóre pytania były perfidnie trudne i idiotyczne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: testy IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.04, 20:18 testy to jedna wielka sciema i nie wiem po co wogole sa, ze by tylko wiecej stresu sie nalykac!!!!!!!!! mata byla beznadziejna......:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryba Re: testy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 20:25 ja nie wiem czego jako jedna z niewielu, powtarzam z niewielu!! mysle ze matma byla latwa...jak dobrze pojdzie bede miala 49/50 oby mi uznali z ta kijanka opływowy ksztalt ciala i ogonek (bo to tez sa prawidlowe odp ale... trzeba jeszcze trafic w gust osoby ukladajacej test :)bo np wczoraj na polskim mam zamiast odpowiedzi brak rozumu - brak stanowczosci, uleglosc (moim zdaniem i kilku osob ze szkolki i nie tylko to jest prawidlowa odp.) :) pozdroofka i zycze wyrozumialego egzaminatora oceniajacego wasz testz matmy i rozprawke z polskiego cmoki :* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bamber Re: odpowiedz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 20:21 gdzie są te cholerne odpowiedzi? nie umie się doczekać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ylka Re: Gimnazjaliści piszą drugą część testu IP: *.infonet.bial.pl / 195.177.196.* 06.05.04, 20:24 O godzinie 20 miały być odpowiedzi do części matematyczno - przyrodniczej... Czy tak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gimnazjalistka Re: Gimnazjaliści piszą drugą część testu IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.04, 20:25 Długo te wyniki???????????? ile mozna czekac???????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :( Re: Gimnazjaliści piszą drugą część testu IP: *.75.61.51.ostrow61.ptc.pl 06.05.04, 20:25 kurcze kiedy odpowiedzi będą.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eska11 Re: Gimnazjaliści piszą drugą część testu IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 06.05.04, 20:27 Czy dziś będą odpowiedzi na test matematyczno-przyrodniczy, który zamieszczony jest na stronie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agaCioreQ Re: Gimnazjaliści piszą drugą część testu IP: 80.50.5.* 06.05.04, 20:29 buhehhe jakie to było beznadziejne...tzn jakby sie ktos uczył systematycznie to by dobrze napisał;]ale nie podobało mi się...i lipa raczej będzie;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Gimnazjaliści piszą drugą część testu IP: *.penkom.pl 06.05.04, 20:30 cze wszystkim!!! jestem właśnie po egzaminie i sądzę że niebyło tak źle!!! czekam z niecierpliwością na wyniki testu z części matematyczno-przyrodniczej na internecie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magdu$ka zIoMu$ka Re: Gimnazjaliści piszą drugą część testu IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 06.05.04, 20:32 KIEDY BĘDĄ ODPOWIEDZI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ILE CZSU MAM JESZCZE CZEKAĆ?????????????????? TYLKO NIECH BĘDĄ ZGODNE Z MOIMI BO WAS POZWĘ DO SĄDU ZA PODAWANIE BŁĘDNYCH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ale tak naprawde to nie poszło mi najgorzej :) cieszę się bo powinnam mieć około 40 PUNKTÓW z każdego!!!!!!!!!! :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSupeRRRRRRRRRRRRRRRRR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasieńka Re: Gimnazjaliści piszą drugą część testu IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.04, 20:32 to niesprawiedliwe ze niektóre szkoły wiedziły o ytm ze ska 3 grupy egzaminy dlaczego jedni mogli wiedzić przed egzaminem a inni dopiwro po fakcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolcia_cw Re: D E B I L E ! ! ! IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.04, 20:41 CO ZA DEBIL TO PISZA? JAKIE PRZECIEKI? CHYBA ZWARIOWALIŚCIE! JA ŻADNYCH NIE MIAŁAM I NIE ZAMIERZAM PISAĆ DRUGI RAZ! DOBRZE MI POSZŁO I TYLE! A JAK SIĘ DOWIEM ŻE PRZEZ JAKIŚ IDIOTÓW MAM PISAĆ ZNOWU TO CHYBA PO WYBIJAM! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Gimnazjaliści piszą drugą część testu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 20:43 do wszystkich którzy nie pisali egzamninów - cieszcie się!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olcia Re: Gimnazjaliści piszą drugą część testu IP: *.multicon.pl / *.MultiCon.PL 06.05.04, 20:43 Chętnie cię pocieszę, że miałam wszystkie odpowiedzi z zamkniętych i otwartych dobrze. zobaczymy jak rozprawka...:) Z matmy też świetnie... Twój synek powinien się podszkolić Ale co tam. powaodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Gimnazjaliści piszą drugą część testu IP: 195.136.126.* 06.05.04, 20:44 gdzie są odpowiedzi?????????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justak gdzie te odpowiedzi????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 20:47 hej mialy byc odpowiedzi, a cos ich nie widze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Borek Re: Gimnazjaliści piszą drugą część testu IP: *.elb.vectranet.pl 06.05.04, 20:48 Kurwa. Szybciej te odpowiedzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: damian378 Re: Gimnazjaliści piszą drugą część testu IP: *.dnet.pl / 217.153.102.* 06.05.04, 20:49 Gazeta Wyborcza w huja leci...Odpowiedzi miały być o 20.00 następnie o 20.30 a jest 20.49 i gówno...Mam dobry spsób na stres...szczel sobie 2 mocne browary..ja tak zrobiłem i jestem luzik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monissiiaa Re: Gimnazjaliści piszą drugą część testu IP: *.aster.pl / *.acn.pl 06.05.04, 20:51 a gdzie sa odpowiedzi ??? mialy byc o 20????/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Gimnazjaliści piszą drugą część testu IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 06.05.04, 20:52 GDZIE SĄ ODPOWIEDZI???JUZ PO 20.30!!jest nawet 20.45..... Odpowiedz Link Zgłoś