Dodaj do ulubionych

Praktyka/staż KGHM

01.03.12, 17:55
Cześć Wszystkim
Chciałabym aplikować do KGHM, na Ich program praktyk, stażów. Czy ktoś z Was miał już tego typu przygodę z tą firmą?Macie jakieś doświadczenia? Chciałabym się dowiedzieć jak to wygląda, czy te praktyki były dla Was zadowalające, czy byliście usatysfakcjonowani?Coś z nich wynieśliście? No i nie ukrywam , ze aspekt finansowy jest również ważny (tzn. praktyki były płatne czy bezpłatne). Zamierzam aplikować do obszaru BHP, mam już jeden staż zakończony listem polecającym i teraz wolałabym już coś płatnego..Będę wdzięczna za odpowiedzi!
Obserwuj wątek
    • christopherjohnson Re: Praktyka/staż KGHM 21.06.12, 22:54
      Witaj. Również staram się o staż w KGHM skonczyłem AGH. Powiedz mi udało ci sie coś dostać do tej spółki? co trzeba zrobić żeby załapać sie na praktyki najlepiej płatne. Wcześniej nie miałęm stażu w kopalni:( pozdrawiam.
      Marcin
      P.S za wszelkie informację bede wdzięcznu
    • student960 Re: Praktyka/staż KGHM 04.02.13, 19:55
      Spółka KGHM Polska Miedź SA nie prowadzi praktyk płatnych. Wszystkie praktyki studenckie itp są bezpłatne. Jeżeli zostaniesz przyjęty na płatny staż (czyli przyjęcie do pracy na okres próbny) możesz liczyć na wynagrodzenie (na początek nie więcej niż 1500 PLN brutto w każdym dziale - nawet górniczym). a co do praktyk to albo trafisz na oddział gdzie liczą się z tobą i masz naprawdę fajne praktyki albo też trafi ci się opiekun który będzie zajęty swoimi sprawami i będziesz siedział i .... (ja przeżyłem obie sytuacje - Dział górniczy).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka