tehhum 03.10.12, 12:45 Jestem studentem. Szukam kursów języka angielskiego nie daleko centrum Łodzi. Jakie szkoły polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tehhum Re: Angielski w Łodzi - gdzie??? 03.10.12, 14:46 Mam zamiar iśc na kursy do szkoły językowej Progres, albo British Centre. Ktoś może coś powiedziec o tych szkołach? A co do AOK? (tam sa niskie ceny) Odpowiedz Link Zgłoś
b_aha Re: Angielski w Łodzi - gdzie??? 29.12.14, 15:04 Tutaj :) preply.com/pl/lodz/oferty-pracy-dla-nauczycieli-j%C4%99zyka-angielskiego Odpowiedz Link Zgłoś
agaklimek Re: Angielski w Łodzi - gdzie??? 03.08.15, 13:09 Zobacz sobie ofertę szkoły języków obcych Live na ul. Morgowej 4. Wiem, ze można tez u nich zdawać egzaminy. Odpowiedz Link Zgłoś
kowalczyk985 Re: Angielski w Łodzi - gdzie??? 31.12.15, 01:15 Ja uczęszczałam do szkoły języków obcych Sorbona. Jestem bardzo zadowolona bo zdałam już FCE i teraz zapisałam się na CAE. Zajęcia prowadzone bardzo fajnie, dużo mówienia i konwersacji z lektorem i Native Speaker-em. Jeśli ktoś jest zainteresowany to serdecznie polecam :) www.sorbona.edu.pl Odpowiedz Link Zgłoś