awwika 23.08.05, 12:43 Bardzo prosze o jakies informacje, namiary na temat kursow na pilota wycieczek. Moze sa jakies szkoly godne polecienia, Bardzo mi na tym zalezy.Dziekuje z góry za info. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
darop Re: PILOT...droga do pilota. 23.08.05, 15:06 Witam, ja tez jestem tym tematem zainteresowany ale jakos na razie cisza o tego typu kursach.Szukalem troche w necie i nic-moze jeszcze za wczesnie bo chyba zaczynaja sie one w pazdzierniku.Wiem ze pttk w piasecznie moze zrobi taki kurs razem z kursem na przewodnika mazowieckiego.Moze to rozwaze...A tak poza tym- jak jest obecnie z praca dla pilotow?Jest wieksze zapotrzebowanie na tych od wycieczek krajowych czy zagranicznych? Odpowiedz Link Zgłoś
awwika Re: PILOT...droga do pilota. 23.08.05, 18:59 na pewno egzamin wojewodzki i tak cie czeka bo wlasnie tak to sie konczy. Mnie tez , mam nadzieje:) Jak jest mozliwe to chce zagranicznego tez. Nie wiem jak z praca...chyba ok, jescze sie nie dowiadywalam:) chce zeby trwal kilka miesiecy.i zalezy mi na wawie. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś